Top 10 sili atu fegalegaleaiga faʻatasi i le PC ile 2018

O loʻo i ai se manatu o soʻo se pisinisi e sili atu ona malie ma fiafia pe a e taulimaina i le kamupani o uo ma uo. O le mea lea i taaloga komepiuta: o le auala o le taʻavale a le tagata e toʻatasi e ono foliga mai e le manaia ma e leai se mea, ae o le taʻaloga taʻaloga e faʻaalia i se auala fou ma e maua ai lagona ma le fiafia i tagata taʻaalo. O le sili atu i le 10 sili atu o taʻaloga faʻatasi i le 2018, o le a maua ai e le au taʻavale le fia selau ma selau o itula o le fiafia faʻatasi! O le a na o le taimi lava!

O le anotusi

  • Mamalu: Uluai agasala 2
  • Tele 5
  • Setete o Tesema 2
  • Sami o tagata faomea
  • O se ala e alu ese ai
  • Warhammer: Vermintide 2
  • Taunuuga 2
  • Final Fantasy XV Windows Edition
  • Monster hunter world
  • O OVERKILL's The Walking Dead

Mamalu: Uluai agasala 2

Vaiaso: Uluai Sinia ma le taʻaloga taʻitoʻatasi ma le tele multiplayer game taʻaloga na atiina ae e Larian Studios i tupe na maua mai foai mai Kickstarter

I luma atu oi matou o se RPG sili ona lelei ma taua faʻavae ma faʻavae le amio. I le faʻaopoopoga, i le vaega lona lua, lea ua avea ma se faʻaauau pea o le uluai kopi, o loʻo i ai se felagolagomai. O lau 'au e le naʻo oe, ae tolu foʻi isi tagata taaalo, o latou taʻitoʻatasi e tuliloa ana lava sini ma tausi lana toa. O le mea moni, e mafai ona e faia i le vaega o ni tagata se tolu e taitaia le atamai, ae o le a matua ese lava! O tagata moni e le tatau ona galulue felagolagomaʻi, ae ia oʻo foi i feeseeseaiga, taumafai e puipui o latou manatu e uiga i filifiliga lelei o le a aafia ai le fuafuaga o le taaloga.

Ua tele naua mea na tutupu i le Lotu. Na faʻataʻitaʻi e tusitala ia ituaiga, taumafai e faia se faʻailoga RPG, ona faia lea o se gaioiga, sosoo ai ma se fuafuaga, ae i le faaiuga na latou maua ai le atulaulau o le tulaga atoatoa o le faatinoga - taʻavale pati.

Tele 5

O le taupulega o le taaloga na matua aafia lava i manatu o le vavae ese.

O le tele Cry series o taaloga o loʻo faʻatulagaina o se tagata taʻavale e tasi, ae i le vaega lona tolu, na faʻataʻitaʻi ai e le au foafoa le faiga faʻalagolago. Ona faatagaina ai lea o le au taaalo e pasi se tauvaga lona lua, fatuina, ae, mo le ata. I le Far Cry 5, e mafai ona faʻalagolago le galulue faatasi: soo se tagata taʻavale mai le taʻavale e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i le taimi nei ma alu faatasi ma oe i le auala o le fuafuaga. Faʻatasi ma se uo o le a e maua ai le sili atu o le taua ma se mea fou faʻafiafiaga faʻafiafiaga.

Setete o Tesema 2

Faatasi ai ma le faafouga - o le sili atu ona auiliiliina o le puleaina o taavale, o lea ua manaomia ona toe faaleleia ma toe faaleleia i le tulaga o le malepelepe

O le Setete 2, e faʻatauvaʻaina e le au tusitala ma tagata taaalo, e tatau ona i ai se nofoaga i le lisi o faʻalavelave matuia o le tausaga, ae o lana faiga faʻalagolago e mafai ona taofiofia le taʻavale mai le lau mo itula uumi o le ola i se lalolagi ua tumu i zombies. O le mea moni, e leai se eseesega o le taaloga i lana mamanu mai le vaega muamua: oe e tamoe faataamilo i luga o le faafanua, faia ni misiona, misa, taumafai e ola, tau ma ghouls, ma toe fai le mea ua uma ona pasi. E mafai ona faʻamalosia e se tasi le afiafi faʻavae mo le fa ona o afiafi e lua ma uo, ae, faʻafefea, o le taaloga e sili atu le vave.

Sami o tagata faomea

Ona o le mea moni o le numera o tagata taaalo i le aso muamua e maualuga atu nai lo le mea na faʻamoemoeina, o nisi o le aufaigaluega e tatau ona tapeina e puipui ai i latou mai le toilalo.

O se tasi o nai taʻaloga faʻatautaia faʻatasi ma sauniuni e sauni e faʻafefe le tagata taalo i se siosiomaga manaia ma uluaʻi autu. A o le i faia uma oe felagolagomaʻi ma fefaʻasoaʻiga e uiga i vaʻa, sami, tagata faomea ma se fagu. Faatasi ai ma uo, o le tagata taalo e mafai ona ia suʻesuʻeina le tele o le lautele o le vasa, feutagai ma faamasinoga a isi taaalo, fefaatauaiga, faaleleia a latou mea faigaluega ma mea totino. O taʻavale mataʻutia ma le foliga e le faʻaavanoa le faʻataʻitaʻiina o le a mautinoa ai le fiafia tele o tagata fiafia i le ituaiga.

O se ala e alu ese ai

O le taaloga na faʻasaoina i luga o le tulaga o le PlayStation 4, Xbox One ma le Windows Mati 23, 2018

Faʻataʻitaʻiga gaioiga faʻapitoa O se Auala E i ai se galuega faigata mo le au taaalo: o ese mai le falepuipui. O tagata o loʻo iai i se nofoaga puipuia, ma e tatau i tagata taaalo ona mafaufau i laasaga uma e vaʻaia ai le manaʻoga. O le mea moni, o le a sili atu ona faigata.

Mo se tulaga manuia, e tatau ona le gata ina iloa nofoaga, ae mafai foi ona faʻaleleia, aua o le lalolagi o le taaloga A Way Out e ola i ona lava tulafono ma suia ai pea.

Warhammer: Vermintide 2

Afai mo soʻo se mafuaʻaga e le mafai ona e mauaina le tagata o le a avea oe ma tauvaga i le faiga o le galuega, o lona nofoaga e ave e le komepiuta

Ina ua maeʻa le faʻatau manuia o le faʻatau o le vaega muamua o Warhammer: Vermintide, o le faʻalauiloaina o le faʻaauauina o se mea faʻasoa felagolagomaʻi fiafia e leʻi faateʻia ai se tasi. O le mea moni, o loo i ai pea lava a matou tutusa, ae sili atu le atinaʻeina o vaega a le au, e sili atu ona taua i le lauiloa Left 4 Dead 2 gameplay. O le faʻafiafiaga o taʻaloga, tomai tulaga ese o toa, o le tele o manulele ma faʻapipiʻi auupega, faapea foi ma se ituaiga e le masani ai Warhammer - o se fua lelei tele mo se taaloga felagolagomaʻi mataʻina.

Taunuuga 2

O le autu o le Destiny 2 o le toe foʻi mai lea o le ua manumalo.

O le faʻaauauina o le faʻamanuiaga Muamua na faʻamalieina ai i latou na le fiafia i le uluai kopi. O le vaega fou o le tagata faʻataʻapoʻapoʻa felagolagomaʻi, na foliga mai ua sili atu. I le 2017, matou te lei maua se taimi e tofo ai, ae i le 2018 na maua ai e le poloketi se 'autau o tagata faʻamaoni faamaoni. Faʻatasi ma au uo, ua e saoloto e te alu i ni faʻalavelave faigata ina ia mafai ai ona ausia mea ausia, e maua ai taui ma, atonu, e tuʻituʻi atu auupega le taua.

Final Fantasy XV Windows Edition

O le Malo o Lucis, o lona perenise o le tagata autu o Noktis, o se malosiaga faʻapitoa na atinaʻe e siomia e isi malo

A aunoa ma ni uo faamaoni ma ni uo, o soo se faigamalaga o le a tauaveina ai oe, o lea o le tagata autu o le Final Fantasy XV ua auina atu faatasi ma ana au faamaoni e laveai le lalolagi. E ui lava sa muamua alu o ia i le woo, ae na i ai se mea na sese. O le faʻaopoopoga faʻatasi o le "Comrades" e mafai ai e taʻaalo ona malaga faʻatasi i nofoaga tetele o le malo. E tatau i le tagata vaʻaia ona maua le tioata taufaasese e le mafai ai e le lalolagi ona malemo i le pogisa.

E tatau ona e tau ma monsters, fausiaina se faavae, sailiiliga atoa ma le fatu o le pamu - i tu ma aga masani a le Iapani RPG.

Monster hunter world

O le faʻalagolago e lagolagoina le faʻatasiga faʻatasi ma le avanoa e taaalo faatasi e oʻo i le toafa taʻaloga.

E pei o se malosi mai le lanumoana, o le Monster Hunter World project na oʻo mai i le taʻiala autu o taʻaloga. Taʻaloga mataʻutia i se afā o se afa ma se faiga faʻapitoa RPG. O matai Iapani ua mafai ona tuufaatasia i le taaloga ma ata matagofie, ma se lalolagi eseese, ma se tele o mea e fiafia i ai, ma le maualuga o taaloga. I totonu o se kamupani ma uo, o le a e suʻesuʻeina vaaiga i le lotoifale e aunoa ma ni faʻafitauli, faʻafefeteina faʻafefe tagata leaga ma mafai ona tuʻu faʻatasi se tafaoga. I lalo o le osofaʻiga a se 'au e vaʻalele lelei, e oʻo lava i se moa lapoa, o loʻo i ai se taavale ma se tamai loli, o le a pa'ū.

O OVERKILL's The Walking Dead

O le taaloga e faʻavae i luga o le tusi pese a Robert Kirkman - The Walking Dead, lea na faʻatuina muamua i le 2003.

O le lisi o taaloga sili ona lelei a le 2018 e mafai ona faʻatumu ai lenei mea. Na faʻaalia e le au atinaʻe o Overkill le lalolagi faʻatasi ai ma se mea ofoofogia Payday robber simulator, lea na aofia ai foi se felagolagomai. I le taaloga fou i le atulaulau O le Walking Dead, o le a le tatau ona tatou faʻamamaina ni vailaau faletupe, ma tatou ola ai i se lalolagi ua tumu i le ola ola. Alu i nofoaga eseese ma au 'au ma faʻauma misiona e suʻe ai ma laʻu aiaiga poʻo le laveaʻiina o pagota mai le pipiʻi a gangsters i le lotoifale.

O le sili atu i le 10 pito sili ona lelei o taʻaloga faʻatasi o lenei tausaga, o le a faʻamalamalamaina ai taaloga i le afiafi i se kamupani pisapisao. E tatau lava ona e valaʻau i au uo ma e alu i lenei malaga faʻasalalau e le mafaagaloina i lalolagi ua tumu i zombies, monsters, failaitu faalilolilo ma le au faitogafiti poto. Faʻatasi ma uo, o oe ma le pule o le a faʻatumu, ma o le ae faʻaipoipo, ma o le a e oʻo i faʻauʻuga mulimuli! Fiafia i le taaloga!