Faʻafefea ona teu ai faʻaupuga i le Google Chrome browser

Komepiuta Windows, muamua na faʻaalia i le fitu, i le tele o mataupu, o se mea sili ona matagofie o le komepiuta, aʻo faʻapipiʻi le faʻamatalaga o faʻamatalaga ma le maualalo o manaoga mo uiga o le PC. Ae ui i lea, ona o le teenaina e Microsoft o lenei elemene, o le Windows 10 e le maua ai ni mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi. I le avea ai o se vaega o lenei tusiga, o le a matou talanoa e uiga i polokalame pito sili ona taua e tolu mo lenei mea.

Windows 10 Gadget

Toeitiiti lava o auala uma mai le tusiga e fetaui lelei e le gata mo le Windows 10, ae faapena foi mo uluai lomiga e amata mai i le fitu. E le gata i lea, o nisi o polokalama e mafai ona mafua ai faʻafitauli o faʻatinoga ma faʻaali saʻo ai nisi faʻamatalaga. E sili le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa pe a faʻamalo le tautua. "SmartScreen".

Vaʻai foi: Faʻatuina o gaioiga i le Windows 7

Filifiliga 1: 8GadgetPack

O le software e 8GadgetPack o le filifiliga aupito sili lea e toe faʻafoʻi ai gaioiga, talu ai e le na o le toe faʻafoʻiina o le galuega manaomia i le polokalama, ae e mafai ai foi ona e faʻapipiʻi ia widget aloaia i le faʻatulagaga ".gaget". Mo le taimi muamua, na maua mai ai lenei polokalama mo le Windows 8, ae o le taimi nei o loʻo lagolagoina pea lava pea e le toʻaselau.

Alu i le 'upega tafaʻilagi faʻapitoa 8GadgetPack

  1. Tikiala le faila faila i lau PC, taʻe ma kiliki le ki. "Faʻamau".
  2. I le mea mulimuli, siaki le pusa. "Faaali atu gaini pe a alu le seti"ina ia pe a uma ona taomi se faamau "Faauma" Ua amataina se auaunaga.
  3. Faʻafetai i le gaioiga muamua, o nisi tulaga faʻapitoa o le a faʻaalia i luga o le komepiuta.
  4. O le alu i le faʻailoga ma faʻafesoʻotaʻiga uma, i luga o le komepiuta, tatala le lisi autu ma filifili "Kata".
  5. O nisi nei o itulau o elemene, e faʻasolosolo taʻitasi i le kiliki faʻatasi ma le kulimi taumatau. O lenei lisi o le a aofia ai uma matini taʻalo masani i le faatulagaga ".gaget".
  6. O gadget taitasi i luga o le laulau e toso atu i le fanua e leai se totogi, pe a fai e te valiina le vali paʻu i luga o se nofoaga faapitoa poʻo se mea faitino.

    Tatalaina o le vaega "Faʻatonu" mo se masini faapitoa, e mafai ona e faʻaaogaina i lau faitalia. O le numera o taʻiala e faalagolago i le mea ua filifilia.

    O le aveeseina o mea i luga o le kuluma kuluma o loʻo tuʻuina atu "Katia". A maea le kilikiina, o le a natia le mea.

    Faʻaaliga: A e faʻafouina se gaioiga, e le toe faʻaleleia ona faatulagaga e ala i le le mafai.

  7. I le faʻaopoopoga i tulaga faʻapitoa, 8GadgetPack e aofia ai foi se laulau "7 itu". O lenei faʻatulagaga na faʻavae i luga o le laulau e faʻatautaia le telefoni ma Windows Vista.

    Faatasi ai ma lenei laulau, o le a gaoioi le gaioiga galue i luga ma o le a le mafai ona siitia atu i isi vaega o le komepiuta. I le taimi lava e tasi, e iai le tele o faʻamaumauga a le laulau, e aofia ai mea e mafai ai ona suia lona tulaga.

    E mafai ona e tapuni le laulau poʻo le alu i faʻasalalauga o loʻo taua i luga e ala i le kilikiina i luga i le kī saʻo o le kusi. Pe a motusia "7 itu" soʻo se widget nofo toʻatasi o le a tumau i luga o lau laulau.

Naʻo le toe foʻi mai o le leai lea o le gagana Rusia i le tulaga o le tele o gaini. Ae ui i lea, i se tulaga lautele, o le polokalame e faʻaalia le tumau.

Filifiliga 2: Toe Faʻaolaina Kata

O lenei filifiliga o le a fesoasoani ia te oe e toe faʻafoʻi ai gaioiga i lau 'upega tafaʻilagi i le Windows 10, pe afai o le polokalama 8GadgetPack mo nisi mafuaaga e le lelei le galue pe leai foi. O lenei masini komepiuta ua na o se isi auala, e maua ai se atinaʻe tutusa ma faʻatinoga ma le faʻatulagaga o le lagolago ".gaget".

Manatua: O isi masini telefoni feaveaʻi ua le atoatoa.

Alu i le 'upega tafaʻilagi' upega tafaʻilagi Faʻafouina

  1. Tikia ma faʻapipiʻi le polokalame i luga o le fesoʻotaiga tuʻufaʻatasia. I lenei taimi, e mafai ona e faia ni suiga i le gagana.
  2. A maeʻa le lafoaina o Papamaʻa Mataʻitusi, o le a faʻapipiʻi tulaga faʻapitoa i luga o lau laulau. Afai na i ai lau 8GadgetPack faʻapipiʻi muamua, o le a faʻaolaina uma tulaga muamua.
  3. I se avanoa avanoa i luga o le komepiuta, kiliki-le-kiliki ma filifili "Kata".
  4. Ua faaopoopoina widget e ala i le faaluaina o le LMB poo le toso atu i le vaega i fafo atu o le faamalama.
  5. Isi vaega o le polokalama matou te talanoaina i le vaega muamua o le tusiga.

I le mulimuli ai i fautuaga, e faigofie ona e faʻaopoopo ma fetuunai soʻo se widget. E faaiʻu ai le autu o le toe faʻafoʻiina o gaioiga masani i le faiga o le Windows 7 i luga o le sefulu.

Filifiliga 3: xWidget

E ese mai i tua o filifiliga muamua, o nei gaioiga e matua ese lava i le tulaga o le faaaogaina ma foliga vaaia. O lenei metotia e maua ai le tele o fesuiaiga ona o le fausiaina o le fale ma se faletusi tele o widget. I lenei tulaga, na o le pau le faafitauli atonu o le faasalalauga lea e aliali mai i le saolotoga i le amataga.

Alu i le 'upega tafaʻilagi faʻapitonuʻu xWidget

  1. A uma ona e sii mai ma faʻapipiʻi le polokalama, faʻafetaui. E mafai ona faia lenei mea i le mea mulimuli o le faʻapipiʻiina poʻo le faʻaaogaina foi o se atigipisi aunoa.

    A faʻaaogaina le saʻolotoga, faʻatali seiloga ua tatalaina le ki. "Faʻaauau pea" ma kiliki.

    O le taimi nei o le a faʻaalia se seti o gaioiga i luga o lau laulau. O nisi o elemene, e pei o se matagi tau, e manaʻomia se fesoʻotaiga i le Initaneti.

  2. I le kilikiina o le kulimi taumatau i luga o soʻo se mea faitino, o le ae tatalaina le lisi. E ala mai i lea mea, e mafai ona aveese pe suia le gadget.
  3. Ina ia maua le lisi autū o le polokalama, kiliki le icon xWidget i le fata o le fata.
  4. Pe a filifilia "Laina" tatala lautele faletusi.

    Faaaoga le lisi o lisi ina ia faafaigofie ai ona maua se ituaiga faapitoa o le gadget.

    O le faʻaaogaina o le fanua suʻesuʻe e mafai foi ona maua ai le fiafia i le widget.

    I le filifiliina o le meataalo e te manaʻo ai, o le ae tatalaina lona itulau ma se faʻamatalaga ma faʻaaliga. Faasolo le faamau "TATALA MO LE TAGATA"e sii mai.

    Pe a sii mai le sili atu ma le tasi le gaini, e manaʻomia le faatagaga.

    O le a otometi lava ona i ai se masini fou i luga o lau laulau.

  5. Ina ia faaopoopo se mea fou mai le potutusi o le lotoifale, filifili "Faaopoopo le widget" mai le lisi o polokalama. I le pito i lalo o le lau, o le a tatalaina ai se vaega faʻapitoa lea o loʻo maua uma ai mea avanoa. E mafai ona faʻagaoioia e ala i le kiliki o le kuluma o le komi.
  6. I le faaopoopo atu i galuega faavae o le polokalama, ua tuuina atu e teu i le faatonu o le faasologa o mea. Ua mamanuina e sui ai elemene o loʻo i ai pe fatuina le puletaofia.

O se numera tele o tulaga maualuluga, lagolago atoatoa mo le gagana Rusia ma le fesoʻotaʻiga ma le Windows 10 ia faʻaogaina lenei polokalama. E le gata i lea, i le suesueina lelei o le polokalame, e mafai ona e fatuina ma faʻaaogaina gaioiga e aunoa ma ni tapulaa taua.

Faʻasalaga 4: Faʻataʻatiaina o Mea Faʻatonu Faʻatonu

O lenei filifiliga e toe faʻafoʻi ai gaioiga o mea uma sa tuʻuina muamua o le mea e le talafeagai, ae tatau ona taua. I le mauaina ma le siiina mai o le ata o lenei mea saʻo, pe a uma ona faapipiiina i le pito i luga o le sefulu, o le ai ai le tele o galuega mai uluai lomiga. O la latou lisi e aofia ai foi mea gaogao atoa ma le lagolago o le faatulagaga. ".gaget".

Alu e sii mai Mea ua leiloloa Faatulaga le 10

  1. A uma ona e siiina le faila, e tatau ona e mulimulitaia manaoga o le polokalama e ala i le filifilia o le pusa ma faʻaaoga nisi auaunaga.
  2. A maeʻa ona toe faʻafouina le polokalama, o le a faatagaina oe e le faʻaogaina o le polokalame e filifili ma le lima ia mea na toe faafoi. O le lisi o polokalama o aofia ai i le pusa patch e lautele.
  3. I lo matou tulaga, e tatau ona e faʻamaonia le filifiliga "Kata", faʻapea foʻi ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻamaonia.
  4. A maeʻa le faʻatulagaina o le faʻatulagaga, e mafai ona e faʻaopoopo gaioiga e ala i le lisi autu i luga o le laulau, e tutusa ma le Windows 7 poʻo vaega muamua o lenei tusiga.

O nisi vaega faʻapipiʻi i luga o le lomiga lata mai o le Windows 10 atonu e le saʻo le galue. Ona o lenei mea, ua fautuaina e faʻapulaʻa i polokalama e le afaina ai faila faila.

Faaiuga

I le taimi nei, o filifiliga tatou te mafaufau i ai e na o le pau lava lea e mafai ma atoatoa. I le taimi lava e tasi, e tasi le polokalama e tatau ona faʻaaoga e faʻamautinoa ai o loʻo gaoioi lelei gaioiga e aunoa ma se faʻaopoopoga o le avega. I faʻamatalaga i lalo o lenei tusiga e mafai ona e fesiligia i matou fesili e uiga i le autu.