Faʻafefea ona aveese se voluma, le OS faʻaagaga i le Windows 7


Vaega Vaega Magic o se polokalama lea e mafai ai e oe ona pulea puʻupuʻu vaʻavaʻa ma fai gaioiga eseese ma le HDD. O vaega e aʻafia ai: le fatuina ma le faʻamamaina o voluma i luga o se pulou, faʻapipiʻiina o vaega ma le teuina. E le gata i lea, o lenei polokalama e mafai ai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻapipiʻi le tele o faiga faʻaoga i luga o le komepiuta

Mea fai mea

O le polokalame e faʻafeiloaʻi ia lava e pei o Windows Explorer. O lona uiga o le ulu atu i le lisi o galuega e toetoe a le mafai. O se mamanu faigofie e aofia ai ni poloka. I luga o le taumatau o meafaigaluega uma ia. O se vaega ua taua "Filifili se Galuega" o loʻo faʻaalia ai se seti o faʻatonuga faʻavae, e pei o le faia o se palota ma le kopiina. "Faʻatulagaina o Vaega" - faʻatinoga e faʻatatau i le vaega ua filifilia. O nei faiga e mafai ona avea ma fesuiaiga o faiga faila, faʻafouina, ma isi.

O faʻamatalaga e uiga i le taavale ma ona elemene o loʻo faʻaalia i le iunite autu. Afai e sili atu ma le tasi le disk ua faʻapipiʻi i luga o le PC, ona faʻaalia uma lea o taʻaloga fesoʻotaʻiga ma a latou vaega. I lalo o nei faʻamatalaga, o loʻo tuʻuina atu ai e PartitionMagic faʻamatalaga e uiga i le faʻaogaina o avanoa avanoa ma le faʻaaogaina o le faila.

Galulue ma vaega

O le faʻalauteleina o le siʻosiʻomaga poʻo le faʻalauteleina e ausia i le filifilia o se taotoga Toe fetuunai / Move. E masani lava, o le faateleina o le vaeluaina o le a manaʻomia ai se avanoa avanoa uma i luga o le malo. I le faamalama o le faʻatulagaina o galuega, e mafai ona e ulufale i le tele o le fou fou pe toso ese le paʻu paepae o le voluma o le faʻaaliga. Ole polokalame e le faatagaina oe e filifili se lapoa le lelei, ona e faʻaalia ai le tapulaa maualalo ma le maualuga mo se mataupu faapitoa.

Vaega natia

Faʻaaogaina totonu "PQ Boot mo Windows" e mafai ai e oe ona filifili se paʻu natia e ala i le faʻaaogaina. O lenei 'auʻaunaga e faʻaaogaina i mataupu pe a faʻatūina ni faiga faʻaoga se lua i luga o se PC ma filifili ai le tasi pe o le isi, e manaʻomia e le tino ona faʻamatalaina ia mea e ese mai ai. O le taotoga e mafai ai e oe ona filifili se vaega natia e ala i le faʻaaogaina. Ina ia mafai ona suia suiga, e tatau ona e kiliki i le seti seti i le faamalama o le vaitaimi.

Liua o le vaega

E ui lava e mafai ona faatino lenei taʻavale e faʻaogaina ai auala masani o OS OS, o le Vaega Vaega Magic e mafai ai ona e faia lenei mea e aunoa ma le aveesea o faʻamaumauga. E tusa lava pe sili atu, o le mafai ona faia se kopi kopi o le faʻamatalaga o loʻo teuina i luga o le vaega liliuese e le faʻatea. O le faʻaliliuga o le faiga o faila e mafai ai e oe ona fai le taotoga "Liliu mai". O le galuega e mafai ona valaʻau mai le lisi autu, pe a uma ona filifilia le mea faitino, ma le pito i luga "Vaega". O le liua e faʻatino uma mai le NTFS i le FAT32, ma le isi itu.

Mama

  • Lagolago mo le tele OS i se tasi HDD;
  • Fesuiaiga o le faiga o faila i le leai o se faʻamaumauga;
  • Faʻapipiʻi meafaigaluega.

Faʻafitauli

  • FaʻaPeretania o le polokalame;
  • Le toe lagolagoina e le tagata e faia le galuega.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le fofo o le komepiuta o loʻo i ai faʻalapotopotoga fesoasoani e mafai ai mo gaioiga eseese faʻatasi ma le puʻupuʻu. Vaega Vaega O le Magic ei ai ona lelei i le lagolagoina o le tele o faiga faʻaoga i luga o voluma eseese. Ae o le polokalame o loʻo i ai ona faʻataʻitaʻiga e uiga i le tuʻuina atu o faʻaopoopoga faʻaopoopo o vaega o le malo.

Faʻasologa o Ata Faatau Magic wifi MiniTool Partition Wizard Faufautua Vasega Masini Macrorit Disk

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
PartitionMagic o se polokalama e mafai ai e oe ona faʻalautele vaega i luga o lau pulou, faʻatulaga ni polokalama faʻaoga i luga o se HDD ma faia isi galuega faʻaleleia.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista, 95, 98
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Malosiaga Mana
Tau: Faʻatau
Toa: 9 MB
Gagana: Igilisi
Version: 8.0