Faaaogaina o le BitTorrent Sync

BitTorrent Sync o se mea faigaluega talafeagai mo le tufatufa atu o foliga i luga o masini e tele, faʻafetauiina oi latou, fesiitaiga o faila tetele i luga o le Initaneti, e fetaui lelei mo le faʻapipiʻiina o faʻamaumauga. E maua le software BitTorrent Sync mo Windows, Linux, OS X, iOS ma le Android operating system (e iai foi ni lomiga mo le faaaogaina i le NAS ae le gata).

O foliga BitTorrent Sync e talitutusa lava ma mea na maua mai e le tautua e teuina ai cloud cloud - OneDrive, Google Drive, Dropbox poʻo Yandex Disk. O le eseesega pito sili ona taua, o le taimi e fesoʻotaʻi ma fesiitai ai faila, e le faʻaaogaina i luga o sapalai tolu: o lona uiga, o faʻamatalaga uma ua faʻafeiloaʻi (i totonu o le fomu) i le va o komepiuta patino na tuʻuina atu i lenei faʻamatalaga (peer-2-peer, . Ie i le mea moni, e mafai ona e faʻapipiʻiina au lava faʻamalama, lea e saoloto mai le saoasaoa ma le tele o le teuina e faʻatusatusa i isi fofo. Vaʻai foi: Faʻafefea ona tuʻuina atu faila tetele i luga ole Initaneti (auaunaga i le initaneti).

Faʻaaliga: O lenei iloiloga e faʻamatalaina ai pe faʻapefea ona faʻaaoga BitTorrent Sync i le saolotoga, sili ona fetaui mo le fesoʻotaʻi ma le faʻafeiloaʻi o faila i au masini, faʻapea foʻi ma le fesiitaiga o faila tetele i se tasi.

Faʻatu ma faʻasologa BitTorrent Sync

E mafai ona e sii mai BitTorrent Sync mai le official website //getsync.com/, ma e mafai foi ona e siiina lenei masini mo mea tau Android, iPhone poo le telefoni feaveai i faleoloa feaveai feaveai. Le isi mea o se polokalama o le polokalame mo Windows.

O le uluai faʻatulagaina e le o iai ni faʻafitauli, e faia i le Rusia, ma o mea e faʻapipiʻiina e mafai ona matauina, o le faʻalauiloaina lea o BitTorrent Sync e avea o se auaunaga i le Windows (i lenei tulaga, o le a faʻalauiloaina aʻo le i totonu o Windows: mo se faʻataʻitaʻiga, o le a galue i luga o se komepiuta loka , faʻatagaina avanoa i faila mai se isi masini i lenei tulaga).

I le taimi lava e maeʻa ai le faʻapipiʻi ma le faʻalauiloa, e tatau ona e faʻamaonia le igoa o le a faʻaaoga mo le BitTorrent Sync operation - o se ituaiga "fesoʻotaʻiga" igoa o le masini o loʻo i ai nei, lea e mafai ona e iloa ai i totonu o le lisi oi latou o loʻo maua le avanoa. E faʻapea foi le igoa o le a faʻaalia i le tulaga e te maua ai faʻamaumauga na tuʻuina atu e se tasi ia te oe.

Tuuina atu avanoa i se pusa i le BitTorrent Sync

I le faamalama autu o le polokalama (pe a amata ona e amata) o le a uunaia oe i le "Faaopoopo se faila."

O le uiga o lenei mea o le faʻaopoopoina lea o se pusa i luga o lenei masini e faʻasoa mai isi komepiuta ma masini feaveaʻi, poʻo le faaopoopoina o se faʻailoga i le synchronization na faʻasoa muamua i se isi masini (mo lenei filifiliga, faʻaaoga le "Ulufale i totonu poʻo sootaga "lea e maua i le kilikiina o le aū i le taumatau o le" Add folder ".

Ina ia faʻaopopo se faʻailoga mai lenei komepiuta, filifili "Faʻapipiʻi le Faʻamaumauga" (pe na o le kiliki "Add folder", ona faʻamaonia le ala i le faila o le a faʻatautaia i le va o au masini poʻo le avanoa i (e fai ma faʻataʻitaʻiga, e sii ai se faila poʻo se seti o faila) e te manaʻo ai tuʻuina atu i se tasi.

A maeʻa le filifilia o se faʻailoga, o le a tatalaina avanoa mo le avanoa e maua ai le avanoa, e aofia ai:

  • Avanoa avanoa (faitau pe faitau ma tusi pe suia).
  • Le manaʻoga mo se faʻamaoniga mo tamaiti taʻitasi (downloading).
  • Lisi le umi (pe afai e te manaʻo e tuʻuina atu se taimi faatapulaa poʻo le numera o faʻafeiloaiga).

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a faʻaaogaina BitTorrent Sync e faʻamaopoopoina i le va o au masini, ona mafai ai lea ona e "Faitau ma tusitusi" ae le faʻatapulaaina le aʻafiaga o le fesoʻotaʻiga (peitaʻi, atonu e te le manaʻomia le faʻaogaina o le "Ki" mai le faʻamaufaʻailoga talafeagai, lea e leai ni tapulaa ulufale i lau isi masini). Afai e te manaʻo e tuʻuina atu se faila i se tasi, ona matou tuua lea o le "Faitauina" ma atonu foi, faʻagata le umi o le fesoʻotaʻiga.

O le isi laasaga o le tuʻuina atu o avanoa i se isi masini poʻo se tagata (BitTorrent Sync e tatau ona faʻapipiʻiina i luga o le isi masini). Ina ia faia lenei mea, e mafai lava ona e kiliki i le "E-meli" e auina atu se sootaga i le I-meli (se tasi pe mafai foi e oe lava ia, ona tatala lea i luga o le isi komepiuta) pe kopi foi i luga o le laupapa.

Taua: Tapulaa (sootaga aloaia, numera o faʻasologa) e naʻo le faʻasoa se fesoʻotaʻiga mai le Snap tab (lea e mafai ona e valaʻauina i soo se taimi i le kiliki o le Faʻasalaga i le lisi o le lisi e fatu ai se fesoʻotaʻiga fou ma tapulaa).

I luga o le "Key" ma le "QR-code" tabs, e lua avanoa e avanoa mo le ulu atu i le polokalama "Add folder" - "Ulufale se ki poʻo se fesoʻotaʻiga" (pe afai e te le manaʻo e faʻaoga fesoʻotaʻiga e faʻaaoga ai le site getsync.com) e tusa ai, QR code mo le suʻesuʻe mai Sync i masini feaveaʻi. O nei filifiliga e faʻaaoga faapitoa mo le faʻafetauiina oa latou masini, ae le o le tuʻuina atu o se avanoa e maua ai le taimi e tasi.

Avanoa i se pusa mai se isi masini

E mafai ona e mauaina le pusa BitTorrent Sync i auala nei:

  • Afai o le fesoʻotaʻiga na tuʻuina atu (i meli po o isi mea), ona e tatala lea, o le nofoaga aloaia o le site getsync.com e tatala ai, o fea o le a musuia ai oe e faʻapipiʻi Sync, pe kiliki le ki "Ua uma ona ou maua", ona e maua lea faila.
  • Afai na pasi le ki - kiliki le "arrow" i autafa o le "Add folder" button i BitTorrent Sync ma filifili "Ulufale se ki poʻo se sootaga".
  • Pe a faʻaaogaina se masini feaveaʻi, e mafai foi ona e suʻesuʻeina le QR code.

A maeʻa ona faʻaaoga le code po o le fesoʻotaʻiga, o le a faʻaalia se faamalama ma se filifiliga o se faila i le lotoifale o le a faʻamaopoopoina le faila mamao, ma, afai e talosagaina, faʻatali mo se faʻamaoniga mai le komepiuta lea na maua ai avanoa. I le taimi lava e maeʻa ai lena, o le a faʻatautaia le fesoʻotaʻiga o mea o loʻo i totonu o foliga. I le taimi lava e tasi, o le saoasaoa o le fesoʻotaʻiga o le maualuga lea, i luga o le tele o masini ua maeʻa ona faʻaogaina lenei faila (e pei lava i le tulaga o vaitafe).

Faamatalaga faaopoopo

Afai ua maua uma le avanoa i le pusa (faitau ma tusitusi), ona suia lea o ona anotusi i se tasi o masini, o le a suia i isi. I le taimi lava lea e tasi, o le faʻatapulaʻaina o le talafaasolopito o suiga e ala i le le mafai ona tupu (lenei seti e mafai ona suia) e tumau pea i totonu o le "Archive" laupepa (e mafai ona e tatalaina i le lisi o le lisi) i le tulaga o soʻo se suiga e leʻi fuafuaina.

I le faaiuga o tusiga ma iloiloga, e masani lava ona ou tusia se mea e tutusa ma se faaiuga tonu, ae ou te le iloa le mea e tusi ai iinei. O le fofo o se mea e sili ona manaia, ae mo au lava ia ou te lei mauaina ni talosaga. Ou te le fesiitai i faila gigabyte, ae ou te le o tele le palota e uiga i le teuina o aʻu faila i le "pisinisi" aofaʻi o ao, o la latou fesoasoani lea ou te faʻafetaui ai. I le isi itu, ou te le vavaeeseina lena mea mo se tasi o lenei filifiliga o le faʻamaopoopoina o le a lelei le maua.