Faʻasalaga i le Mozilla Firefox browser


I le aluga o taimi, o se aofaiga talafeagai o talosaga e faʻapipiʻi i luga o komepiuta e faʻatautaia e Windows, o nisi o ia mea e mafai ona faʻaumatia mulimuli ane. Ae paga lea, afai e te aveesea le masini komepiuta e faʻaaoga ai meafaigaluega Windows, ioe. e ala atu i le komiti e puleaina, o faila o loʻo fesoʻotaʻi atu i ai o le a tumau pea i luga o le komepiuta. Ina ia aua nei lavea nei faila i luga o lau komepiuta ma tape uma polokalama, o se meafaigaluega e pei o le Total Uninstall na faia.

Aofai o le faʻaaogāina o le a avea ma faʻafitauli faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa e faʻapitoa i le faʻaaogaina atoatoa o polokalama. Afai e tatau ai, Aofai o le Lafoaʻiina e mafai ona aveese le masini komepiuta e le auala mai i se tagata e leʻi faʻaaogaina, ae na o ia lava, lea e mafai ai ona e galue ma talosaga na teenaina e aveeseina.

Matou te fautuaina e vaʻavaʻai: isi meafaigaluega e aveese ai polokalama e leʻi faʻaleleia

Aveese polokalama faʻapipiʻi

Aofai o le fofoina lelei o le faʻaaogaina o le aveesea o soʻo se polokalama. Afai o se oloa e le manaʻo e aveeseina i se ala masani, ona faʻaaogaina lea o le faʻamalosi.

Faʻaaliga o suiga na faia e le polokalama

Kiliki se tasi i luga o soʻo se talosaga ma o suiga uma na faia e ia o le a faʻaalia i le itu taumatau. Afai e te manaʻomia le aveeseina o nei suiga, e mafai ona faigofie ona tago i le Total Uninstall.

Talosaga talosaga

O se vaega eseese Vaega Uninstal ua mafai ai ona e siaki suiga i luga o le komipiuta e faia ai se polokalama fou fou.

Suʻe le resitala ma faila faila

O le polokalama e mafai ai e oe ona faʻatautaia le faiga mo le i ai o le mea e taʻua o lapisi, lea e le tauaveina ai se manaʻoga, ae i le taimi lava e tasi e tupu i luga o le komepiuta, ma faaitiitia ai foi lona faatinoga.

Faʻamatalaga Pule

Aofaʻiga o Mea Faʻatonu e mafai ai e oe ona matamata i se lisi o tusi talosaga na tuʻuina i le amataga, faʻapea foʻi ma le faigaluega i le taimi nei. Aveese oloa e le tatau ai mai le amataga e faatele ai le saoasaoa o lau komepiuta.

Tetele aveese

Siaki le atigipusa i tafatafa o le "Faʻapipiʻi" ma siaki mea uma e te manaʻo e aveese. Aofaʻi Uninstal ua mafai ai e oe ona faia vave le aveeseina, e aunoa ma le faamatuu taimi e filifili ai tagata taitoatasi.

Faʻapitoa o le Aofaʻi Faʻaofi:

1. Nice faʻatasi ma le lagolago mo le gagana Rusia;

2. Le mafai ona aveese faʻamalosi polokalame;

3. Galulue faʻatasi ma gaioiga ma le faʻaaogaina.

Faʻafitauli o le Aofaʻi Faʻatasi:

1. E tufatufa atu mo se totogifuapauina, ae o le tagata faʻaaoga e 30 aso o le faʻaaogaina o le suʻega ina ia mafai ai ona iloilo le gafatia o le polokalama.

Ole Faʻaaogaina ole Faʻaaoga o se auala faigofie tele ma faigofie mo le faʻaaogaina o tusi le talafeagai mai lau komepiuta. O lenei meafaigaluega o le a sili atu ona lelei le sui mo le Windows uninstall installer, talu ai e mafai ai e oe ona aveese le masini komepiuta, e aunoa ma le tuʻuina atu o se faʻasalalauga se tasi e uiga i lona nofo i le komepiuta.

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le Aofaʻiga o Faʻatasi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻaaoga meafaigaluega Avast Clear (Avast Uninstall Utility) 6 fofo lelei mo le faʻaaogaina atoatoa o polokalama Aofaiga Pule mo le Android

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Ole Faʻaaogaina ole polokalama e aoga tele mo tagata faʻapipiʻi e masani ona faʻaopopoina ma ave faʻamalosi polokalame eseese. Faʻatagaina oe e faia se faʻamalo saʻo o le faʻaaogaina o soʻo se polokalama.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP, Vista
Category: Uninstallers mo Windows
Faʻapupula: Gavrila Martau
Tau: $ 30
Toa: 24 MB
Gagana: Rusia
Version: 6.22.0