Mz Ram Booster 4.1.0

O le oʻo mai o Android na faia ai faleoloa faʻapitoa - auaunaga faʻapitoa e mafai e tagata faʻapitoa ona faʻatau pe na o le downloadina o soʻo se talosaga latou te fiafia i ai. O le tautua autu o lenei ituaiga ma tumau ai le Google Play Market - o le "maketi" tele o mea uma o loʻo iai. O le a tatou talanoa i le aso e uiga i le mea o ia.

Avanoa e maua

Google Play Market ua leva ona le toe avea ma auaunaga mo le faatauina mai o talosaga. I totonu, e mafai ona e faʻatau, mo se faʻataʻitaʻiga, tusi, ata tifaga poʻo musika.

Faʻamaumauga aloaia

O le polokalama faʻaaogaina Android e tufatufaina e Google, ma o le Play Market o le pau lea o punaoa aloaia mo polokalama mo masini i lenei OS. Na o ni masini i luga o le "robot" e faʻasaʻolotoina e aunoa ma se faleoloa faʻapipiʻi muamua (e aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, Saina, na tuʻuina atu mo le maketi i totonu o le atunuʻu). O le mea lea, a aunoa ma se Google ua maeʻa faʻaagaga ma le i ai i luga o le masini o auaunaga tutusa a le Maketi Maketi o le a le avanoa.

Vaʻai foi: Faʻasaʻo le mea sese "E tatau ona e sainia i lau Google Account"

Ae peitai, e le pei o le Store Store i iOS, o le Market Market e leʻo se mea faʻapitoa faʻapitoa - e tele naua ni fofo mo le Android: mo se faataitaiga, Blackmart poʻo le F-Droid.

Aofai o mea o maua

E faitau afe polokalama ma taaloga o loʻo faʻatupeina i le Google Play Market. Mo le faʻaogagofie o tagata faʻaoga, latou te faʻavasegaina e ala ile vaega.

O loʻo i ai foi soʻona taʻua - lisi o tusi sili ona lauiloa.

E faaopoopo atu i luga, o loʻo i ai foi "Faatauloa sili ona lelei" ma "Mauaina o le lauiloa". I totonu "Faatauloa sili ona lelei" o loʻo sili ona maua mai taaloga ma polokalame mo le atoaga o le lalolagi o le Play Market.

I totonu "Mauaina o le lauiloa" O loʻo i ai se masini komepiuta e lauiloa i tagata faʻapitoa, ae mo nisi mafuaaga e le aofia ai i totonu o le tasi o talosaga.

Galulue faatasi ma le talosaga

Google o faleoloa o se faʻaaliga manino o le filosofia a le faʻapotopotoga - sili atu le faigofie ma le faigofie o fesoʻotaʻiga. O elemene uma o loʻo i luga o nofoaga faʻaogaina, e oʻo lava i se tagata e le masani ona masani i le talosaga o le a vave ona iloa pe faʻafefea ona faʻatautaia le Maketi Taʻaloga.

O le faʻaaogaina o tusi talosaga ma le Maketi Taaloga e faigofie - filifili le mea e te fiafia i ai ma taomi le faamau "Faʻamau"o mea uma lava.

Lisi talosaga i lau teugatupe

O se mea manaia o le Faleoloa Taaloga o le avanoa i polokalama uma ma taaloga na faʻaaogaina i luga o soo se masini Android lea e fesoʻotaʻi ai lau Google. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua e suia pe talosagaina se telefoni ma e te manao e maua le polokalama lava e tasi na faʻapipiʻi muamua. Alu i le lisi mea "O aʻu talosaga ma taaloga"ona alu lea i le lisi "Faletusi" - o iina e te maua ai.

Pau lava le "ae" o loʻo manaʻomia pea ona toe faʻaleleia i luga o le telefoni fou, ina ia le mafai ona faʻaaogaina lenei galuega e fai ma faʻamaumauga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻasaʻoina mea faʻapipiʻi Android aʻo leʻi faʻamalamalamaina

Mama

  • O le talosaga ua atoa i le gagana Rusia;
  • Huge selection of programs and games;
  • Le aoga;
  • Avanoa i mea faʻapipiʻi uma.

Faʻafitauli

  • Aiaiga faʻaitulagi;
  • Le misia o nisi polokalama.

Google Play Market o le tele o le tufatufaina o mea e maua i le OS OS. Na faia e le au atinaʻe faigofie ma faʻaogaina, faʻapea le faʻaogaina o meaola faʻapitoa a Google. E i ai uma ona sui ma tagata tauva, ae o le Play Market ua i ai se avanoa e le mafai ona faafitia - ua na o le pau lea o le tulaga aloaia.

Tagaʻi foʻi: Google Play Market Analogs

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Google Play Market

Faʻaopoopo meafaitino: Faʻafefea ona faʻapipiʻi mea Google i luga o faʻamaumauga faʻapitoa atamai