E le mafai ona ou alu i tamaiti aoga

"E le alu i tagata o le vasega," "tala i tagata o le vasega" ma faʻamatalaga faapena o mea tutupu, sosoo ai ma le fesili "O le a le mea e fai" - o se tasi o fesili sili ona lauiloa ma tali i luga o auaunaga eseese. Ia, o le a matou taumafai e tali le fesili e uiga i mea e tatau ona fai pe afai e le mafai ona e alu i tamaiti aoga.

Afai ua uma ona e suʻeina mea uma: faila faila ma le siama, toe faʻaaoga lenei auala (o le a tatala i se lisi fou).

  • A maeʻa ona e foia le faafitauli, aua le galo e sui lau faʻamatalaga e ulufale ai: Faʻafefea ona sui le upu moni i tamaiti o le vasega
  • Sa e fiafia foi i: auala e tape ai se itulau i tamaiti o le vasega (vitio + faatonuga i tusitusiga)

O le Spam e auina mai i lau teugatupe ...

I le avea ai o se tulafono, o le faafitauli atoa pe afai e le mafai e se tagata ona ulufale atu i lana vasega o le vasega o loʻo mulimuli mai: o le taimi foi, pe a taumafai e ulufale i le 'upega tafaʻilagi, nai lo se itulau patino, ua faʻaalia se feau e auina mai le spam mai lau faʻamatalaga, ma isi tusitusiga. I tulaga uma, ua talosagaina i latou e ulufale i se numera telefoni e faʻamaonia ai se mea.

Ua uma ona poloka le tala a lau vasega.

Muamua, e taua le manatua:
  • I le 90% o mataupu, o le ulufale i se numera o le telefoni ona ulufale ai lea i se faʻamaumauga o faʻamaoniga o le a aofia ai le tolopoina o se aofaiga le lelei mai lau teugatupe. I nisi tulaga E mafai foi ona e leiloa lau faʻamatalaga mai tamaiti o le vasega.
  • O le foliga mai o sea ituaiga itulau e masani lava ona le fesootaʻi ma se faʻatafuna moni - o se tulafono, o le taunuuga o le galuega a le le siama e poloka le avanoa i le upega tafailagi "Odnoklassniki".
  • I nisi tulaga, nai lo le itulau ua faʻamatalaina, e mafai ona e vaʻaia se feau o loʻo taʻu mai ai e le o avanoa le 'upega tafaʻilagi pe ua maeʻa le taimi faʻatali - o se faafitauli tutusa ma ua fofoina i auala tutusa.

Itulau ua lokaina

Le mafuaaga moni e le mafai ai ona e alu i Odnoklassniki

O le mafuaaga moni e mafai ai ona faʻafefeina tamaiti aʻoga o gaoioiga a se siama e faia ai ni suiga i tulaga o fesoʻotaʻiga o lau komepiuta, o le mea lea, a e taumafai e ulufale, e te le alu i luga o le upega tafaʻilagi a le vasega, ae i luga o le upega tafaʻilagi a le inisinia, aemaise lava i le itulau muamua. O le taufaasese ma mamanu e faʻatautaia mo tagata faʻapitoa ma le le malamalama, o ē, e aunoa ma le lagonaina o le togafiti, o le a latou faia uma taga na faʻaalia, ma tuʻuina atu a latou tupe i tagata taufaasese.

Le mea e fai

1. Faletonu o le au

I le numera tele o mataupu, o le laasaga muamua, lea e fesoasoani i le toe faafoiina o le faatulagaga o le faila i lona tulaga muamua: masani, o le mea moni e le mafai ona e ulufale i Odnoklassniki e mafua mai i suiga i lenei faila.

O mea o loʻo i le faila i le Windows 8

O le mea lea, tatala lau disk (Usually - driving C), le upega tafaʻi Windows, alu i le System32 / Drivers / etc ma le faila o le faila faila (matou te fiafia i le faila faila, e leai se faʻaopoopoga). I le le mafai, o mea o loʻo i le faila faila e tatau ona faapenei:

# (C) Microsoft Corporation (Microsoft Corp.), 1993-1999 # # O se faataitaiga lea o le faila HOSTS na faaaoga e le Microsoft TCP / IP mo Windows. # # O lenei faila e aofia ai mapu o tuatusi IP e faʻailoga ai igoa. # O elemene taitasi e tatau ona i luga o se laina eseese. O le tuatusi IP e tatau ona i ai i le uluaʻi koluma, sosoo ai ma le igoa talafeagai. # O le tuatusi IP ma le igoa o le talimalo e tatau ona vaeluaina e le itiiti ifo ma le tasi le avanoa. # # E le gata i lea, o nisi laina e ono aofia ai ni faamatalaga # (e pei o lenei laina), e tatau ona latou mulimuli i le igoa o le node ma ia vavaeese mai le faailoga '#'. # # Mo se faʻataʻitaʻiga: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # faʻaumau punaoa # 38.25.63.10 x.acme.com # pani kusi x 127.0.0.1 localhost

Afai e te vaʻai i ni suiga, aemaise lava i latou o loo i ai le upega tafailagi o Odnoklassniki, tape laina i nei suiga. Pe kopi le anotusi o le faila mai lenei itulau ma faapipii i lau faila o au, ona laveai lea, toe toe faʻaaoga lau komepiuta ma toe taumafai e ulufale i le fesoʻotaʻiga lautele.

2. Ala autu

Faʻamosaʻo laina laina o le pule

O le isi filifiliga masani o le faʻamaoniaina lea o se siama mo auala eletise i Windows. Ina ia faʻamalo le lisi o le faasologa, tafe le musumusuga o le poloaiga i le faʻatonuga ma faʻaoga le poloaiga: auala -f , ona fai lea o le ulufale, faatali mo le poloaiga ma toe amata le komipiuta.

3. Tusiga faʻasologa e aunoa ma le faʻaaogaina ma faʻaulu sui

Faʻamatalaga fesoʻotaʻiga le lelei

Alu i le laupapa e puleaina, filifili "meatotino o le initaneti" poʻo "mea e faʻaaogaina ai le masini" (pe afai e leai se faʻamaonia, muamua kiliki i luga o le "Suiga i le vaaiga lautele), filifili le" Connections "faʻaali, ma kiliki i luga o le" Faʻasalalauga o fesoʻotaʻiga ". I totonu o le faamalama e aliali mai, e te le o faʻamautuina le tulaga o faʻamaumau sui, faʻapea foʻi ma le auala i le faʻamaumauga faʻamaumau - o le mea e tupu ai e siama suiga suiga i nei manatu faapitoa.

Ae a pe a fai e le fesoasoani uma nei filifiliga

O le a le mea e fai pe afai e le mafai ona e alu i tagata o le vasega: ata vitio

Muamua e mafai ona e taumafai e pei ona faamatalaina i le vitio o loʻo i lalo. Masalo ua leva nei o nei taga faigofie o le a lava mo tamaiti o le vasega e amata ona tatalaina saʻo. A leai, faʻaauau le faitau.

  • Taumafai e faʻaaoga lenei faʻatonuga iinei: //remontka.pro/ne-otkryvayutsya-kontakt-odnoklassniki/
  • Taumafai e sii mai masini antivirus poʻo viliuli e maua i le tele o nofoaga aloaʻia anti-virus - Kaspersky, Dr.Web ma isi, ma siaki lau komepiuta.
  • E ono mafai ona i ai polokalame leaga i luga o lau komepiuta e le faatagaina ai tamaiti o le vasega e ulufale atu i le saite ma o ai i le taimi e tasi latou te le iloa le antivirus. Taumafai siaki faʻatasi ma meafaigaluega e aveese ai malware.

Ma fesili foi au fesili i faʻamatalaga ma tusi mea e le mafai ona e faia - O le a ou taumafai e tali vave, ma masalo o isi tagata faaaoga o le a fesoasoani ia te oe.