E faʻapefea ona aʻoaʻoina le IMEI iPhone

E mafai ona taua se faʻamatalaga PowerPoint. Ma o le sili atu ona taua o le saogalemu o sea pepa. Aua e faigata ona faʻamatalaina le afa o lagona e pau i luga o le tagata faʻaaoga pe a faʻafuaseʻi ona le amataina le polokalama. O lenei, e moni, e matua le fiafia lava, ae i lenei tulaga, e le tatau i se tagata ona fefefe ma tuʻuaia le mea e tupu. E talafeagai le taulimaina o mea leaga.

E totogi faalua e le Miser

Aʻo leʻi amataina le toe iloiloga o faafitauli ogaoga e taua le toe taʻua muamua e uiga i se tasi o mafuaʻaga taatele o faafitauli. O le lalolagi atoa ua faʻaselau ona faʻailoaina mai o se faʻamaufaʻailogaina o le Microsoft Office o le a itiiti ifo i lalo ifo i le uluai laisene i le faʻamaoni ma le mautu.

Taliaina a itiiti mai o se kopi o le uluai fale, ia le itiiti ifo "Special Edition e V @ sy @ PupkiN", e vave ona malie le tagata faʻaaoga i soo se taimi o vaega taitasi o le MS Office pusa e mafai ona tautau, paʻu i lalo, leiloa faamatalaga taua, ma isi. O le mea lea, o le vaega autu o mea sese ua tusia mai na o lenei.

Ae ui i lea, i le faaopoopo atu i lenei mea e tele isi, sili atu faafitauli lautele. O le mea lea e tatau ai ona sili atu le latou manatu.

Mafuaʻaga 1: Faʻasalaga le talafeagai

E le o tagata uma e iloa e mafai ona faia ni faʻataʻitaʻiga i ni faiga se lua - PPT ma le PPTX. E masani lava o tagata uma e masani i le muamua - o se faila faila tasi lea i le polokalama, ma o le tele o taimi e teu ai le pepa. Ae o mea PPTX e sili atu ona faigata.

PPTX o se faʻataʻitaʻiga faʻavae na faia i luga o le faavae o se faʻamatalaga XML tatala, o se ituaiga archive. I lenei faʻatinoga, e le pei o le uluai PPT, e tele taimi e sili atu ai galuega - o le faʻamatalaga e sili atu ona matala, o loʻo galue le telefoni, ma mea faapena.

E le o lomiga uma o le MS PowerPoint e tatalaina lenei faatulagaga. O le auala sili e galulue ai ma lenei mea o le faʻaaogaina lea o le lomiga fou mai le 2016. O iina e lagolagoina ai lenei faatulagaga. Mo le taimi muamua, o le sila na amata ona sili atu pe itiiti ifo i le lalolagi atoa, e amata mai i le MS PowerPoint 2010, ae atonu ei ai ni tuusaunoaga (tagai i le tapena "Special Edition e V @ sy @ PupkiN").

O se taunuuga, alu ese mai le tolu.

  1. Faaaoga mo le MS PowerPoint 2016;
  2. Faʻamau "Papatusi Faʻatusatusa a le Microsoft Office mo Upu, Excel, ma le PowerPoint Formats File Formats" mo uluai lomiga o le polokalama;
  3. Faʻaaoga le polokalama faʻatautaia e galulue i le PPTX - mo se faʻataʻitaʻiga, PPTX Viewer.

Download le PPTX Viewer

E le gata i lea, e tatau ona fai mai i le lautele o loʻo i ai le tele o isi faʻalapotopotoga e foliga mai o se PowerPoint, ae le tatalaina i totonu:

  • PPSM;
  • PPTM;
  • PPSX;
  • POTX;
  • POTM.

Ae ui i lea, o le avanoa e feiloai ai ma le PPTX e sili atu le maualuga, o lea e tatau ai ona manatua, muamua lava, e uiga i lenei faatulagaga.

Mafuaaga 2: Le manuia o le polokalama

O le faafitauli masani mo le tele o ituaiga o polokalama i mataupu faavae, ae le o le taua o le PowerPoint. O mafuaʻaga o le faafitauli e mafai ona tele - faʻamalo le saʻo o le polokalame (mo se faʻataʻitaʻiga, ua moli moli), o le tino lava ia ua sese, e oʻo i le lanu lanumoana ma faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma isi.

O faʻataʻitaʻiga nei e lua - faigofie ma lalolagi. O le filifiliga muamua e aofia ai le toe faʻafouina o le komepiuta ma le PowerPoint lava ia.

O le lona lua o se faʻafouina atoatoa o MS Office. O lenei filifiliga e tatau ona toe faia mulimuli, pe afai e le fesoasoani le metotia muamua, ma e le amataina le polokalama.

O le mea e ese ai, e tatau ona fai mai e uiga i se tasi faʻalavelave tutusa, lea e le tele na faʻaaogaina e le tele o tagata faʻapitoa. E i ai ni tulaga na fenumiai ai Microsoft Office i le faagasologa o le faʻafouina, faia nisi mea le iloa, ma o se taunuuga, pe a uma ona tuʻuina le patch, na taofi le galue.

O le fofo e tutusa lava - aveese ma toe faʻapipiʻi le afifi atoa.

Mafuaaga 3: Faʻaleagaina i le faila faila.

E masani foi ona taatele le faafitauli pe a le afaina le polokalame lava ia, ae faapitoa le pepa. E mafai ona tupu lenei mea mo ni mafuaaga. E tele faʻamatalaga e mafai ona maua i se isi mea.

Lesona: E le tatalaina e le PowerPoint le faila PPT

Mafuaaga 4: Faʻafitauli faʻaletonu

I le faaiuga, e aoga le lisi puupuu o faafitauli e ono tulai mai ma auala pupuu e foia ai.

  • Gaioiga faʻamalosi

    E mafai ona pisia le komepiuta i siama na faaleagaina ai pepa tusia.

    O le fofo o le mataʻituina lea o le komepiuta ma faʻaumatia faʻamalosi, ona toe faʻafouina lea o pepa ua faʻaleagaina e faʻaaoga ai le metotia o loʻo faamatalaina i luga. E taua tele le faʻamamaina muamua o le polokalame, aua a aunoa ma lenei, toe faʻafoʻisia le pepa o le a pei o le manuki galuega.

  • Faiga faʻavae

    O le PowerPoint o loʻo i ai se laupepa e le faʻavaivaia ma faʻapipiʻi polokalama, lea e faʻaaoga ai foi punaoa. O le mea lea atonu e le tatalaina le polokalama ona o le komepiuta e 4 auʻiliʻili o loʻo taʻalo ma 10 lepa i totonu taʻitasi, 5 ata tifaga o loʻo aofia i le Ultra HD i le taimi e tasi, lelei, e faasaga i lenei tuaʻaga 5 faʻaitiitia faʻafiafiaga komepiuta. O le polokalama atonu e le lava le tele o punaoa e amata ai se isi faagasologa.

    O le fofo o le tapunia lea o taualumaga uma a isi vaega, ma ia toe amataina le komepiuta.

  • Manatu o le mafaufau

    E mafai e leai se mea i luga o le komepiuta o loʻo galue, ma e le aofia ai PowerPoint. I lenei tulaga, o le mea moni lava o le taimi e goto ai le RAM i otaota mai isi faiga.

    E mafai ona e foia le faafitauli e ala i le faʻamalosiina o le polokalama ma faʻamalo le mafaufau.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻamamā le komepiuta mai mea leaga e faʻaaoga ai le polokalama CCleaner

  • Togiaso le tala

    O nisi taimi e i ai tulaga pe a latou taumafai e faʻalauiloa se faʻamatalaga i luga o se masini vaivai, o le na faia le mea e leʻi faalogo e uiga i le faʻataʻitaʻiga. O sea pepa e mafai ona aofia ai le tele o faila o le aufaasālalau ma le maualuga o le mamafa o le mamafa, o se fausaga faigata o hyperlinks ma faaliliuga i punaoa i luga o le Initaneti. Tala faʻatatau poʻo mea tuai e le mafai ona foʻia lenei faafitauli.

    O le fofo o le faʻamautinoa ma faʻaitiitia le mamafa o le faʻaaliga.

Lesona: Faʻamatalaga Sili o le PowerPoint

Faaiuga

I le faaiuga, e taua le fai atu pe a galulue ma faʻamatalaga i soʻo se tulaga o tomai faʻapitoa, e aoga le vaʻaia le ono mafai ona iai ni faʻafitauli. O lea la mo le tagata faʻaaoga e tatau ona avea ma taʻiala tolu e tolu o le saogalemu o le galuega ma le pepa aloaia:

  • Faʻaopoopoga kopi i PC;
  • Laupepa i luga o le aufaasālalau lona tolu;
  • Faʻamaumauga masani ma le otometi.

Vaʻai foi: Faʻasaʻo le tuʻuina atu i PowerPoint

Afai e mataʻituina uma nei vaega e tolu, e tusa lava pe a le manuia, o le a faʻaaogaina e le tagata faʻaogaina ia le itiiti ifo ma le tasi le punaoa faʻapitoa o le faʻataʻitaʻiga, faʻamaonia mai le leiloa o ana galuega uma.