E faʻapefea ona fai meli i lau 'auʻaunaga

O le siʻisi sisi e le gata i se masusu. I le lalolagi o polokalama komepiuta, toetoe o soʻo se oloa totogi e mafai ona maua ai se tutusa tutusa. E mautinoa lava na faʻalogo tagata uma i se faatonu tele e pei o Adobe Photoshop, lea e tele lona faʻatinoga, faʻafetai i le au faipisinisi mai le lalolagi atoa na latou fiafia i ai.

Ae ... e tau tele se tupe, e le pei o le GIMP. O le mea mulimuli, faʻaopoopoga i le saolotoga, o loʻo i ai foi le punaoa tatala! O lona uiga e toetoe o tagata uma e mafai ona auai i lona faʻaleleia atili. Seʻi o tatou vaʻai pe a leai ni sisi saʻo e pito i tua o Roquefort.

Totoina

Sei o tatou amata i mea e tusia ai tusi. O le a latou manaʻomia e le gata i le au tusitala e fatuina ata tusi komepiuta, ae faʻapea foʻi ma ata pue. O le seti o meafaigaluega o le tulaga masani: pulumu, faailoga tusi, penitala, uila vaalele, pine o le calligraphy, smearing and lighting / darkening.

Ae ui i lea, o loʻo i ai lava i luga. Muamua, e i ai ni pulumu e le masani ai, e pei o ... eggplants. Ioe, ioe, i le GIMP e mafai ona e tusi fualaau faisua, pe a faʻafuaseʻi ona e manaʻomia. Lona lua, e mafai ona e suia e le gata i le tele o le pulumu, ae faapena foi lona foliga ma le uiga o le lagona. Tolu, ou te fia faʻamalamalamaina se auala faigofie mo le fetuʻunaʻi o mea faʻamuamua - naʻo lou manaʻo e faʻafefe le kiota i luga o le mea e manaʻomia ma liliu le uili. E na o le tasi lava le toe foʻi o le toe foʻi - e le mafai ona e faʻafetaui lelei le faigata o le pulumu - e tatau ona e faamalieina i tulaga faʻatusa (25, 50, 75, 100).

Faʻasalaga

O le mea moni, ia fatuina se ata lelei e sili atu nai lo le taimi e te liliu ai i meafaigaluega filifilia. Ma o iinei e tatau ona fai mai tele. I le faaopoopo atu i le taʻaloga masani ma le oval, o loʻo i ai se filifiliga o se lanu, faʻaalia o pito i lalo ole seleulu, faʻapea foʻi le filifilia o le pito i luma. Faʻalagolago i le meafaigaluega faapitoa i tulaga faʻalauteleina, e mafai ona e seti le faitotoʻa, fulu i pito ma liliu i luga o le vaʻaia. O le mea moni, o filifiliga e mafai ona aoteleina, vavaeeseina, pe faʻalavelave.

Lafoaʻi

O latou, e pei ona tatau ona avea ma se faʻataʻitaʻiga matuia kalafi, o loʻo i ai. Ioe, latou te le o auai, ae ia i ai galuega taua e pei o le toe faia, toe faatulagaina o mea, manino, tuufaatasia ma masini. O le mea e leaga ai, e leai ni masini vave faʻamaonia ma galuega o le faapipiiina saʻo o laulau o loʻo i Photoshop.

Suia se ata

O le mea e ofo ai, na filifili le au atinaʻe e aumai meafaigaluega e sui vave ai le ata i le mea faigaluega vave. O lenei mea e mafai ai e oe vave ona fua, totoina, sui ma atagia le ata. E te faia pea se faʻata o le ata, saʻo? E le gata i lea, o loʻo i ai le avanoa e suia ai le vaaiga i totonu o le faʻasolosolo ma le lautele.

Galue ma tusiga

I le tautala faʻamaoni, o le faʻaliliuga tusitusia e le o le malosi sili lea o le GIMP. Faʻamatalaga - aupito maualalo: faʻauʻu (ma, e leai se lisi), lapoa, ma sitaili tusitusi (faʻatusilima, malosi, ma isi). Ae ui i lea, ou te fia matauina o le tusitusiga ua faʻamaonia e faʻaalia i se faamalama faapitoa, faatasi ai ma le fesoasoani lea e sili atu ona faigofie le suia ma le faatulagaina.

Fusi

O le a se mea e mafai ona ou fai atu? O i latou ma e tele naua. Ae peitai, e pei ona i ai i se isi lava faatonu. O foliga vaaia, masalo, na o le i ai o se faamalama muamua, lea e mafai ai ona e maua se manatu o le aafiaga e sili atu le vave, ona e le faʻaaluina e komepiuta mea faʻapitoa i le ataina o le ata atoa i le taimi e tasi.

Sui talafaasolopito

O lenei tulaga e foliga mai e le taua i le GIMP ua lelei. Ma mea uma ona e mafai ona e faʻamalo le gaioiga e le iʻu (!) Numera o taimi. E oʻo lava i le amataga o le gaioiga. O le mea moni, e sili atu ona lelei le aʻoga pe faapefea ona galulue faʻatasi ma papa maʻa ina ia aloese mai lenei mea, ae o le i ai moni lava o le avanoa e fiafia ai. O lenei mea e sili ona aoga mo le amataga.

Le lelei o le polokalama

• Faʻasaʻo
• Tausaga tele
• Le i ai o se numera tele o plug-ins
• Le faʻaumatia

Le lelei o le polokalama

• galuega e le mafaamatalaina o nisi o galuega
• Laititi galuega i le galue ma le tusiga
• Faʻalēmataʻu faʻavave

Faaiuga

O lea, tali le fesili mai le ulutala o le tusiga - leai. Ae ui i lea, e le mafai ona taʻua GIMP o se "Photoshop killer", ona o le leai o ni aoga aoga ma talafeagai. Ae ui i lea, o lenei polokalame e atoatoa mo le amataina.

Tikiake GIMP mo se totogi fua

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

Fausia se faʻamatalaga manino ile GIMP Fetuʻupu faʻataʻitaʻi GIMP: le algorithm mo le faia o galuega autu Paini Meafaigaluega Sai ArtRage

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le GIMP o se faʻamatalaga faʻamalosi mamana ma se galuega sili ona mauoa ma le tele o avanoa e galue ai ma ata ma faʻataʻitaʻia.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻataʻitaʻiga Faʻataʻitaʻi mo Windows
Faʻapupula: O le GIMP Team
Tau: Faʻatau
Toa: 74 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.10.0