Faʻasagaina le modem ZTE ZXHN H208N

Mo le faʻamaonia saʻo o soʻo se polokalama, e taua tele ona faatulagaga. Faʻatonuina le faʻaaogaina o le talosaga, nai lo le faʻatinoina o le faʻatinoga, o le a faʻagesegese lemu ma faia ni mea sese. O lenei faʻasalaga e faʻaluaina le moni mo tagata faʻatau oloa o loʻo galulue i le BitGorrent faʻasologa o fesoʻotaʻiga faʻaliliuga. O se tasi o tusi sili ona faigata i totonu o ia polokalame o BitSpiru. Sei o tatou aʻoaʻoina pe faʻapefea ona faʻapipiʻi saʻo lenei vaʻa faigata.

Tikiake le software BitSpirit

Polokalame polokalame i le taimi o faʻatulagaga

E oo lava i le laasaga o le faʻapipiʻiina o le talosaga, e tuʻuina atu oe e le faʻapipiʻi e faʻamautinoa tulaga i le polokalama. Na te tuʻuina atu i luma o se filifiliga pe na o le tasi le polokalama e faʻapipiʻi, poʻo isi mea faaopoopo e lua, o le faʻapipiʻiina, pe a manaʻomia, e mafai ona faʻasaʻo. O se meafaigaluega lenei mo le ata vitio ma le fetuunaiga o le polokalama i polokalama Windows XP ma Vista. E fautuaina e faʻaaoga uma elemene, aemaise lava pe a laʻititi laʻititi. Ma afai o loʻo faʻatautaia lau komepiuta i luga o faʻamaumauga o loʻo i luga, o le faʻapipiʻiina o se patch e manaʻomia mo le polokalama ina ia saʻo le galue.

O le isi mea taua i le seti phase o le filifilia lea o galuega faaopoopo. Faatasi ai ma le faʻapipiʻiina o auala pupuu i le luga o le komepiuta ma luga o le faletupe vave, o le faʻaopoopoga o le polokalama i le lisi o Faʻasalalauga, ma le fesoʻotaʻiga faʻatasi ai ma sooga uma ma faila. E fautuaina le tuʻuina atu o nei vaega uma o loʻo galue. E taua tele le faʻaopoopoina o le BitSpirit i le lisi e le aofia ai. A aunoa ma le taliaina o lenei mea, atonu o le a le saʻo le polokalama. O isi vaega e tolu e le taua tele, ma e nafa ma le faigofie o le galulue faatasi ma le talosaga, ae le mo le saʻo.

Seti Seti

A maeʻa ona faʻapipiʻiina le polokalama, pe a faʻavae muamua, o se faamalama e osofaʻi atu e alu i le Setup Wizard, lea e tatau ona faia se fetuunaiga sili atu ona saʻo o le talosaga. E mafai ona e musu e alu i totonu, ae fautuaina e faia vave nei faatulagaga.

Muamua, e tatau ona e filifilia le ituaiga o fesoʻotaiga I le Initaneti: ADSL, LAN faʻatasi ma se saoasaoa mai le 2 i le 8 Mb / s, LAN faʻatasi ma se saoasaoa mai le 10 i le 100 Mb / s poʻo OSZ (FTTB). O nei tulaga o le a fesoasoani i le polokalama e faʻaleleia lelei ai mea e maua ai mea e tusa ai ma le saoasaoa fesoʻotaʻiga.

I le isi faʻamalama, o le faufautua faʻapipiʻi ua fautuaina le faatulagaina o le ala e sii mai ai le anotusi. E mafai ona tuʻuina e aunoa ma se suiga, pe mafai foi ona toe faʻafeiloaʻi i le faʻailoga e te manatu e sili atu ona talafeagai.

I le faamalama mulimuli, o le Setup Wizard na uunaia oe e faʻamaonia se igoa tauvalaau ma filifili se avatar mo talatalanoaga. Afai e te le talanoa, ma o le a faʻaaogaina le polokalama mo le tufatufaina o faila, ona tuu ai lea o avanoa avanoa. I le faʻafeagai, e mafai ona e filifilia soʻo se igoa tauvalaau ma seti se avatar.

Ua maeʻa ai lenei Wizard Setup BitSpirit. I le taimi nei, e mafai ona e tulei i le downloadga atoa ma le tufatufaina o vaitafe.

Polokalame mulimuli ane o polokalama

Ae, afai i le taimi o le galuega e te manaʻomia e suia ai nisi o tulaga patino, pe e te manaʻo e fetuunai saʻo le galuega a BitSpirit, e mafai lava ona e faia lenei mea e ala i le alu mai le lisi faʻatulagaina o le talosaga i le vaega "Taamilosaga".

Ae e te leʻi tatalaina le faamalama o le BitSpirit, lea e mafai ona e faʻatautaia e ala i le faʻaaogaina o le lisi faasolo.

I le vaega "General", o tulaga lautele o le talosaga ua faailoa mai: faʻatasi ma faila faila, faʻatasi i totonu o le IE, aofia ai le taʻavaleina o le polokalama, mataʻituina le laupapa laupapa, amio a le polokalama pe a amata, ma isi.

O le alu i le vaega o le "Atinaʻeina", e mafai ona e faʻavasega le foliga mai o le talosaga pe ae manaʻo ai, sui le lanu o le fuataga download, faʻaopoopo pe faʻamalo matala.

I le vaega o "Tasks", ua setiina le lisi o mea e maua, o le siakiina o le siiina mai o faila ua aofia ai mo siama, ma ua fuafuaina fuafuaga a le ua maeʻa le download.

I totonu o le faamalama o le "Connection", pe afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻamaonia le igoa o le tau o fesoʻotaʻiga faʻafeiloaʻi (e le mafai ona tupu faʻatasi), faʻatapulaʻa le numera aupito maualuga o fesoʻotaʻiga i le tasi galuega, faʻasologa le download ma le saoasaoa o saoasaoa. E mafai foʻi ona e suia le ituaiga o fesoʻotaʻiga na faʻamaonia i totonu o le Setup Wizard.

I le vaega autu "Proxy & NAT" e mafai ona tatou faʻamaonia le tuatusi o le faʻaufaʻailoga, pe a manaʻomia. O lenei faʻatulagaga e sili ona taua pe a galulue ma tagata vaʻaia vaʻaia.

I le "BitTorrent" window, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi fegalegaleaiga e ala i vaʻavai. O vaega sili ona tāua o le aofia ai o se DHT fesoʻotaʻiga ma gafatia faʻatino.

I le vaega "Maualuga" o loʻo i ai faʻamaumauga saʻo e na o tagata faʻapitoa e mafai ona galulue faatasi.

I totonu o le "Caching" o loʻo faia ai le 'ie pipi. O iinei e mafai ona e tapeina pe toe faʻaaoga.

I le vaega o le "Faʻatonu" e mafai ona e faʻatautaia galuega fuafuaina. O le lē mafai, ua tape le faʻailoga, ae mafai ona e mafai i le siakiina o le "siaki" ma le tau e manaʻomia.

E tatau ona maitauina o faʻamaumauga o loʻo i totonu o le "Faʻamatalaga" matala e faʻamatalaina, ma i le tele o mataupu mo le faʻaoga lelei o BitSpirit ua lava ma fetuunai e ala i le Wizard Settings.

Faʻafou

Mo le lelei o le polokalame, e fautuaina e faʻafouina i le faʻasalaga o lomiga fou. Ae faʻafefea ona iloa le taimi e faʻafou ai le vaitafe? E mafai ona faia lenei mea i le vaega o le lisi o le Polokalama Fesoasoani e ala i le filifilia o le vaega "Siaki mo le faʻafouina". A uma ona e kiliki i ai, o le itulau o le lomiga lata mai o BitSpirit o le a tatalaina i totonu o le siaki le faʻaaogaina. Afai e ese le numera o le numera mai mea ua e faʻaogaina, ona e faʻaleleia lea.

Vaʻai foi: polokalama mo le siiina o vaitafe

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e ui i foliga faigata, o le faʻatautaia lelei o le polokalama BitSpirit e le faigata tele.