Family Tree Builder 8.0.0.8404

E le toatele tagata e mafai ona latou mitamita i le i ai o se gafa o le aiga, ma o le tele o mea talu ai latou te iloa le toatele o tagata oo latou aiga oe na ola i le tele o augatupulaga ua mavae. I le taimi muamua, na tatau ona ave pepa o pepa, faʻataʻitaʻi ma ata ina ia faʻatumu ai le aiga. O le taimi nei e faigofie tele ona fai i le faasologa o le Family Tree Maker le televave ma ia mautinoa o le a faasaoina faamatalaga uma mo le tele o tausaga.

Faamauina

E tatau ona maeʻa lenei faʻatonuga e pei o le tele o faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina i luga o le 'upega tafaʻilagi, ma o le i ai o lau lava faʻamatalaga o le a puipuia ai faʻamaumauga ma faʻasaoina a latou kopi o le Initaneti E leai se mea e manaʻomia e teu ai le tele o faʻamaumauga, na o se igoa muamua, igoa faaiu, upu ole tuatusi ma tuatusi imeli, lea e aoga mo le faʻatagaina ma le toe faʻaleleia o upu.

Ae i le isi laasaga e tatau ona e lolomiina nisi o tusitusiga. Faʻamatala mai lou nofoaga o le fanau mai, tausaga ma le zip code. O lenei mea o le a fesoasoani i le sailia o matāʻupu, faʻatusatusa ma isi tagata faʻaoga o le polokalame, pe afai e te manaʻo i ai.

Quick Start Wizard

O lea o mea malie uma e amata - o le fatuina o se aiga. A e amata muamua, o lenei faamalama ua faʻaalia, o fea e mafai ai ona e filifili e fatuina se galuega fou, ave se poloketi o loʻo i ai nei pe tatala le poloketi mulimuli e sii mai. Afai o oe o se tagata fou, faʻaauau ona faia.

Faʻaopoopo tagata o le aiga

O le taimi nei e tatau ona tatou fatuina tagata muamua o le aiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o oe ma lau ava. Ulufale faʻamaumauga i laina tuʻufaʻatasia. E le gata i lea, o loʻo avanoa ia ata pe'āfai e maua. Afai ua faaipoipo le ulugalii, e mafai ona e faʻamaonia le aso o le faaipoipoga ma le nofoaga na tupu ai. O mea uma lava ua faaliliuina i le gagana Rusia, o lea o le faatumuina e le tatau ona mafua ai ni faafitauli.

Ma le isi, faaopoopo i ai tamaiti o le ulugalii. O laina tutusa nei na i ai i le faamalama mulimuli. Afai e leai se faʻamatalaga, ona tuʻua lea o le laina avanoa, e mafai ona e toe foi i ai i soo se taimi.

Laʻau faʻaalia

I totonu o le faamalama autu o le Fausiaina o le Family Tree, o se laau e faʻaalia ma faʻamatalaga auiliili e uiga i tagata taitoatasi. Ua faasaʻoina ma e tatalaina e ala i le faaluaina o le kiliki i le itu taumatau agavale. E mafai foi ona e faaopoopo tagata fou o le aiga, suia ituaiga o laau, ma faasaʻo le faaaliga i tupulaga. Faamolemole ia matau e mafai e se tagata ona i ai sana lava talaaga i luga o le upega tafailagi, na te tatalaina i le kilikiina o le ki mo lenei faamoemoega.

Faaopoopo faila o le aufaasālalau

Atonu e iai sau faʻamaumauga a le aiga, ata, vitiō poʻo leo pueina e fesoʻotaʻi ma se tagata patino, pe o nei pepa faʻasoa. E mafai ona tuʻuina i totonu o se polokalama, tufatufaina atu i ni pepese, pe tofia i se tasi o le tagata o le aiga. E faia faigofie lava, ma a maeʻa le download, o loʻo maua uma lava mea mo le maimoa. E taua le taua o le taua "Sootaga"lea o le a faʻatumu i totonu pe afai oi ai ni sooga ma se isi laau.

Taaloga

E faitau miliona tagata faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina lenei polokalame, fatuina a latou lava laau ma faʻatasi ai faʻamaumauga faʻatasi ma le 'upega tafaʻilagi. A uma ona faʻatumu le fanua, alu i lenei faamalama e tilotilo i le laulau o matamata. O le 'upega tafailagi o le a ofoina atu filifiliga talafeagai mo sootaga faaleaiga, ae e mafai ona e faʻafitia pe faʻamaonia. Faamolemole ia maitau o lenei mea o le a maua pe a maeʻa le fesoʻotaʻiga ma le 'au.

Fausia se taimi

E te manatu ua maeʻa lau laufanua? Ona fatuina lea ma teu sau lava taimi e faʻaalia ai faʻamatalaga auiliiliga. O le faisiaina o kalafi i lenei mea o le a fesoasoani. Filifili se tasi o le tele o ituaiga laau e sili ona aoga. I lalo ifo o ia mea taitasi o loʻo i ai se faʻamatalaga o le a fesoasoani foi e fuafua le filifiliga o le faiga.

Laulau a le aiga

Afai e te manaʻo e maua se faʻamatalaga tusitusia o le laau ma faʻamatalaga auiliiliga e uiga i tagata taitoatasi, ona aoga ai lea ona faia se laulau faʻapitoa e mafai ona gaosia. O faʻamaumauga uma o le a tufatufa atu i laina ma vaega, faʻaoga atili faʻalelei. O le laulau e vave maua mo le lolomiga.

Sueina i luga o le faafanua

A maeʻa ona faʻamalamalamaina nofoaga na tupu ai se mea na tupu pe o loʻo ola se tagata o le aiga, o faʻamatalaga auiliili e uiga i le nofoaga e faʻaalia loa ona faʻaogaina le faʻafanua o le Initaneti. Faʻailoga taʻitasi taʻitasi ma faʻaalia i se lisi e mafai ona e gaoioi ai. Ina ia maimoa i lenei faʻamatalaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti, talu ona sii mai le faʻafanua mai le fesoʻotaiga.

Faʻaopoopoina o le poloketi ma le nofoaga o le aiga

O se faiga taua tele, talu ai o sea fesoʻotaʻiga o le a fesoasoani e saili faʻatasi ma isi laau ma faʻasaoina uma faamatalaga mo se taimi umi. Faʻaaoga le polokalama e oʻo lava i le taimi o le fesoʻotaʻiga - e alu i tua, ma o lenei faagasologa e faia i ni vaega se fa, o faʻamatalaga e uiga i taʻitasi o loʻo faʻaalia i totonu o lenei faamalama.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi lava e maeʻa ai le fesoʻotaʻiga, e maua ai fuainumera o aiga. E faʻaalia ai le tele o kalapu ma laulau e fesoasoani i le tuufaatasia o nisi faʻamatalaga. O le ae maua galuega totoe i le vaega. "Upega Tafaʻilagilea o loʻo i luga ole pusa o le polokalame.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • E i ai se faaliliuga atoa i le gagana Rusia;
  • E tele avanoa e faia ai se aiga;
  • Lisi i le upega tafaʻilagi;
  • Malamalama lelei ma matagofie.

Faʻafitauli

A le faʻaaogaina le faaletonu o le polokalame e le o iloa.

E mautinoa oi latou na lagona le Faʻatoʻaina o le Family Tree Maker mo le taimi muamua na faateia. O le mea moni lava, o se polokalame matagofie, lea o loʻo i ai mea uma e te ono manaʻomia i le fausiaina o se gafa. O nei aoga aoga uma o loʻo afifi pea i se atigi manaia, lea e te fiafia ai pe a e galue i le polokalama.

Tikiala le Faufautua Family Tree mo le Saoloto

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalama e fatu ai se gafa Bart PE Faufautua Falco Graph Faufale Adobe Flash Faufautua

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Family Tree Tagata faufale o se polokalama multifunctional lea o le a fesoasoani i le fausia o se gafa. E ala ile fegalegaleai ma le 'upega tafaʻilagi, e mafai e tagata faʻapipiʻi ona maua fesoʻotaʻiga i isi laau
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: MyHeritage
Tau: Faʻatau
Toa: 49 MB
Gagana: Rusia
Version: 8.0.0.8404