Faiga Faʻapipiʻiga mo le Faʻatulagaina o BlueStacks

O le toʻatele o tagata Android o loʻo i ai se masini e faʻavae i luga o le Android, ma i le tele o mea faʻaaogaina masini feaveaʻi e tatau ai mo i tatou. Matou te faʻaaogaina aoga aoga, taʻalo i taaloga eseese, ma liliu ai se telefoni po o se laupepa i se fesoasoani i aso taitasi. E le oi latou uma e i ai se PC, ma o lea e tatau ai ona latou fesuiaʻi i se masini Android. I le isi itu, e faʻamalosia tagata faʻapipiʻi e faʻapipiʻi se emulator o lenei OS ile latou komepiuta ina ia faigofie ona lafoaia a latou polokalame faʻafefelotu e sili ona fiafia i ai e aunoa ma le paʻiina o le gaini lava ia. Ae ui i lea, e tatau ona malamalama e le o komepiuta uma e talafeagai mo lenei mea, talu ai e manaʻomia tele le tele o punaoa tau meafaigaluega.

Faiga Faʻapipiʻiga mo le Faʻatulagaina o BlueStacks i Windows

O le mea muamua e taua le malamalama, o faʻamaumauga fou o BluStacks e maua ai se numera faateleina o uiga ma mea mafai. Ma o lenei mea e aafia ai le tele o punaoa ua faʻaaluina, o lea i luga o le taimi e manaʻomia ai le maualuga o mea manaʻomia nai lo mea o loʻo tuʻuina atu i le tusiga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le BlueStacks program

Po o le a lava le mana o lau PC e faʻamalosi BlueStacks, e tatau ona i ai lau tala "Pule". I isi tusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi, e mafai ona e faitau i le auala e maua ai aia tatau i le Windows 7 poʻo le Windows 10.

O le taimi lava lea e aoga ai le faia o se maliega e faapea, i se tulaga aoao, e mafai ona taitaia BluStaks i luga o komepiuta laititi o le ofisa, o le isi mea o le lelei o lona faagaoioia i lenei tulaga. O le faʻaaogaina o talosaga e le masani ai o le a galue e aunoa ma ni faʻafitauli, ae o taaloga faigata ma ata faʻaonapo nei o le a sili atu le faʻaitiitia o le PC. I lenei tulaga, o le a e manaʻomia se faʻaopoopoga faʻaopoopo o le emulator, ae o le a matou talanoa e uiga i lenei mea i le faaiuga.

O lea la, ina ia mafai e BluStaks ona tatalaina ma faia tupe i luga o lau komepiuta, o ona uiga e tatau ona faapenei:

Faiga faʻavae

Manaoga pito i lalo: mai le Windows 7 poʻo le maualuga.
Fautuaga fautuaina: Windows 10.

Afai e faʻafuaseʻi ona faʻaaogaina XP po o Vista, faʻapea foʻi ma isi polokalama e ese mai le Microsoft Windows, o le a le mafai ona faʻaaoga.

RAM

Tulaga e manaʻomia: 2 GB.
Fautuaga fautuaina: 6 GB.

  1. E mafai ona e iloa lona aofaiga, i le Windows 7, kiliki i luga o le gafa "O laʻu komepiuta" kiliki saʻo ma filifili "Meatotino". I le Windows 10, e mafai ona e mauaina lenei faʻamatalaga e ala i le tatalaina "O lenei komepiuta"i le kilikiina o le laupepa "Komipiuta" ma kiliki i luga "Meatotino".
  2. I le faamalama, sue le mea "RAM" ma iloa lona uiga.

I se tulaga lautele, 2 GB i le faatinoga atonu e le lava e ala i le faʻatusatusaina o masini Android. 2 GB mo le Android 7, lea o loʻo faavae nei BlueStacks, e le lava mo galuega faʻalelei, aemaise lava taaloga. O le tele o tagata faʻaaoga e 4 GB faʻapipiʻiina - e tatau ona lava, ae faʻapitoa - faʻaaogaina, atonu e te manaʻomia le tapunia o isi "mamafa" polokalama mo le RAM, mo se faʻataʻitaʻiga, o se masini. A le o lena, e ono amata foi faafitauli i le taotoga ma le alu ese atu o talosaga.

Faagasologa

Manaoga pito i lalo: Intel poʻo le AMD.
Fautuaga fautuaina: multi-core Intel poʻo le AMD.

E le o saunia e le au gaosiga ni manaʻoga manino, ae o le mea moni, o le a le mafai e le gaosiga o le ofisa toeaina poʻo le vaivai ona faʻatautaia faʻamatalaga ma e ono tau lemu le polokalama pe leai foi. E fautuaina e le au atinaʻe le faʻatulagaina o le tausisia o lau PPU ile siakiina o lona pasi PassMark. Afai e sili atu o ia 1000O lona uiga e le tatau ona i ai ni faafitauli i le faagaoioiga o BlueStack.

Siaki le Pasefika PassMark

I le mulimuli ai i le fesoʻotaiga i luga, saili lau inisinia ma siaki pe o le a lona faailoga. O le auala pito sili ona faigofie e maua ai o le suʻeina i le masini e ala i le faʻaogaina o le fesoʻotaʻiga autu Ctrl + F.

E mafai ona e iloa le ituaiga, ata o lau processor, pei lava o le RAM - vaʻai i faatonuga o loʻo i luga, i le ulutala "RAM".

E le gata i lea, ua fautuaina e mafai ai le faʻamalosia i le BIOS. O lenei ata ua mamanuina mo masini ma masini masini, faaleleia atili le gaosiga o la latou galuega. PC PC e ono le maua lenei filifiliga i le BIOS. Faʻafefea ona faʻagaoioia lenei tekinolosi, faitau le fesoʻotaʻiga i lalo.

Vaʻavaʻai foi: Enable BIOS Virtualization

Kata vitio

Fautuaga fautuaina: NVIDIA, AMD, Intel - tuusaʻo pe tuʻufaʻatasia, faʻatasi ma avetaavale.

I lenei foi, e leai se faʻamatalaga manino na tuʻuina mai e tagata na faia BlueStax. E mafai ona iai, fausia i totonu o le laupapa poʻo se isi mea.

Vaʻai foʻi: O le a se kata vitiō / tuufaatasia video

E valaʻauina foʻi tagata faʻapitoa e matamata i le score score card a PassMark - mo BlueStacks, o lona tau e tatau ona mai 750 pe tutusa ma lenei fuainumera.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona suʻe le faʻataʻitaʻiga o lau kata vitio i le Windows 7, Windows 10

Siaki GPU PassMark

  1. Tatala le fesoʻotaʻiga i luga, i totonu o le suʻega suʻesuʻe e ulufale i le ata o lau kata vitio, e mafai lava e aunoa ma le faʻamautuina o le ituaiga, ma kiliki "Saili le Ataata Palota". Aua le kiliki i luga o se afitusi mai le lisi pa'ū, aua nai lo le sailiga, e te faʻaopopoina le faʻataʻitaʻiga i le faʻatusatusaga na ofoina atu e le saite.
  2. Matou te fiafia i le koluma lona lua, lea o loʻo i lalo o le ata faʻaalia o loʻo faaalia ai le tau o le 2284. I lau tulaga, o le a ese, pe a le itiiti ifo i le 750.

O le mea moni, o le a e manaʻomia se avetaavale vilivaʻi faʻaleleia, lea e te ono iai. Afai e leai, pe ua e le toe faʻafouina mo se taimi umi, ua oʻo i le taimi e fai ai ina ia leai ni faafitauli i le galuega a BluStax.

Vaʻai foi: Faʻapipiʻi avetaavale i luga o le kata vitio

Hard drive

Tulaga e manaʻomia: 4 GB avanoa avanoa.

E pei ona uma ona e malamalama, e leai ni manaʻoga e manaʻomia - o le tele o avanoa avanoa, o le sili atu, ma e oʻo lava i le 4 GB le laʻititi, e masani ona le lelei. Ia manatua o le sili atu o talosaga e te faʻapipiʻiina, o le tele foʻi lea o le faʻapipiʻi a le tagata e faʻaaogaina lona avanoa. Ina ia mautinoa le sili ona lelei le faatinoga, e ofoina atu e le au atinaʻe le faʻapipiʻiina o le polokalame ile SSD, pe afai e maua ile PC.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona fufulu mama le otaota mai le lapisi i Windows

Filifiliga

O le mea moni, e te manaʻomia se fesoʻotaʻiga faʻasinomaga Internet, e pei o le tele o talosaga e faʻalagolago i lona avanoa. E le gata i lea, e manaʻomia le potutusi o le NET Framework, lea, i lona toesea, e tatau ona faapipii BlueStax lava ia - o le mea autu mo oe o le malilie i lenei talosaga pe a faʻatulaga le polokalama.

Afai e te mauaina le mea sese lea, o loʻo e taumafai e faʻapipiʻi se faʻamatalaga o le emulator e le o faamoemoe mo le laʻititi o lau Windows. E masani lava e tupu lenei mea pe a faia se taumafaiga e faʻapipiʻi se polokalama na sii mai i soo se mea, ae le mai le nofoaga aloaia. O le fofo i lenei mea e manino lava.

Matou te mafaufau i uiga talafeagai uma mo le BlueStacks emulator e faigaluega ai. Afai e le ogatasi mea uma ma oe ma o se mea e itiiti ifo i le tau maualalo, aua nei faʻavaivai, e tatau ona galue pea le polokalama, ae e tatau ona maitauina o nisi o mea faʻaletonu poʻo ni mea leaga e mafai ona tutupu i lana galuega. I le faʻaopoopoga, aua nei galo e faʻamalieina e ala i le fetuutuunai o le faatinoga pe a uma le faʻatulagaga. E faʻapefea ona faia lenei mea, e mafai ona e faitau i le isi a tatou tusiga.

Faitau atili: Faʻatonu saʻo BlueStacks