Faʻafefea ona e ulufale atu i iCloud mai se komepiuta

Afai e te manaʻo e teu i totonu o iCloud mai se komepiuta po o le komepiuta ma le Windows 10 - 7 poʻo se isi faʻaoga faʻaoga, e mafai ona e faia i ni auala, lea o le a faamatalaina i laasaga o lenei aʻoaʻoga.

O le a se mea e manaʻomia mo? Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia mafai ona kopi ata mai iCloud i le komepiuta a Windows, ia mafai ona faʻaopoopo faʻamatalaga, faʻamanatuga ma kalena mai se komepiuta, ma i nisi tulaga e suʻe ai se agaga na leiloa pe gaoia. Afai e te manaʻo e faʻaoga le meli iCloud i luga o lau komepiuta, o se tala ese lenei: iCloud Mail i le Android ma le komepiuta.

Ulufale i icloud.com

O le auala pito sili ona faigofie, e le manaʻomia ai le faʻapipiʻiina o nisi polokalama faaopoopo i luga o le komipiuta (sei vagana ai le masini) ma e le gata i PC ma Windows laptops, ae faʻapea foi i Linux, MacOS, ma isi faiga faʻaoga, i le mea moni E mafai ona e ulufale i le kiliata e le gata mai se komepiuta, ae mai se televise faaonapo nei.

Faʻamolemole alu i le official website icloud.com, faʻapipiʻi lau faʻamatalaga Apple ID ma o le ae ulufale atu i le komepiuta ma le mafai ona maua uma au faʻamaumauga o loʻo teuina i lau teugatupe, e aofia ai le avanoa i le iCloud meli i le initaneti.

O le a mafai ona e maua ata, iCloud Drive, upusii, kalena ma faʻamanatuga, faʻapipiʻi foi le faʻapipiʻi o le Apple ID ma le mafai ona maua lau iPhone (faʻaalia le iPad ma le Mac i le parakalafa tutusa lava) faʻaaoga le galuega tutusa. E mafai foʻi ona e galue ma au itulau, Numera ma le Faʻamaumauga o le Faʻamaumauga o loʻo teuina i le iCloud online.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le taina i totonu o iCloud e le afaina ai ni faigata ma e mafai ona maua mai i soo se masini ma se atinaʻe faʻaonapo nei.

E ui i lea, i nisi tulaga (mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻo e otometi le faʻapipiʻiina o ata mai iCloud i lau komepiuta, e faigofie ona maua iCloud Drive), o le metotia nei e mafai ona aoga - le aoga aloaia a Apple mo le faʻaaogaina o le iKiloud i Windows.

iCloud mo faamalama

I luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia a Apple, e mafai ona e download iCloud mo Windows mo le leai o se totogi, lea e mafai ai ona e faʻaogaina lekkuloud i luga o se komepiuta po o le komepiuta i le Windows 10, 8 ma le Windows 7.

A uma ona tuʻuina le polokalame (ona toe toe faʻafouina lea o le komepiuta), ia e ulufale i lau Apple ID ma fai muamua le faʻavae pe a manaʻomia.

I le faʻaaogaina o tulaga ma faʻaaluina sina taimi e faʻatali ai (e faʻatautaia faʻamaumauga), e mafai ona e vaʻai i au ata ma mea o iCloud Drive i le Explorer, faʻaopoopo ata ma isi faila i lau komepiuta mai le komepiuta ma faʻapolopolo ia te oe.

O le mea moni, o galuega uma nei e saunia e iCloud mo se komepiuta, sei vagana ai le avanoa e maua ai faʻamatalaga e uiga i le nofoaga i le teuina ma auiliiliga auiliili e uiga i le mea o loʻo nofo ai.

E le gata i lea, i le upega tafaʻilagi a le Apple, e mafai ona e faitau e uiga i auala e faʻaaoga ai meli ma kalena mai iCloud i Outlook poʻo le teuina uma o faʻamatalaga mai iCloud i lau komepiuta:

  • iCloud mo Windows ma Outlook //support.apple.com/ru-ru/HT204571
  • Laveina o faamaumauga mai iCloud //support.apple.com/ru-ru/HT204055

E ui i le mea moni i totonu o le Windows Start menu, pe a uma ona tuʻuina atu iCloud, o mea autu uma e aliali mai, e pei o faʻamaumauga, faʻamanatuga, kalena, meli, "saili le iPhone" ma tutusa, latou te tatalaina uma le site icloud.com i le vaega tutusa o loʻo faʻamatalaina i le auala muamua e ulufale atu ai i le telefoni. Ie pe a filifilia le meli, e mafai ona e tatalaina le meli iCloud e ala i se masini i totonu o le initaneti.

E mafai ona e download iCloud mo lau komepiuta i le upega tafaʻilagi aloaia: //support.apple.com/ru-ru/HT204283

O nisi faʻamatalaga:

  • Afai e le faʻapipiʻi le iCloud ma faʻaalia se savali e uiga i le Fefaʻatauaʻiga Femalagaʻi, o loʻo iai le fofo: Faʻafefea ona faaleleia le sese E le lagolagoina e lau komepiuta nisi o mea faʻalauiloa pe a faʻapipiʻi le iCloud.
  • Afai e te alu i fafo i iCloud i Windows, o le a otometi lava ona tape uma faʻamaumauga muamua sa siiina mai le teuina.
  • I le tusiaina o lenei tusiga na ou tosina atu ai le manatu i le mea moni e ui lava i le inifiina o iCloud mo Windows, i le mea sa i ai le saini, i totonu o le iCloud i le upega tafailagi, e le i faaaliina le komepiuta i totonu o masini fesootai.