Deathly's Mod Editor 2.08


E ui i le mea moni o mea faʻaonapōnei e manaʻomia ai le tele ma sili atu le malosi o faʻamalositino sikolasipi, o nisi o galuega e mafai ona mafai ona faʻaogaina i totonu o le gaosiga poʻo le motherboard ata o vitio. E le i ai ni a latou lava ata vitio, ma e faʻaaoga ai se vaega o le RAM.

I lenei tusiga, tatou te aʻoaʻo ai pe faʻafefea ona faateleina le aofaʻi o mafaufauga ua atofa i le kata vitiō faʻatasi.

Matou te faateleina le manatua o le kata vitio

Muamua lava, e tatau ona e maitauina afai o oe sailia ni faʻamatalaga pe faʻapefea ona faʻaopoopo se ata vitio i se mea faʻapitoa uiga ata, ona matou faanatinati lea e te le fiafia: e le mafai. O kata vitio uma e fesoʻotaʻi atu i le tinaboard ei ai a latou lava tupe meataalo, ma na o nisi taimi, a maeʻa, "lafo" nisi o faʻamatalaga i totonu o le RAM. O le tele o tupe meataalo ua faʻamautuina ma e le mafai ona faʻamaonia.

I le isi itu, o kata felagolagomaʻi e faʻaaoga le mea e taʻua o le Shared memory, o lona uiga, o le mea lea e faʻasoa ai le faiga. O le tele o le vaeluaga o le avanoa i le RAM o loʻo fuafuaina e le ituaiga o vaʻa ma le motherboard, faʻapea foi ma le faatulagaga o le BIOS.

Aʻo leʻi taumafai e faʻaopoopo le aofaiga o le faʻavaeina o le mafaufau mo le autu o le vitio, e tatau ona iloa pe o le a le maualuga o le gafatia e lagolagoina e le pu. Sei o tatou vaai po o le a le ituaiga o fatu fatu ua i totonu o la tatou tino.

  1. Faasolo le autū autu WIN + R ma i totonu o le pusa e ulufale ai Taumafai tusi se au dxdiag.

  2. O le laasaga o le diagnostics directX, o mea e te manaʻomia e alu i le lisi "Mata". O iinei tatou te vaʻavaʻai ai i faʻamatalaga uma e tatau ai: ata faʻataʻitaʻi ata faʻataʻitaʻi ma le aofaʻi o le ata vitio.

  3. Talu ai e le mafai ona faigofie ona maua ata tifaga uma, aemaise i le matutua, i luga o nofoaga aloaia, o le a matou faʻaaogaina se masini suʻesuʻe. Ulufale i le fesili fesili "intel gma 3100 specs" poʻo "faʻamatalaga intel gma 3100".

    O loʻo matou sailia ni faʻamatalaga.

Matou te iloa i lenei tulaga e faʻaaogaina e le fatu le pito i luga o le mafaufau. O lona uiga e leai se faʻaogaina o le a fesoasoani e faʻateleina ana faʻatinoga. O loʻo i ai ni avetaavale masani e faʻaopoopo nisi o mea totino i na ituaiga vitio, mo se faʻataʻitaʻiga, lagolago mo lomiga fou o DirectX, faʻataunuʻu, telefoni tetele, ma sili atu. O le faʻaaogaina o ia masini komepiuta e matuā faʻavaivaia, aua e mafai ona faʻalavelaveina ai ma faʻaleagaina ai lau fusi-fausaga.

Alu i luma. Afai "Tool Direct Diagnostic Tool" o loʻo faʻaalia ai le tele o le mafaufau e ese mai le maualuga, ona i ai lea o le avanoa, i le suia o le BIOS, e faʻaopopo le tele o le vaeluaga avanoa i le RAM. E mafai ona maua le avanoa i tulaga o le laupapa i le taimi e fai ai seevae. I le aliali mai o le logo a le kamupanī gaosia, e tatau ona e faʻaauau pea ona faʻapipiʻi le TULAFONO TALA. Afai e le aoga lenei filifiliga, ona faitau lea o le tusi i le motherboard, atonu i totonu o lau mataupu o loʻo faʻaaogaina se isi faamau poʻo se faʻasalalauga.

Talu ai ona o le BIOS i luga o laufanua eseese e ono eseese tele mai le tasi ma le isi, e le mafai ona tuʻuina atu ni faʻatonuga o faʻatonuga, naʻo fautuaga lautele.

Mo le ituaiga AMI BIOS, alu i le lisi ma le igoa "Avanoa" faatasi ai ma isi faʻamatalaga faaopoopo, mo se faʻataʻitaʻiga, "Avanoa BIOS Maualuga" ma maua ai iina se mea e mafai ona e filifili ai se tau e fuafua ai le tele o le manatua. I la tatou tulaga o le "Luga UMA Frame Size". Lenei, ia na o le filifilia o le tele o manaʻoga ma teu ai tulaga e ala i le uu U10.

I le UEFI BIOS, e tatau ona e faʻatagaina muamua le faʻalauteleina o tulaga. Mafaufau i le faʻataʻitaʻiga a le ASI ASI motherboard ASUS.

  1. O iinei e tatau foi ona e alu i le lisi "Avanoa" ma filifili se vaega "Faʻatonuina o le Ofisa o Tagata Ofisa".

  2. Sosoo, vaavaai mo le aitema "Filifiliga Ata".

  3. Tetee faʻafeagai "IGPU mafaufau" suia le tau i le manaʻoga.

O le faʻaaogaina o ata faʻasolosolo faʻataʻitaʻiga e faʻaitiitia ai le faʻatinoga i taʻaloga ma faʻaoga e faʻaaoga ai se kata vitio Ae peitai, afai o galuega i aso uma e le manaʻomia ai le mana o se mea faʻapitoa tuʻufaʻatasia, e mafai ona avea le autu o le vitio fesoʻotaʻi ma se avanoa e aunoa ma se totogi i le mea mulimuli.

E le tatau ona e faʻatagaina le le mafaia mai le faʻataʻitaʻiina faʻataʻitaʻiga ma taumafai e "faʻamalo" i le fesoasoani a avetaʻavale ma isi polokalama. Manatua o le faʻaaogaina le faʻaaogaina e mafai ona oʻo atu ai i le le mafai ona faʻaogaina o le vaʻa poʻo isi vaega i luga o le laupapa.