Faʻafefea ona faʻalautele le voluma i luga o se komepiuta ma le Windows 7

E masani lava, o loʻo faʻafeagai le aufaʻatasi ma se faʻafitauli e ono lava le leo o le au failauga i totonu ole komepiuta poo mea faʻapipiʻi e faʻaogaina i fafo, ma e le lava le numera. I lenei tulaga, e tatau ona e faia se numera o gaoioiga patino o le a fesoasoani i le faateleina o le siʻosiʻomaga sina mea itiiti, ma oʻo ai ina lelei le leo.

Faʻateleina le voluma i luga o se masini komepiuta ma le Windows 7

E tele auala faigofie e faʻateleina ai le masini i le masini. I le tele o tulaga, e le mafai ona latou faʻaleleia tele, ae ia mautinoa o le faʻamaeʻaina o se tasi o ia mea, ua toetoe lava a mautinoa le faateleina o le voluma e tusa ma le luasefulu pasene. Seʻio tatou tilotilo totoa i auala taʻitasi.

Metotia 1: Polokalama e fetuunai le leo

O polokalame faʻalogo leo e fesoasoani e le gata ina faʻasaʻoina ma fetuunai i se masini faʻapitoa, ae i nisi tulaga e mafai ona faateleina le voluma. O lenei faiga e faʻatinoina e ala i le teuteuina o le mea e faʻafaigofie ai poʻo le suia o aʻafiaga, pe afai ei ai. Seʻio tatou tilotilo totoa i taga uma e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o le polokalama mo kata lelei mai Realtek:

  1. Realtek HD Audio o le taʻavale taʻavale masani sili ona taatele. E otometi lava ona faʻapipiʻi pe ae faʻatūina avetaavale mai le upega lea e sau mai ai, poʻo mai le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. Ae peitai, e mafai foi ona e sii maia se afifi o codecs ma mea aoga mai le nofoaga aloaia.
  2. Vaʻai foi: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

  3. A maea le faʻatulagaga, o le a faʻaalia le faʻamalo i le faʻaaliga faʻalauiloa. "Realtek HD Dispatcher", e manaʻomia lou faalua-kiliki i le kulī taumatau agavale e alu ai i le nofoaga.
  4. E tatau ona e alu i le lisi "Aafiaga Lelei"pe a faʻamautu le paleni ole tauagavale ma le taumatau, ua seti le maualuga o le maualuga ma faʻafetaui le mea e faʻafaigofie ai. O faatonuga mo le faʻapipiʻiina e tutusa lelei lava ma i latou o le a talanoaina atili auiliiliga i totonu "Metotia 3".

A maea le faʻatinoga uma o faʻatinoga, o le ae mauaina se siʻitiaga o le tusa ma le 20%. Afai o nisi mafuaaga e le fetaui ai le Realtek HD Audio ia oe poʻo le le ogatasi ma ana galuega faatapulaa, ona matou fautua atu lea ia e faʻaaogaina se tasi o isi polokalame tutusa e fetuunai le leo.

Faitau atili: Polokalame e fetuunai le leo

Metotia 2: Polokalama e faʻaleleia le leo

O le mea e leaga ai, o meafaigaluega na fausia ma polokalame faʻaopoopo mo le fetuunaiga o le leo e le fesoasoani i taimi uma i le siitia o le volume i le tulaga manaomia ona o le le lava o mea e tatau ai. O le mea lea, o le filifiliga silisili i lenei tulaga o le faʻaaogaina lea o polokalama faʻapitoa e faʻatele ai le leo. Sei o tatou faia e ala i le faataitaiga a le DFX Audio Enhancer:

  1. I luga o le laulau autu o loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga e nafa ma le loloto, voluma, tulaga faʻaleleia ma le faʻaleleia o le leo. Tou te faʻasagaina i latou i le taimi moni, faʻalogo i suiga. E fetuutuunai lenei leo talafeagai.
  2. I le faʻaopoopoga, o le polokalama o loʻo i ai se mea e faʻaaogaina totonu. Afai e saʻo lelei ona faʻatulagaina, o le a fesoasoani i le siʻiina o le leo. O le tele o taimi, o le masani ai o le fesuisuiai o tagata uma e fesoasoani e fesoasoani i le 100%.
  3. O loʻo i ai se lisi o faʻauluuluga o loʻo i totonu o faʻamatalaga o faʻatulagaga o mea e faʻaogaina. E mafai ona e filifili se tasi oi latou, lea o le a fesoasoani foi i le faateleina o le voluma.

O le tele o polokalama e galue i luga o le mataupu faavae lava e tasi. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i sui pito sili ona lelei o lenei polokalama e te mafai i la matou tusiga.

Faitau atili: polokalama komepiuta faʻaleleia leo.

Metotia 3: Faʻamaumauga faʻavae OS

Matou te iloa lelei uma lenei faʻamaufaʻailoga i le nofoaga faʻalauiloa e pei "Failauga". E ala i le uomiina o le faamau agavale, o le ae tatalaina se tamai faamalama lea e mafai ona fetuunai le voluma e ala i le tosoina o le leve. Muamua lava, e sili atu le siakiina pe o lenei levili ua tatalaina e le 100%.

I le faamalama lava e tasi, ia maitau le faamau "Faʻafefiloi". O lenei meafaigaluega e mafai ai ona e faʻasalalau le leo i totonu o tusi talosaga taʻitasi. O le mea lea, e taua foi le siakiina, aemaise lava pe a vaaia faafitauli o leotele i se taaloga faapitoa, polokalama, poʻo se masini.

O lenei, seʻi o tatou agai i luma e faʻaleleia le leo i mea faʻapitoa Windows 7, pe afai o le levers ua uma ona vaʻaia e le 100%. Le fetuunaiga e te manaʻomia:

  1. Failautusi "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".
  2. Filifili le tab "Leo".
  3. E te vave alu i le lisi "Taaloga"lea e te manaʻomia e filifili ai le failauga malosi, kiliki-le-kiliki i luga ma alu i "Meatotino".
  4. I le lisi "Tulaga" toe faʻamautinoa foi ua tape le leotele i le 100% ma kiliki "Paleni". E tatau ona e mautinoa o le paleni o le itu tauagavale ma le saʻo e tutusa lava, talu ai e tusa lava pe laitiiti le toilalo e mafai ona tau atu i le le maua o le leotele.
  5. O le taimi nei e aoga le alu i le lisi "Faʻaleleia" ma tusi le pusa "Faʻasaʻeta".
  6. E tumau pea na o le fetuunai o le mea e fetaui ai. E tele ni faʻamatalaga sa faia muamua, lea i lenei tulaga e na o oe lava e fiafia iai "Mana". Aua nei galo e kiliki i le filifiliga pe a uma "Faaaoga".
  7. I nisi tulaga, e fesoasoani i le fatufatuina o lau lava faʻailoga e ala i le vaʻesea uma o le eletise lelei i le maualuga. Alu i le faamalama o le faatulagaga e ala i le kiliki i luga o le faamau i ni togi se tolu, lea o loo i le itu taumatau o le lisi o mea pop-up ma talaaga.

Afai a maeʻa ona e faia nei faʻatinoga, e te le fiafia i le leo, ona tumau ai lea i le faʻaaogaina o polokalame faʻapitoa e faʻafetaui ai ma faʻateleina le voluma.

I lenei tusiga, matou te tilotilo i auala e tolu e faateleina ai le voluma i luga o se komepiuta. O nisi taimi e fesoasoani foi meafaigaluega na fausia, ae e le o taimi uma lava lea, o le toatele o tagata faaaoga e tatau ona sii mai nisi polokalama faaopoopo. I le tulaga saʻo, o le leo e tatau ona faʻalauteleina i le 20% o le setete muamua.