E faʻapefea ona faʻamalosi Steam

I luga o masini faʻatasi ma le Android platform, e le mafai, e tutusa lava le faʻataʻitaʻiga i soo se mea, o nisi taimi e suia ai i nisi o talosaga. I lenei tulaga, ona o nisi mea faigaluega o le tutusa o le aafiaga, e mafai ona ausia e tusa ai ma soʻo se vaega o le fausaga, e aofia ai vaega o vaega. I le avea ai o se vaega o le tusiga o le a tatou taumafai e talanoa e uiga i metotia uma e maua i le Android.

Foga suia i luga o Android

O le a matou gauai atili atu i tulaga uma o le masini i lenei tulaga, ma mea faigaluega tutoʻatasi. E ui i lea, e tusa lava po o le a le filifiliga, e na o le suia lava o fonuka, ae o le tele o talosaga o le a tumau pea e le suia. I le faʻaopoopoga, o le polokalame tʻatolu e masani ona feteʻenaʻi ma nisi o ata o smartphones ma tablets.

Metotia 1: Faʻamaumauga Faʻatonu

O le auala pito sili ona faigofie o le sui lea o le font i luga o le Android e faʻaaoga ai tulaga faʻataʻatia e ala i le filifilia o se tasi o filifiliga muamua. O le taua o lenei auala o le a le gata ina faigofie, ae o le mafai foi ona fetuunai le tele o le tusitusiga e faaopoopo atu i le faiga.

  1. Alu i le mea autu "Faʻatonu" masini ma filifili se vaeluaga "Faʻaalia". I luga o faʻataʻitaʻiga eseese, e mafai ona ese mea e ese ai.
  2. Faatasi i le itulau "Faʻaalia"maua ma kiliki le laina "Font". E tatau ona i ai i le amataga poʻo le pito i lalo o le lisi.
  3. O le lisi o nisi o faʻamaufaʻailoga ma se faʻatomuaga o le a faʻaalia nei. Faʻasalaga, e mafai ona e sii maia mea fou e ala i le kiliki "Download". Filifili le filifiliga talafeagai e teu ai, kiliki "Fai".

    E le pei o se sitaili, e mafai ona faʻapipiʻiina le tele o tusiga i soo se masini. O le a fetuunai i mea tutusa poʻo le "Avanoa Faapitoa"Avanoa mai le vaega autu autu.

Na o le pau ma toe faʻafoʻi tele e mafua mai i le le lava o ia meafaigaluega i luga o le tele o masini Android. E masani ona tuʻuina atu e nisi o tufuga (mo se faʻataʻitaʻiga, Samsung) ma o loʻo maua e ala i le faʻaaogaina o se atigi tulaga.

Metotia 2: Filifili Launcher

O lenei metotia e sili ona latalata i le faatulagaga o le polokalama ma o le faʻaaogaina o meafaigaluega ua fausia i totonu o soʻo se atigi faʻalapotopotoga. O le a matou faamatalaina le suiga o le faʻaoga e faʻaaoga ai na o le tasi le lafoaia o se faʻataʻitaʻiga. "Alu"ao isi o isi taualumaga e ese le taua.

  1. I luga o le laupepa autu, tapuni le autu i le vaega pito i lalo e alu i le lisi atoa o tusi talosaga. Lenei e tatau ona e faʻaaoga le faʻamaonia "Launcher Settings".

    I le isi itu, e mafai ona e valaʻau i le lisi e ala i le patipati i soo se mea i luga o le fale ma kiliki le ata "Loncher" i le pito i lalo.

  2. Mai le lisi o loʻo aliali, saili ma tapuni le mea "Font".
  3. O le itulau e tatala ai e maua ai le tele o filifiliga mo le faʻapenaina. O iinei tatou te manaʻomia ai le mea mulimuli. "Filifili Font".
  4. O le isi o le a avea ma faamalama fou ma le tele o filifiliga. Filifili se tasi oi latou e faʻaaoga suiga vave.

    A maeʻa le kilikiina o le ki Font Search O le a amata le suʻeina o le mafaufau o le masini mo faila fetaui.

    A maeʻa ona iloa, e mafai foi ona faʻaaogaina i le matafaioi a le suʻega o le polokalama. Ae ui i lea, soʻo se suiga e faʻaaoga i na o elemene o le tagata faʻamavae, ma tuʻu ai i totonu o vaega masani.

O le le lelei o lenei auala o le leai lea o ni nofoaga i nisi o ituaiga o le faʻamalosi, mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona suia le vai papatiso i Nova Launcher. I le taimi lava e tasi, o loʻo maua i Go, Apex, Holo Launcher ma isi.

Metotia 3: iFont

O le talosaga iFont o le auala sili lea e sui ai le vai papatisoga i luga o le Android, aua e toeitiiti lava suia uma elemene o le atinaʻe, e manaʻomia ai aia tatau a le ROOT. O lenei tulaga manaʻomia e mafai ona faʻaaogaina pe afai e te faʻaaogaina se masini e mafai ai e oe ona sui fesuiaiga o tusiga e ala i le le mafai.

Vaʻai foi: Maua Root rights i luga o le Android

Tikiake iFont mai le Google Play Store

  1. Tatala le talosaga na sii mai le itulau aloaia ma vave alu i le lisi "Oʻu". O iinei e tatau ona e faʻaaogaina ai le aitema "Faʻatonu".

    Kiliki i le laina "Suiga Faʻasologa o Faʻamaumauga" ma i le faamalama e tatala, filifili le filifiliga talafeagai, mo se faataitaiga, "Faiga Faʻavae". E tatau ona faia lenei mea ina ia leai se faʻafitauli i le taimi mulimuli.

  2. Ia toe foʻi nei i le itulau "Fautuaina" ma siaki le lisi tele o matata avanoa, faʻaaoga le filiga i le gagana pe'ā manaʻomia. Faamolemole ia matau, ina ia mafai ona faaali sao i luga o se telefoni ma se Rusia, o le faiga e tatau ona i ai se pine "RU".

    Faʻaaliga: Faʻamaumauga tusilima e mafai ona avea ma faʻafitauli ona o le le lelei o le faitau.

    I le faia ai o se faaiuga i se filifiliga, o le a mafai ona e matamata i se ituaiga o tusitusiga o se isi eseesega. E lua laina mo lenei mea. "Ulutala" ma "Vaʻai".

  3. A maeʻa le kilikiina o le ki "Download", o le a amata ona sii mai faila i le masini mai le Initaneti.
  4. Faatali seia maeʻa le download ma kiliki "Faʻamau".
  5. O lea e tatau ona e faʻamaonia le faʻatulagaga o le vai fou ma faatalitali mo le iʻuga o le faʻatulagaga. Toe faʻafouina le masini, ma o lenei taualumaga ua maeʻa maeʻa.

    Mo se faʻataʻitaʻiga mo se masaniga, vaʻavaʻai pe faʻapefea ona siaki e elemene ese elemene le toe faʻaleleia o le telefoni. Manatua iinei e na o na vaega o loʻo i ai a latou lava taʻiala tutoʻamea-Android tutoatasi e le suia.

Mai mea uma o loʻo faʻamoemoeina i le tusiga, o le iFont lea e sili ona lelei mo le faʻaaogaina. Faʻatasi ai, e faigofie lava ona e suia le faiga o tusiga i luga o le Android 4.4 ma luga ae mafai foi ona fetuunai le tele.

Metotia 4: Suiga Tusi

E le pei o metotia uma na faʻamatalaina muamua, o lenei metotia e sili ona faigata ma sili ona malupuipuia, talu ona sau i lalo e suitulaga ai faila faila. I lenei tulaga, na o le pau lava le mea e manaʻomia e soʻo se taʻitaʻitama mo le Android ma aia tatau. O le a matou faʻaogaina le talosaga "ES Explorer".

Download "ES Explorer"

  1. Tikia ma faʻapipiʻi se faila faila e mafai ai e oe ona faʻaaoga faila ma aʻa-aia tatau. A maeʻa lena, ia tatalaina ma i totonu o soʻo se nofoaga talafeagai e fatu ai se pusa i se igoa le saʻo.
  2. Faʻasologa le pepa moʻomia i le TTF format, tuʻu i totonu o le faʻasoa faaopoopo ma uu le laina mo le lua sekone. I le laulau o loʻo faʻaalia i le pito i lalo, tapuni Faaigoa, tuʻuina atu i le faila se tasi o igoa nei:
    • "Roboto-Regular" - Le masani masani, faʻaaoga saʻo i elemene uma;
    • "Roboto-Bold" - faʻatasi ai ma lea mea, na faia ai ni saini tusitusi;
    • "Roboto-Itali" - faʻaaogaina pe a faʻaalia le faʻasologa.
  3. E mafai ona e fatuina na o le tasi le faila ma sui i ia filifiliga taitasi pe piki i luga i le taimi e tasi. Tusa lava, filifili faila uma ma kiliki. "Kopi".
  4. I le isi itu, faʻalautele le lisi autu o le pule faila ma alu i le aʻa o le masini. I la matou tulaga, e tatau ona e kiliki "Teu oloa i le lotoifale" ma filifili se mea "Meafaigaluega".
  5. A maeʻa lena, mulimuli i le ala "Faigaluega / Fonuga" ma i le pito mulimuli tapuni Pasili.

    O le sui o faila o loʻo i ai nei e tatau ona faʻamaonia e ala i le pusa talanoa.

  6. O le masini e tatau ona toe faʻafouina mo suiga e amata faamamaluina. Afai na e faia mea uma saʻo, o le a suia le vai papatiso.

E taua le matauina o lena mea, e faaopoopo atu i igoa na matou faailoaina, o loʻo i ai foi isi ituaiga eseese. Ma e ui lava e seasea ona faʻaaogaina, faatasi ai ma se sui i nisi o nofoaga e mafai ai ona tumau le tusiga. I se tulaga lautele, afai e leai sou poto masani i le galue ai ma le faʻavae o loʻo fesiligia, e sili atu le faʻagata oe i auala faigofie.