Faʻasonu mea sese e fesoʻotaʻi i le Apple ID server

O le suʻeina o faila i luga o tekinolosi vevela o le auala vave lea e maua ai faila i se taimi puupuu. Amata mai musika tauagafau ma faaiʻu i ata tifaga i le FullHD quality - soo se tagata e faʻaaogaina e mafai ona maua uma nei mea e aunoa ma le tele o le taimi e faʻatali mo i latou.

Vuze o se vaitafe tracker o loʻo faʻaaogaina le protocols BitTorrent ma ei ai nisi faʻaopoopoga. E faʻamoemoe e faʻafeiloaʻi lelei le tagata o tausia ma faʻafeiloaʻi faʻasalalauga.

Suʻeina le initaneti

O se tasi o mea taua sili o le atinaʻeina o Faʻaaliga o le tuʻuina atu lea o se afi suʻesuʻeina ua fausia i le tagata o tausia. E mafai ai ona e suʻesuʻe i ni auala se lua:

• Suʻe le Initaneti. O le afi suʻesuʻeina a Yahoo e fausia i totonu o le polokalame, ma e mafai ona e suʻeina le faila lagolagosua manaʻomia iina, e aunoa ma le tatalaina o le masini;

• Meta-sailiga. O le suʻesuʻega o loʻo faʻatinoina i luga o talosaga o faila o faila faila avanoa.

E foliga manaia ma faaosooso, ae o le mea moni e leai lava se mea faapena. E mafai e le upega tafailagi ona foliga e le talafeagai, talu ai i Rusia Yahoo o se tasi lea o masini sailiili sili ona le fiafia. Suʻe le saoasaoa i se faʻailoga masani e tele taimi e maualuga atu. Meta-sailiga e matitiva foi, ma afai e mafai ona e suʻe nisi faila faila, ona le tatau lea ona e moemiti i se faafiafiaga fou. I se tulaga lautele, o le lagona o le sailiga mai le manatu o le tagata lautele o le tele o mea e le lelei.

Laiseneina

Afai e manaia le inisiua suʻesuʻeina, ona aoga lea o le faʻatinoina o le lesitala. Ina ia lesitala, e tatau ona e ulufale i se sailiga sailiili, sui i le sue-sue ma kiliki i le alalafaga. A maeʻa lena, i le faamalama autu o tagata o tausia, i le itu tauagavale, o le a mafai ona e suʻeina faʻamatalaga i luga o mataupu ua filifilia.

Uiga faʻapitoa

O le mea lautele, o le polokalame faʻatulagaga e le ese tele mai mea e masani ona iloa e tagata faʻapitoa i isi vailaʻau. O le mea e malie ai, e mafai e tagata uma ona faʻavasegaina le faʻaaogaina e ala i le filifilia o se tagata fou, poto masani, poʻo se tomai faʻapitoa. O lenei tulaga e talafeagai mo i latou o loʻo masani e faʻapipiʻi le taʻavale mo i latou lava, ma le isi itu mo i latou e naʻo le manaʻomia ona e sii mai ae leai se isi mea.

HD ma le sync

E mafai ona vaʻaia ata vitio saʻo i le vaʻavaʻai. E lagolagoina le toe foʻi i le vitio e tusa lava pe i le Full HD format. I le faaopoopo atu i ai, e mafai ona taʻalo i taʻalo taʻutaʻua uma ma e le o ni faiga.

O se mea manaia e faapea, afai e te faʻaaoga Vuze i luga o nisi masini e ese mai le PC, e mafai ona e tosoina le vitio na siiina i lau masini. I le faʻaopoopoga, o loʻo avanoa le maimoa i luga o le vitio. Afai na sii mai i se ata vitio e le lagolagoina e le masini, ona Vaai lea o le a faaliliuina le faila. A e toe amataina le vitio (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a maeʻa le tagata taalo), o le toe amata e amata mai i le nofoaga e tasi.

Telefoni mamao

O le polokalame ei ai se vaega e taʻua o Vuze Remote. E mafai ai e oe ona maua se avanoa mamao i luga o sauga mai se masini komepiuta po o se masini feaveaʻi. E matua faigofie lava: e tatau i le tagata faʻaoga ona alu i le saite e pei ona faʻaalia i le screenshot, ona ulufale ai lea i le numera i le matata talafeagai. O le tulafono lava ia e mafai ona maua mai le tagata o tausia. Ina ia faia lenei mea, alu i Meafaigaluega> Pairs External.

Faʻapitoa:

1. Client cross-platform e mafai ona taʻavale i luga o Windows, Android, iOS, Xbox, Samsung TV, TiVo;
2. Galuega faʻatulagaina o le saoasaoa faʻapitoa;
3. Suʻeina ma le lima le saoasaoa o le siʻosiʻomaga ma mea e ave i ai le faamuamua pe a e siiina mai ni vaipuna i le tasi taimi
4. O le mafai ona faʻailogaina auala feʻaveaʻi, faʻamalosia le pasia o fesoʻotaʻiga P2P;
5. Faʻamatalaga i le gagana Rusia;
6. O le i ai o polotini e mafai ai ona faʻateleina le faʻatinoina o le polokalama;
7. Malosiaga e mu ai DVD.

Faʻafitauli:

1. Suesuega e leʻi faʻaaogaina;
2. Faasalalauga ile saolotoga;
3. Faʻaalia foliga vaaia;
4. Faʻasalalauga le tele o faʻamaoni.

Vaʻai foi: Isi polokalama mo le siiina o tifaga i lau komepiuta

Vuze o se ituaiga o Client BitTorrent lea o loʻo avanoa mo tagata e faʻaaogaina gagana eseese ma atunuʻu. E mafai ona e pulea se vaaiga e le gata mai se PC, ae mai i masini feaveai ma e oo lava i se TV. O le tagata o tausia e tutusa lava le avanoa e faʻaoga mo tagata amata ma tagata tomai faapitoa. Ae ui i lea, mo le vaega muamua o tagata faʻaoga, e tele galuega atonu e foliga mai e le lelei, ae mo tagata faʻaaogaina e mafai ona aoga tele.

Faʻataʻitaʻi kopi o Vuze

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Bittorrent qBittorrent uTorrent Bitspirit

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Vuze o se tagata muamua o le vaitafe o loʻo i ai le lagolagosua mo faʻamaumauga e tele-download. E mafai ona pulea le polokalama e le gata mai se komepiuta, ae mai se telefoni poʻo Smart-TV.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻataʻitaʻiga: Tagata Faʻasalalau Windows
Faʻapupula: Azureus Software
Tau: $ 30
Toa: 13 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.7.6.0