Tikia ma faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le kata vitio GeForce 9800 GT

E masani lava o le faletusi o se tagata fiafia musika e pei o se mea moni. E ui lava i le fiafia i le leo, ae le o tagata uma e naunau e faaaluina le tele o le taimi e toe faatulaga ai le faasologa i totonu o le faletusi musika. Ae o le a vave ona oʻo mai le taimi e filifili ai le tagata e faʻafoisia le faʻapitoa iina. Ma o le poloaiga i lenei nofoaga e amata ile saʻo saʻo. O le filifiliga sao o le faʻaaogaina o le freetag Mp3tag.

Mp3tag o se faʻatautaia ole gagana e faʻaaogaina mo le faasaʻoina o pine o leo. E feteenai ma lona igoa, e le gata ina lagolagoina MP3, ae toetoe lava o faʻalogo leo uma. I le faʻaopoopoga i uiga autu o loʻo i ai le tele o faʻaopoopoga mea e mautinoa e fiafia i le mea moni e manaʻo o ia e fatuina le potutusi lelei atoatoa.

Faʻasologa o le Faʻatonu Faʻamau

O metadata o laina taʻitasi e mafai ona faʻataʻitaʻia pei ona e fiafia i ai. O le faatonu e mafai ona e faʻamaonia:

  • Igoa;
  • Kamupani;
  • Tusi;
  • Tausaga;
  • Le numera o le pese i luga o le album;
  • Tino;
  • Faʻaaliga;
  • Nofoaga fou (e pei o le siitia o le ala);
  • Oloa Album;
  • Failautusi;
  • Numera disk;
  • Faʻavaa.

O nei mea uma e mafai ona faia e ala i le filifilia o le auala manaomia, faʻataʻitaʻia o faamatalaga i le itu tauagavale o le faamalama ma le faasaoina o suiga. E mafai ona e faʻaopopo, suia ma tape fasi pepa taʻitasi e aunoa ma ni tapulaa.

Faʻamatalaga faigofie faila

A maeʻa ona e faʻaopoopo nisi faila i le lisi i luga o se laulau, e mafai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i pese taʻitasi, e pei o le codec, bitrate, genre, format (i le polokalame e taua o le "tag"), o le ala, ma isi mea faapena.

O i latou uma o loʻo tuʻuina atu i foliga o koluma. E mafai ona e vaʻaia pese ile lisi. O lea o le a sili atu ona faigofie le faʻasaga, aemaise lava pe afai e te manaʻomia le tele o faʻasalalauga o pese i le taimi. I le auala, e mafai ona e faʻasaʻo nisi o puʻega leo i le taimi e ala i le faʻamafaʻailogaina taʻitasi oi latou e ala i le ctrl + kiliki o le kuluma taumatau. I lenei tulaga, o le pusa teuteu o le a foliga faapenei:

O koluma uma e mafai ona vavaeina e le tasi ma le isi, faʻapea foi ma le tapeina o le faʻaaliga o koluma le talafeagai e ala i "Vaʻai" > "Faʻasoa ia failauga".

Faʻataʻitaʻia o paʻu

I le i ai o se potutusi tele, e le o tagata uma e manaʻo e togitogi faʻatasi ia faila taitasi. O lenei lesona e mafai ona vave tulei ma taitai atu ai i le mea moni e faapea o le a faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga le faʻataʻitaʻiga i luga o le faʻamatalaga "mulimuli ane i se aso." O le mea lea, o le polokalame o loʻo i ai le gafatia i le tele o faila faila, lea e mafai ai mo ni nai sekone ona liua le numera manaomia o pese.

O le liua ua faia e faʻaaoga ai nofoaga e pei o % album%, % artist% ma isi. E mafai ona e faʻaopopoina le faʻamatalaga e te manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, le codec poʻo le tusitusi, o meatotino o le faila, ma isi. E mafai ona faʻatulaga lenei mea i le lisi. "Suiga".

Faʻamatalaga masani

Lisi mea "Gaoioiga" e mafai ai ona e galue ma faʻaalia i taimi uma. Latou te faafaigofieina le faasaʻoina o pine pe a oo i le suia o suafa pese. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai i le kiliki tasi e faʻasalalau ai pese e tusa ai ma faʻataʻitaʻiga faʻamaonia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e tele au pese e tusia o latou igoa i ni mataitusi laiti. Filifilia "Gaoioiga" > "Suiga o mataupu", o upu uma o pese na filifilia muamua o le a sipelaina i mataitusi lapopoa. E mafai foi e oe ona faʻapipiʻitūina nisi o gaioiga, mo se faʻataʻitaʻiga, ia suia i taimi uma le "dj" i le "DJ", "Feat" to "feat", "_" i le "" (o lona uiga, o le faʻamalamalamaina i le va o upu i se avanoa).

Faaaogaina "Gaoioiga", e mafai i lau faitalia ona suia le tusiga o pese uma e te manaʻomia. Ma o lenei mea o se mea sili ona taua ma aoga mo i latou oe mananao e tuufaatasia ia suafa pese.

Tikiala mai mai le Initaneti

O le isi aoga aoga ma le taua e le oi totonu o polokalama-faʻataʻitaʻitusi o le faʻaaogaina o metadata mai auaunaga i le initaneti. Mp3tag lagolagoina Amazon, discogs, freedb, MusicBrainz - punaoa telefoni i luga o le initaneti ma tusiata ma a latou lipine.

O lenei metotia e lelei tele mo ala e aunoa ma ni faʻailoga ma e le mafai ai ona e faʻaaluina le taimi i luga o le tusiga tusi. O le tele o taimi, e maua ai e tagata faʻamatalaga mai saolotoga (database CDlistlist). E mafai ona faia lenei mea i le tele o auala i le taimi e tasi: e ala i le faʻaulu ua tuʻuina atu i le CD / DVD, e ala i le faʻamatalaga o faila ua filifilia, e ala i le tusia o le faʻamaumauga o le database ma e ala atu i sailiiliga i le Initaneti. O se isi mea i lenei auaunaga o le vaega o loʻo totoe.

O le faʻauʻuina o le a faʻaitiitia ai le manaʻoga e suʻe ni ie, aso tuʻufaʻatasiga o pese ma isi faʻamatalaga e le oi ai i metadata uma o le faletusi leo a le tagata.

Mama

  1. Faigofie faigofie;
  2. Faʻaliliuga atoa i Rusia;
  3. Faʻamaumauga e mafai ona faʻataʻitaʻia ai tag tusitusi
  4. Galuega faʻalotoifale;
  5. Lagolago le Unicode atoa;
  6. Faʻatauina o galuega i fafo atu o le metadata ile HTML, RTF, CSV;
  7. Le mafaia ona faʻasaʻo soʻo se numera o pese i le taimi e tasi;
  8. Lagolago tusitusi;
  9. Lagolago mo polokalama sili ona lauiloa leo;
  10. Galulue faatasi ma lisi o playlist;
  11. Faʻamau i luga ole initaneti o faʻavaa ma isi metadata;
  12. Tuuina atu tufatufaga.

Faʻafitauli

  1. Leai se tagata taalo;
  2. Ina ia galue lelei ma le tusi talosaga, o le a manaʻomia ni tomai patino.

Mp3tag o se polokalama sili ona lelei e faʻaleleia ai metadata. E mafai ai e oe ona galue faʻatasi ma leo taʻitasi eseese ma i luga o masini. O le tele o mea e mafai ona toe teuteu ai ma le mafai gafatiaina o pine ma le masini komepiuta o le faʻatumuina o laufanua - na o le pau lava lenei mea e mafai ona e tuʻuina ai se tele. I se faapuupuuga, oi latou uma oe mananao e aumai le faasologa i la latou faletusi ma musika ma se faailo o le perfectionism o le a sili atu ona lelei le sailia o se polokalama.

Faʻalogo Mp3tt mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻasaʻoina o metadata faila leo e faʻaaoga ai le Mp3tag Faʻataʻatia ia fuainumera MP3 Mixxx PDF Foafoa

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Mp3tag o se faʻataʻitaʻi faigofie ma faigofie-i le faʻaaogaina o faila faila mo faila faʻalogo e lagolagoina ai faʻalauiloa taʻutaʻua uma ma e tele ni faʻaopoopoga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Florian Heidenreich
Tau: Faʻatau
Toa: 3 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.87