O le tusi ou te susulu i luga o le ICQ icon - matou te foia le faafitauli


E ui i le mea moni e faapea, i totonu o le lomiga fou o le ICQ o loʻo i ai le tele o mea fou faʻafiafiaga, e leʻi mafai e le atunuʻu ICQ ona faʻaumatia nisi o "agasala" tuai. O se tasi oi latou o se faiga e le mafaamatalaina o faʻamatalaga e uiga i soo se faafitauli i le faʻatulagaina o le avefeʻau. E masani lava, o le tagata faʻalogo e vaai i le matala mataitusi i luga o le ICQ icon ma e le mafai ona faia se mea e uiga i ai.

O lenei atigipusa e mafai ona faʻaalia se mea. Ia, a faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga le ICQ icon o le a mafai ona vaʻaia se feʻau e uiga i le faʻafitauli faapitoa na tulaʻi mai i le ICQ. Ae i le tele o tulaga e le tupu lenei mea - e leai se faʻamatalaga e faʻaalia. Ona e mate lea po o le a le faafitauli.

Download ICQ

Faʻaiʻuga o le susulu i

O nisi o mafuaʻaga mo le tusi susulu i luga o le ICQ icon o:

  • se faʻaupuga le maluelue (o nisi taimi pe a lesitalaina, e talia e le polokalama se upu faʻamalo, ona siaki ai lea ma i le tulaga o le le tausisia, tuʻuina atu se feʻau tutusa);
  • avanoa e le faʻatagaina i faʻamatalaga (tulaʻi pe afai o le teu o loʻo i totonu mai se isi masini poʻo le tuatusi IP);
  • le mafai ona faatagaina ona o faafitauli ile Initaneti;
  • solia o soʻo se modula ICQ.

Fofo faafitauli

O lea la, afai o le mataitusi ou te susulu i luga o le ICQ icon ma e leai se mea e tupu pe ae lueina le kiona, e te manaʻomia tali nei i le faafitauli:

  1. Siaki pe mafai ona e ulufale i le ICQ. A leai, siaki le taotoga o le Initaneti ma le saʻo faʻamatalaga faʻamatalaga mo le faatagaga. Muamua e mafai ona faia faigofie lava - tatala soʻo se itulau i le masini ma afai e le tatala, o lona uiga o loʻo i ai nisi o faafitauli i le mauaina o le upega tafailagi lautele.
  2. Suia le upu faila. Ina ia faia lenei mea, alu i le itulau o le suiga o le motusia ma ulufale i le tuatusi tuai ma le faalua upu fou i vaega talafeagai, ona kiliki lea i le "Faamautu" button. E mafai ona e sau i totonu pe ae alu i le itulau.

  3. Toe faʻatulaga le polokalama. Ina ia faia lenei mea, faʻamalo, ona toe faʻaofiina lea i le siiina mai o le lomiga lata mai mai le itulau aloaia.

E mautinoa lava, o se tasi o nei metotia e tatau ona fesoasoani i le auala e foia ai le faafitauli i le mata o le i luga o le ICQ icon. O le vaega mulimuli e tatau ona toe faʻauʻu, aua e mafai ona e maua le taimi e toe faʻaleleia ai le polokalama, ae leai se faʻamautinoa o le a le toe tulai mai le faafitauli.