Suʻe le APE i le MP3

Musika i le APE e leai se masalosalo o le maualuga o le lelei o le leo. Ae ui i lea, o faila i lenei faʻaopoopoga e masani ona sili atu le mamafa, e le faigofie tele pe afai e te teuina musika i luga o se telefoni feaveaʻi. E le gata i lea, e le o tagata taʻalo uma e "faauo" faʻatasi ma le APE, o lea o le liua o le mataupu atonu e talafeagai mo le tele o tagata e faʻaaogaina. MP3 e masani lava ona filifilia e avea ma faatulagaga o mea faigaluega.

Auala e faaliliuina ai APE i le MP3

E tatau ona e malamalama o le lelei o le leo i totonu o le faila MP3 maua atonu o le a faaitiitia, lea e mafai ona matauina i luga o masini lelei. Ae o le a itiiti se avanoa i luga o le pu.

Metotia 1: Freemake Audio Converter

O le faaliliuina o musika i aso nei e masani ona faʻaaoga e le polokalama Freemake Audio Converter. O le a faigofie ona feagai ma le liua o le APE-faila, sei vagana ai, ioe, e le o faʻalavelaveina oe e ala i le faʻaolaina o mea e faʻaolaina ai.

  1. E mafai ona e faʻaopoopo le APE i le tagata liliu mai i le ala masani e ala i le tatalaina o le lisi "File" ma le filifilia o mea "Faaopoopo le Audio".
  2. Pe na o le kiliki i le faamau. "Audio" luga o le laulau.

  3. O le a faʻaalia se faamalama "Tatala". Lenei, saili le faila manaʻomia, kiliki i luga ma kiliki "Tatala".
  4. O se isi mea i luga o loʻo i luga atonu o le masani lea o le tosoina o le APE mai le faamalama o Mata i le nofoaga faigaluega o Freemake Audio Converter.

    Manatua: i lenei ma isi polokalame e mafai ona e liliu faʻatasi i le taimi lava e tasi faila i le taimi e tasi.

  5. I soʻo se tulaga, o le faila manaʻomia o le a faʻaalia i le faamalama o le liliu. I le pito i lalo, filifili le ata "MP3". Faʻalogo i le mamafa o le APE, lea e faʻaaoga i la tatou faʻataʻitaʻiga - sili atu i le 27 MB.
  6. Filifili nei se tasi o talaaga o le liliu mai. I lenei tulaga, o eseesega e fesoʻotaʻi ma le fua faʻatusatusa, faʻafetaui ma le toe faʻatulaga. Faaaoga le faʻamau i lalo e fatu ai lau talaaga faʻapitoa poʻo le teuteuina o le taimi nei.
  7. Faʻamatala le pusa e teu ai le faila fou. Afai e talafeagai, siaki le pusa "Faʻatau atu i le iTunes"ina ua mavae le faaliliuina o le musika na vave faaopoopoina i iTunes.
  8. Faasolo le faamau "Liliu mai".
  9. I le maea ai o le taualumaga, o le a aliali mai se savali. Mai le faamalama o le liua e mafai loa ona e alu i le pusa ma le iuga.

I le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e iloa o le tele o le MP3 maua e toetoe lava 3 taimi e laʻititi nai lo le APE muamua, ae faʻalagolago uma lava i vaega o loʻo faʻamautuina aʻo leʻi liua.

Metotia 2: Aofaʻiga o Faʻamatalaga Faʻamatalaga

O le Aofaʻiga o le Audio Converter polokalama e maua ai le avanoa e faia ai ni faʻalapotopotoga sili atu mo le faila faila.

  1. I le faʻaaogaina o le faila o faila faila, saili le APE manaʻomia poʻo le tuʻuina mai mai le Explorer i le faamalama liliu.
  2. Faasolo le faamau "MP3".
  3. I le itu tauagavale o le faamalama e aliali mai, o loʻo i ai faʻamau i le mea e mafai ona e fetuʻunaʻi ai laina tutusa o le faila faila. O le mulimuli "Amata le Liua". O iinei o le a lisiina ai tulaga uma, pe afai e talafeagai, faʻaopoopo i le iTunes, faʻamalo faila punavai ma tatala le faletusi o galuega pe a uma le liua. A uma mea uma, kiliki "Amata".
  4. A maeʻa, o le a faʻaalia se faamalama "Faʻamasinoga maeʻa".

Metotia 3: AudioCoder

O le isi mea faigaluega mo le faaliliuina o le APE i le MP3 o le AudioCoder.

Faʻalogo AudioCoder

  1. Faalautele le laulau "File" ma kiliki "Faaopoopo le File" (ki Faaofi). E mafai foi ona e faaopoopo i ai se pusa atoa i le musika APE APE e ala i le kilikiina o le mea talafeagai.
  2. E tutusa lava taga e maua pe a paʻu le ki. "Faaopoopo".

  3. Suʻe le faila manaʻomia i luga o lau puʻe ma tatala.
  4. O se isi mea e faʻaopoopo i le tulaga faʻaopoopo - toso ma togi le faila i le faamalama AudioCoder.

  5. I totonu o le pusa palota, ia mautinoa e faamaʻoti le faatulagaga o le MP3, o le mea e totoe - i lana pule faitalia.
  6. E lata ane o se poloka o coders. I le lisi "Lamemu MP3" E mafai ona e faʻaaogaina le faʻaiʻuga o le MP3. O le maualuga o le maualuga o loʻo e tuʻuina, o le maualuga o le fua o le a.
  7. Aua neʻi galo e faʻamaonia mai le pusa o oloa ma kiliki "Amata".
  8. A maeʻa le liua, o le a faʻaalia se faʻamatalaga i le fata. E tumau pea e alu i le pusa faʻamaufaʻailogaina. E mafai ona faia saʻo lenei mea mai le polokalama.

Metotia 4: Faʻafouina

O le polokalama Convertila o, masalo, o se tasi o filifiliga sili ona faigofie mo le liliu mai e le gata o musika, ae o vitio foi. Ae ui i lea, o le faila o faila i totonu o mea e itiiti.

  1. Faasolo le faamau "Tatala".
  2. E tatau ona tatala le faila APE i le matala o le Matalama o loʻo faʻaalia.
  3. Po o le faʻafeiloaʻi atu i le nofoaga maoti.

  4. I le lisi "Faatulaga" filifili "MP3" ma faʻaalia le maualuga o le lelei.
  5. Faʻamatala le pusa e teu.
  6. Faasolo le faamau "Liliu mai".
  7. A maeʻa, oe faʻalogo i se faʻaaliga faʻalogo, ma i totonu o le polokalama le faʻamatalaga "O le liua ua maeʻa". O le taunuʻuga e mafai ona maua e ala i le kiliki "Tatala le faila faila".

Metotia 5: Faʻatulagaina le Faletusi

Aua nei galo e uiga i tagata e fai suiga o multifunctional, lea, faatasi ai ma isi mea, faatagaina oe e faaliliu faila i le faʻaopoopoga APE. O se tasi o nei polokalame o le Faʻatulagaina o Fale.

  1. Faalautele le poloka "Audio" ma filifili e pei o le faʻatulagaga o mea faigaluega "MP3".
  2. Faasolo le faamau "Customize".
  3. O iinei e mafai ai ona e filifilia se tasi o faʻamaumauga masani, poʻo le tutoʻatasi foi ia tulaga faatauaina o faailoilo lelei. A uma ona kiliki "Lelei".
  4. Oomi nei le faamau "Faaopoopo le File".
  5. Filifili APE i luga o le komepiuta ma kiliki "Tatala".
  6. A faaopoopoina le faila, kiliki "Lelei".
  7. I le faʻafesoʻotaʻiga autu Faʻatalama Factory, kiliki "Amata".
  8. A maeʻa le liua, o le feʻau tutusa e aliali i le fata. I luga o le laulau o le ae maua ai se faamau e te alu i le faila o le mea e tupu ai.

APE e mafai ona vave liua i le MP3 e faʻaaoga ai soʻo se lisi o tagata liliu mai. E le sili atu nai lo le 30 sekone e faaliliu ai se faila se tasi, ae e faalagolago i le tele o le tulafono autu ma le faasologa o liua o liua.