Faʻapipiʻi avetaʻavale mo le Samsung N150 Plus le komepiuta

VKontakte faʻamalosi e taumafai e faʻaopoopo galuega uma mo le faʻaogagofie o ona tagata faʻaoga. Ae ui i lea, o lenei 'upega tafaʻilagi e leai ni mea taua e tele taimi e tatau ai mo le faʻaaogaina i aso uma. Lenei e mafai ona e mafai ma faigofie ona faʻaoga i le tagata taʻavale, faʻamataʻu vave ma talatalanoa ma uo o loʻo i luga nei i luga o le initaneti. O nei faʻaopoopoga e mafai ona faʻaopoopoina i le upega tafaʻilagi faʻatasi ma faʻaaoga se tasi faʻasologa faigofie mo Yandeks.Brouzer.

LALOLAGI - O se fofo mataʻina mo le faʻaopoopoina o uiga fou. O le avanoa i le tagata taʻavale, savali a le tagata lava ia, faʻasologa ma tusi tusi ua sili atu ona televave ma sili atu ona faigofie.

A maeʻa ona faʻapipiʻi le polokalame, o le vaega faʻapitoa o loʻo faʻaalia i le itu taumatau o le 'upega tafaʻilagi, lea na amata mai ai gaoioiga uma faʻatasi ai ma le upega tafaʻilagi.

Faalogo i au musika e te fiafia i ai e aunoa ma le tatalaina o le saite.

Mafai ona maua avanoa i playlists ma album - o se tamai faamalama ma se lisi o au pese e le tele se avanoa e maua ai, ma o foliga vaaia o auala e fesuiaʻi ai e masani ona vaaia i luga o soʻo se 'upega tafaʻilagi.

Fausiaina o afifi, tusi tusi ma laupepa faʻatasi ma i latou

E ono foliga mai e le masani ai le lisi o le faasologa i luga o le laina, ae o le a foliga mai o lenei filifiliga e sili atu le ergonomic nai lo le tasi.

Uo i luga o le initaneti ma fetusiaiga ma i latou saʻo mai le laulau

Leai se mea e te alu ai i le 'upega tafaʻilagi ina ia tali atu i le feau - o le taimi nei e mafai ona faia saʻo mai le itu. Vaʻai i le lisi o au uo, tusi ma tali i savali faalilolilo, saili pe a mulimuli tagata i luga o le initaneti.

Taliaina o musika ma le vitio

I tafatafa o pese ma vitio, o le a faʻaalia ai paʻu faigofie o le a fesoasoani ia te oe e sii mai au pese e te fiafia i ai ma tifaga i lau komepiuta.

Faʻasalaga le tagata o tausia mo le le mautonu le nofo i totonu o le fesoʻotaiga

Afai e manaʻo le tagata e faʻalogologo i musika pe matamata i le faʻailoga o tala fou, ae leai se tasi na vaʻaia o ia i luga o le initaneti, e mafai ona e faʻagaoioia se tagata faʻatagata faapitoa o le a maua avanoa i galuega uma a le upega tafaʻilagi, aʻo le tagata e le "susulu" i luga o le initaneti.

Faamanuiaga o le polokalama

O se fofo fou - aua o sea faʻaopoopoga o galuega faʻatino a se fesoʻotaʻiga vavave faʻaneionapo e matua talafeagai ma manaʻomia. Pasi faʻafeiloaʻi, faʻamalamalama fetuʻutuʻu Radified, faigofie avanoa i mea sili ona taua o lau lava itulau.

Le lelei o le polokalama

Faʻaopoopo e galue naʻo le Yandex. Sue, ua faia lenei mea e faʻaleleia ai e ala i le faʻaaogaina o le faʻaopoopoga. Afai e te maua se masei i le mamanu, e mafai ona e mauaina iinei ma i ai mea matamata matagofie ma le faasologa o le geometry i le tagata taitaisese le tuusao. Aʻo faʻapipiʻi se faʻaopoopoga, e tatau ona aveese uma pusa o mea e le tatau ai ina ia le sosolo ai i totonu o le masini ma mea e le talafeagai.

Talia VKLife mo se saʻolotoga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia