Faʻasalalau le faletusi X3DAudio1_7.dll

X3DAudio1_7.dll o se faila DLL e taua o le 3D Audio Library, ua aofia ai i le pusa DirectX mo Windows na atiae e Microsoft. Afai o le X3DAudio1_7.dll o loʻo misi mai le polokalama, o taimi uma e te taumafai ai e amata se talosaga poʻo se taʻaloga, e ono iai ni mea sese. O se taunuuga, e le amataina le polokalama faʻamaonia.

Metotia mo le foia o mea sese e le o iai i le X3DAudio1_7.dll

Tuuina atu o le X3DAudio1_7.dll o se vaega o DirectX, o le tali talafeagai o le toe faʻafoʻi uma lea o le pusa. E mafai foi ona e faʻaaogaina se aoga faʻapitoa mo lenei mea pe download muamua le faila.

O ia tulaga e mafai ona tutupu ona o le le manuia o le polokalama poo le puipuia o le antivirus DLL, faapea foi i le mataupu pe a faaaoga e polokalama e lua le faila DLL lava. A e faʻamaonia se tasi oi latou, o le faletusi e fesoʻotaʻi ma talosaga uma e faʻaumatia. O iinei e mafai ona e fautuaina e faʻaopopo le faila manaʻomia i le tuusaunoaga poʻo le polokalama faʻamalosi-tumau mo le le tumau i le taimi o le faʻatulagaga o le polokalame fetaui.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻaopoopoina o se polokalama i le vavaeeseina o antivirus
E faʻafefea ona faʻamalo le virus

Metotia 1: DLL-Files.com Client

DLL-Files.com Client o se polokalama faʻapitoa e faʻasaʻo ai faafitauli i le DLLs.

Download le DLL-Files.com Client

  1. Taumafai le masini komepiuta ma ulufale "X3DAudio1_7.dll" i le fanua suʻesuʻe, ona kiliki ai lea o le ki "Ulufale mai" luga o le komepiuta.
  2. Kiliki i le faila na maua.
  3. I le isi laasaga, kiliki le ki. "Faʻamau".

I le avea ai o se tulafono, e faʻapipiʻiina e le talosaga le faʻataʻitaʻiga manaʻomia o le faletusi.

Metotia 2: Faʻatonu DirectX

Mo le faʻatinoga o le faʻatinoga, muamua download le faʻatonuga o le upega tafailagi DirectX mai le fesoʻotaʻiga o loʻo maua i le faaiuga o le tusiga o loʻo i lalo:

Tikiake DirectX Package

  1. Faʻatoʻa le faʻapipiʻi ma tuʻu le atigipusa e faʻaauau le faʻatulagaga. "Ou te taliaina tuutuuga o lenei maliega". Ona kiliki ai lea "Lisi".
  2. Faʻasalaga, aveese pe tuʻu se mea i totonu o le pusa "Faʻatulagaina o le Bing Panel"kiliki "Lisi".
  3. A maeʻa le faʻapipiʻiina, e tatau ona e kiliki "Fai".

Manatua O le faʻatonutonuina o le DirectX faʻapitoa e galue ma faʻaliliuga uma o Windows, e aofia ai le Windows 7, 8, 10, Vista, XP, ma isi.

Metotia 3: Download X3DAudio1_7.dll

I le isi itu, e mafai lava ona e faʻapipiʻiina le faila DLL ma kopiina i se lisi patino. O lenei gaioiga e mafai ona faia i le na o le tosoina o le faila faletusi i totonu o le faila. "SysWOW64".

Mo se fofo manuia o le faafitauli, ua fautuaina e faitau tala o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le taualumaga mo le faʻapipiʻiina o DLL ma lo latou resitalaina i le OS.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻamau le dll
Tusi le DLL