Faʻafefea ona tuua le talanoaga VKontakte


I aso nei, o loʻo i ai se faʻavavevave o faʻafitauli o tupe totogi i le va o tagata ma faʻalapotopotoga tupe. E le masalomia e sili atu le faigofie, ma sili atu le vave, ma sili atu le saogalemu pe a fai ni fefaʻatauaiga eseese tau tupe. O faletupe sili ona tele e taumafai e faafetaiaʻia manaoga o le taimi ma faʻaauau pea ona faʻaleleia le polokalame mo a latou tagata masani masani. I ni nai tausaga talu ai, o le faletupe pito i leva o Rusia na fatuina foi lona lava telefoni feaveaʻi i le initaneti - Sberbank Online. E faʻapefea ona e faʻapipiʻiina sea talosaga i luga o lau masini feaveaʻi poʻo lau komepiuta?

Faʻapipiʻi Sberbank Online

O le faʻaaogaina atoatoa o galuega a le Sberbank Online, mo soʻo se tasi oi tatou ua na o le na o le tolu aiaiga e tatau ai. Muamua: ia avea ma se tagata e umia se pepa palota poo se pepa aitalafu a Sberbank. Lua: avea oe ma tagata e umia se telefoni feʻaveaʻi. Tolu: e tatau ona i ai sau auaunaga e fesoʻotaʻi "Faletupe Tutotonu". A maeʻa le faʻapipiʻiina o le polokalama teugatupe, e mafai ona e faia ni tupe totogi eseese, faʻafeiloaʻi tupe i tagata taitoatasi ma faʻalapotopotoga faaletulafono, pulea au faʻamatalaga, pepa faletupe, nonogatupe ma teugatupe. Tatou taumafai e faʻapipiʻi lenei talosaga i luga o se telefoni ma luga o se komepiuta.

Metotia 1: Faʻatonu Sberbank Online ile lau telefoni

O le talosaga mai Sberbank na atiae faapitoa lava mo masini feaveaʻi e faʻaogaina ai polokalama o Android ma iOS, o le mea lea, pe a faʻapipiʻi lenei polokalama i luga o se telefoni po o se laupepa, o le ae le feagai ma ni faʻafitauli faapitoa. O mea uma lava e faigofie ma mafai ona faʻaaogaina e oo lava i se tagata e faʻaaogaina mea fou.

  1. I luga o lau masini feaveaʻi alu i luga o le upega tafaʻilagi initaneti Google Play Market (masini i iOS - i le Faleoloa Store). Ina ia faia lenei mea, tapuni le faʻamaufaʻailoga tutusa i le telefoni feaveaʻi.
  2. I le pusa sailila, matou te amata tapena le igoa o le polokalama. I le lisi pa'ū, filifili le fesoʻotaʻiga matou te manaʻomia i Sberbank Online.
  3. Faitau ma le faʻaeteete faʻamatalaga aoga ma iloiloga e uiga i le faʻaogaina o le talosaga. Afai e fetaui mea uma ia te oe, lagona le saoloto e kiliki i le ki "Faʻamau".
  4. Matou te taliaina ia faʻatagaga talafeagai e manaʻomia e le faʻapipiʻi. O lenei mea o se mea e manaʻomia e tagata faʻaoga.
  5. O le tusi talosaga e amata download mai le faleoloa faleoloa. O le faagasologa e umi se taimi e faalagolago i le saoasaoa o le fesoʻotaʻiga i le lalolagi.
  6. A uma le download atoatoa o le faila faila, o le faʻapipiʻiina o le talosaga i luga o le atamai e otometi lava ona amata. O le umi o lenei taotoga e faalagolago i le saoasaoa o lau masini, ae e masani lava e le sili atu ile minute.
  7. A maeʻa le faʻatulagaina o le polokalama, e tatau ona e tatalaina le Sberbank Online mo le taimi muamua.
  8. Matou te feiloai ma faʻamaonia le maliega a le tagata faʻatau i luga o le faʻaaogaina o le talosaga Sberbank mobile.
  9. O isi vaega e faʻatatau i le tuʻuina atu o faʻatagaga i le talosaga ma le resitalaina i totonu o le isi mea e mafai ona maua i totonu o isi a matou tusitusiga na tuʻufaʻatasia i le faʻatulagaina o se faletupe i le initaneti i le Android.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi Sberbank Online mo le Android

Metotia 2: Ulufale i le Sberbank Online mai se Komipiuta

E leai se Sberbank ma e leʻi iai lava ni tusi faʻapitoa mo masini e faʻaogaina ai Windows ma Linux. O lea ia faʻaeteete i le faʻapipiʻiina o le tele o tagata e ofoina atu mea faʻapitoa. O le faʻamaualuga e mafai ona oʻo atu ai i le faʻamaʻiina o se komepiuta po o le komepiuta ma faʻamalosi, faʻaalia o faʻamaumauga a le tagata lava ia ma le leiloa o tupe. Ae e mafai ona e sau mai se PC i Sberbank Online.

  1. I soo se Initaneti, alu i luga o le 'upega tafaʻilagi i le' upega tafaʻilagi a le Sberbank.
  2. Alu i Sberbank Online

  3. I le itu tauagavale o le tab, ulufale i le initaneti ma faʻaoga le faʻamaloga. Matou te taomi le faamau "Faʻatasi". Matou te pasia le faʻamaoniga e ala i SMS-mataala i se numera e lima-numera e oʻo mai i lau telefoni.
  4. Afai o mea uma e te faia e saʻo, ona mafai lea ona e mauaina uma galuega a Sberbank Online ile atoa. I le taimi nei, e mafai ona e faʻaaoga le Tala o le Tagata Tausi a le Client ma fai galuega talafeagai ma au mea tautupe.


I le faaiuga, o se fautuaga laitiiti. Aua nei e ulufale i le Sberbank's Personal Account e ala i nofoaga le aloaia ma ia mautinoa e faʻaaoga le polokalama komepiuta e puipuia ai au faʻamatalaga patino. Vaʻavaʻai suiga i le initaneti ma le upega tafailautusi e ulufale ai i Sberbank Online. Tupe maua mo le faʻaaogaina o tupe faʻaalu ma faafiafiaga, ma ia aua le faʻaumatia e ala i le le faʻatamala ma le faʻanoanoa. Fai se taʻaloga manaia!

Tagaʻi foi: Sberbank Online mo le iPhone