Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi WhatsApp mai le iPhone i le iPhone


O WhatsApp o se avefeau vave lea e le manaomia se faʻaaliga. Atonu o lenei mea e sili ona lauiloa i luga o le 'au-fesoʻotaiga mo fesoʻotaʻiga. Pe a siitia atu i se iPhone fou mo le tele o tagata e faaaogaina, e taua tele le puipuia o savali uma na faaputuputu i lenei avefeau. Ma o le asō o le a matou taʻuina atu ia te oe le auala e faʻafeiloaʻi ai WhatsApp mai le iPhone i le iPhone.

Faʻaliliuina atu WhatsApp mai le iPhone i le iPhone

Lalo o le a tatou tilotilo i auala faigofie e lua e faʻafeiloaʻi ai faʻamatalaga uma o loʻo teuina i WhatsApp mai le tasi iPhone i le isi. O le faia o se tasi oi latou e ave ai oe i sina taimi itiiti.

Metotia 1: matua

O le polokalama polokalama o se meafaigaluega lea e mafai ai e oe ona faigofie ona faʻafeiloaʻi faʻamatalaga mai avefeau mai le tasi le iPhone i le isi telefoni feaveai i le iOS ma le Android. I a tatou faʻataʻitaʻiga, o le a tatou mafaufau i le mataupu faavae o le faʻaliliuina o VotsAp mai le iPhone i le iPhone.

Tikia mai le dr.fone

  1. Faʻafeiloaʻi le polokalame o le polokalame mai le ofisa faʻapitoa o le atinaʻeina i le fesoʻotaʻiga i luga ma faʻapipii i lau komepiuta.
  2. Faamolemole silasila, o le polokalama o le polokalame e vaeluaina, ma o se vaega e pei o le faaliliuina atu WhatsApp e faatoa maua pe a uma ona faatauina se laisene.

  3. Faʻamoemoe le polokalama. I le faamalama autu, kiliki le ki. "Toe faʻaleleia le Tausiga Lautele".
  4. O le vaega amata amataina. O le taimi lava e maeʻa ai le download, o le a faʻaalia se faamalama i luga o le lau, i le itu tauagavale e te manaʻomia e tatala ai le lisi "Whatsapp", ma i le itu taumatau alu i le vaega "Faʻaliliuina Faʻamatalaga Misiona".
  5. Fesoʻotaʻi uma gaioiga i lau komepiuta. E tatau ona faʻamalamalamaina: o le a faʻaalia le masini i le itu tauagavale, lea o le a tuʻuina atu ai le faʻamatalaga, ma i le itu taumatau - lea e tatau ai ona kopiina. Afai latou te fesuiaʻi, i le ogatotonu ia kiliki le ki. "Susulu". Ina ia amata le fesiitaiga o fetusiaiga, kiliki le ki i le tulimanu pito i lalo. "Faaliliuina".
  6. Faamolemole ia maitauina pe a uma ona tuʻuina atu faʻatalatalanoaga mai le tasi iPhone i le isi, mai le masini muamua o le a faʻaumatia uma fesoʻotaiga.

  7. O le polokalame o le a amataina le faagasologa, o le umi o le a faʻalagolago i le aofaʻi o faʻamatalaga. A maea loa le galuega a le matua, ona vavae ese lea o masini atamai mai le komipiuta, ona e saini ai lea i le iPhone lona lua i lau numera telefoni feaveaʻi - o le a faʻaalia uma fesoʻotaʻiga.

Metotia 2: iCloud Sync

O lenei metotia e faʻaaogaina ai meafaifaʻaipoʻai iCloud e tatau ona faʻaaogaina pe afai e fuafua e faʻaaoga le tala tutusa i le isi iPhone.

  1. Sue whatsapp. I le pito i lalo o le faamalama tatala le lisi "Faʻatonu". I le lisi e tatala, filifili le vaega "Talitonuga".
  2. Tusi i le mea "Lagolago" ma kiliki le ki "Fatu se kopi".
  3. Faʻatau lalo ifo le filifili mea "Aunoa". O iinei e mafai ona e setiina le taimi e faʻaaogaina ai e VotsAp uma talatalanoaga.
  4. Ma le isi, tatala ia tulaga i luga o lau telefoni ma luga o le faamalama, filifili le igoa o lau tala.
  5. Skip i le vaega iCloud. Faʻasaga i lalo ma maua le mea. "Whatsapp". Ia mautinoa ua amata lenei filifiliga.
  6. Ma le isi, i totonu o le faamalama lava e tasi, sue le vaega "Lagolago". Tatala ma tape le ki. "Fausia le Pusa".
  7. O lea ua saunia mea uma e faʻafeiloaʻi ai le telefoni i le isi iPhone. Afai oi ai se faʻamatalaga i luga o se isi smartphone, e tatau ona faʻamalo atoa, o lona uiga, i tua i le fausaga fausaga.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatinoina se Seti atoa atoa

  8. A faʻaalia le faʻamalama faʻafeiloaʻi i luga o le lau, faʻaalia le uluai seti, ma pe a maeʻa lau lau Apple ID, ia malilie faatasi ma le fautuaga e toe maua mai le iCloud saula.
  9. A maeʻa loa le toe faʻaleleia, faʻatautaia WhatsApp. Talu mai le toe faʻaleleia o le talosaga, o le ae manaomia le toe faafou i le numera o le telefoni, pe a maeʻa ona oʻo mai lea o se faʻatalatalanoaga ma faʻatalatalanoaga na faia i luga o le isi iPhone.

Faʻaaoga soʻo se metotia o loʻo lisiina i totonu o le tusiga e faʻavave ma faigofie ona faʻafeiloaʻi atu WhatsApp mai le tasi apple i le isi.