Mafuaʻaga o le Beeline USB Modem E le mafai ona faʻaauau

O le tusi telefoni e sili atu ona faigofie le faʻaauau pea o se telefoni, ae o le tele o taimi, e tele naua numera, o le mea lea ina ia aua le sola le tele o fesoʻotaʻiga, e fautuaina e tuʻuina atu i latou i se komepiuta. O le mea e lelei ai, e mafai ona vave fai lenei mea.

Le faagasologa o le fesiitaiga o fesootaiga mai le Android

E tele auala e faʻafefe ai fesoʻotaʻiga mai le tusi telefoni i le Android. Mo nei galuega, o loʻo faʻatinoina uma galuega o loʻo faʻatulagaina e le OS ma faʻaaogaina isi vaega.

Vaʻai foi: Toe faʻafoʻisia le faʻafesoʻotaʻi i le Android

Metotia 1: Super Backup

O le Super Backup application ua fuafuaina faapitoa mo le faia o kopi kopi o faʻamatalaga mai le telefoni, e aofia ai fesoʻotaʻiga. O le aano o lenei metotia o le faia lea o se faʻamaumauga o fesoʻotaʻiga ma le latou faʻaliliuga mulimuli ane i se komepiuta i se auala faigofie.

Faatonuga mo le fatuina o le tele o fesoʻotaiga faʻamaonia e pei ona taua i lalo

Faʻalogo Super Backup mai le Maketi Taʻaloga

  1. Tii mai le app mai le Market Market ma faʻalauiloa.
  2. I le faamalama e tatala, filifili "Faʻafesoʻotaʻi".
  3. Filifili nei le filifiliga "Lagolago" a le "Faʻailoaina o fesoʻotaʻiga ma telefoni". E sili le faʻaaogaina o le filifiliga mulimuli, talu ai e te manaʻomia le faia o se kopi o na o fesootaiga ma numera telefoni ma igoa.
  4. Faʻamatala mai le igoa o le faila i se kopi i le tusi Latina.
  5. Filifili se nofoaga mo le faila. E mafai ona tuʻu loa i luga o le SD card.

O lea ua saunia le faila ma au fesoʻotaʻiga, e tumau pea le na o le faʻafeiloaʻi i le komepiuta. E mafai ona faia lenei mea e ala i le faʻaogaina o le komipiuta i le masini e ala i le USB, faʻaaogaina le Bluetooth wireless poʻo le auala mamao.

Tagai foi:
Matou te faʻaogaina masini feaveaʻi i le komepiuta
Android mamao mamao

Metotia 2: Faʻatasi ma Google

O telefoni smartphones e fesoʻotaʻi ma faʻamaumauga Google e ala i le lē mafai ona totogi, lea e mafai ai ona e faʻaaogaina le tele o auaunaga faʻapitoa. Faʻafetai i le fesoʻotaʻiga, e mafai ona e siiina mai faʻamatalaga mai lau telefoni i le faaputuga ao ma tuʻuina atu i se isi masini, e pei o se komepiuta.

Faitau foi: Faʻatalatalanoa ma Google e le faʻatasiina: fofo faafitauli

Aʻo leʻi amataina le faʻagasologa, e tatau ona e faʻatulagaina le fesoʻotaʻiga ma le masini e tusa ai ma faatonuga nei:

  1. Tatala i luga "Faʻatonu".
  2. Kiliki le lisi "Faamatalaga". Faʻalagolago i le faʻauiga o le Android, e mafai ona tuʻuina atu o se isi poloka i totonu o tulaga. I totonu, e tatau ona e filifili le mea "Google" poʻo "Faʻatasi".
  3. O se tasi o nei mea e tatau ona i ai se tulaga maualuga "Faʻamaumauga Faʻamaumauga" pe naʻo "Faʻatonu sync". Lenei e tatau ona e tuu le ki i le tulaga.
  4. I luga o nisi masini, e tatau ona e kiliki le ki e amata ai le faʻafefegaiga. "Faʻatasi" i le pito i lalo o le lau.
  5. Ina ia mafai e le masini ona faia ni faʻasologa vave ma tuʻuina atu i latou i le Google Google, o nisi tagata faʻapitoa e fautuaina le toe faʻafouina o le masini.

E masani lava, ua maeʻa le fesoʻotaʻiga e ala i le le mafai. A uma ona tuʻuina, e mafai ona e alu saʻo i le fesiitaiina o fesoʻotaʻiga i se komepiuta:

  1. Alu i lau faletusi Gmail lea e faʻapipiʻi ai lau smartphone.
  2. Kiliki "Gmail" ma i le lisi pa'ū, filifili "Faʻafesoʻotaʻi".
  3. O le a tatalaina se laupepa fou i le mea e mafai ai ona e vaʻai i lau lisi o fesoʻotaʻiga. I le itu tauagavale, filifili le mea "Sili atu".
  4. I le lisi e tatala ai, kiliki "Fafo atu". I le lomiga fou, e le mafai ona lagolagoina lenei uiga. I lenei tulaga, o le a uunaia oe e faʻaleleia le tuai o le auaunaga. Fai lenei mea e ala i le faʻaaogaina o le fesoʻotaʻiga talafeagai i le faamalama pop-up.
  5. O lea e tatau ona e filifilia uma fesootaiga. I luga o le faamalama, kiliki i luga o le fasi sikuea sikuea. O ia e nafa ma le filifilia o fesoʻotaʻiga uma i totonu o le kulupu. I le le mafai, e tatala le kulupu ma faʻafesoʻotaʻiga uma i luga o le masini, ae mafai ona e filifilia se isi vaega e ala i le lisi i le agavale.
  6. Kiliki le ki "Sili atu" i le pito i luga o le faamalama.
  7. I totonu o le lisi faʻaiʻu, filifili le filifiliga "Fafo atu".
  8. Faʻasaga le faʻasalalauga i ou manaʻoga ma kiliki le ki. "Fafo atu".
  9. Filifili le nofoaga o le a faasaoina ai le faila ma faʻafesoʻotaʻi. I le lē mafai, o mea uma na sii mai ai faila o loʻo tuʻuina i totonu o se pusa. "Manatu" luga o le komipiuta. E mafai ona i ai sau isi pusa.

Metotia 3: Kopi mai Telefoni

I nisi o lomiga o le Android, o le galuega o le auina saʻo atu o fesoʻotaʻiga i se komepiuta po o faʻasalalauga e tolu. E masani lava o le tulaga lea mo le Android mama, ao gaosia e tagata gaosia a latou pulou atamai e mafai ona taofiofi nisi o vaega o le uluai OS.

O faatonuga mo lenei metotia e faapenei:

  1. Alu i le lisi o fesoʻotaʻiga.
  2. Kiliki i luga o le pito i luga taumatau o le ellipsis po o le faʻatasi.
  3. I le lisi faʻaiʻu, filifili le aitema "Faʻasalaga / Faʻasalalau".
  4. O lenei mea o le a tatalaina ai seisi lisi e tatau ona e filifilia "Faʻatau atu i faila ..."a le "Faʻatau atu i mafaufauga i totonu".
  5. Faʻasigoa tulaga mo le faila i fafo. O masini eseese e mafai ona maua mo le faatulagaina o laina eseese. Ae e le mafai ona e faʻamaonia le igoa o le faila, faʻapea foi ma le faʻailoga pe o fea o le a faʻaolaina ai.

O lea e tatau ona e tuʻuina atu le faila fai i le komepiuta.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea e faigata ai ona fai se faila i fesoʻotaʻiga mai le tusi telefoni ma faʻafeiloaʻi atu i se komepiuta. E le gata i lea, e mafai ona e faʻaogaina isi polokalama e leʻi talanoaina i le tusiga, ae ui i lea, ae leʻi tuʻuina atu, faitau faʻamatalaga mai isi tagata faʻaoga e uiga ia i latou.