Tusi i le auaunaga lagolago a Odnoklassniki


Alepa Ale o isi ituaiga o laina o iai i Photoshop. O loʻo faʻamoemoeina mo le teuina o le vaega filifilia mo lo latou faʻaaoga atili poʻo le faʻasaʻoina.

O se taunuuga o le faʻatinoga - o faʻamaufaʻailoga a le alpha, latou te mauaina lena igoa. O le faagasologa lenei e mafai ai ona faʻapipiʻiina se ata faʻatasi ma ni vaega e le manino, ma se isi ata, lea e fesoasoani i le atinaʻeina o faʻapitoa faʻapitoa, faʻapea foʻi ma mea e le masani ai.

Mo lenei tekonolosi e mafai ai ona faʻapolopolo ia nofoaga atofaina. Mo lona faʻatulagaina atonu e tele se taimi ma faʻalauiloa, aemaise lava pe a manaʻomia le fatuina o se filifiliga faigata, lea e ono manaʻomia ai ni nai itula. I le taimi na faʻasaoina ai le pepa o le faila o le PSD, o le alalaupapa o loʻo i lou nofoaga i le taimi atoa.

O le auala sili ona faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le alalaupapa o le fausiaina lea o se masini puipui, lea e faʻaaoga e tusa lava pe o le faia o se filifiliga sili ona auiliili, lea e le mafai ona ausia i se isi metotia.

Taua le manatua
O le galue faʻatasi ma se alafaitala piriota pupuu e faia pe ae faʻaaogaina le galuega i le galuega Quick Mask.

Alefa Ale. Aoga

O le tele o taimi e manatu i ai o se liua uliuli ma le paʻepaʻe o le vaega ua e faataatia ese. Afai o le polokalama e le suia e oe, ona i ai lea i le faatulagaga, o lanu uliuli e le o se vaega patino o le ata, o lona uiga, puipuia pe natia, ae o le a faamamafaina i le paʻepaʻe.

E tutusa lelei ma le masini paʻu, o lanu gutu e taʻu tonu lava le filifilia, ae o se vaega, o nofoaga ma latou avea ma mea e faʻafefe.

Ina ia fatuina, e tatau ona e faia laasaga nei:

Filifili "Fausia se auala - Fausia se auala fou". O lenei faamau e mafai ai ona maua le Alpha 1 - o se alalaʻau papala mama, lea e uliuli aua ua leai se mea.

Ia faʻamaonia le vaega e te manaʻomia e filifili ai se masini Fusi ma paʻepaʻe paʻepaʻe. E talitutusa lenei mea ma le tosoina o se pu i totonu o se masikulu ina ia mafai ona iloa, faʻamaonia ai mea o loʻo natia i lalo.


Afai e te manaʻomia le faia o se lanu uliuli ma faʻamaeʻa le vaega o totoe o le fanua, ona seti lea o le filifili filifili o le talanoaga - "Nofoaga Filifilia".

Faʻataʻitaʻia le alalaupapa o le alafaitalo ao o loʻo galue le galuega "Mask masini" manaʻomia i lenei lanu lanu, e suia ai le manino. A maea ona faatulaga lelei ia tulaga, kiliki Ok.

E mafai ona e faia se filifiliga e ala i le filifilia o le poloaiga i le lisi autu - Filifiliga - Faasaoina Filifilia.
Fai se filifiliga e ala i le kiliki - Faasao filifili e faʻafefe

Alefa Ale. Suiga

A maeʻa le foafoaga, e mafai ona e faʻapipiʻiina se auala faapena i le auala lava e tasi e pei o se masini puipui. Faaaogaina o le masini Fusi poʻo se isi masini e fesoasoani e vaseina pe suia, e mafai ona e tusia i luga.

Afai e te manaʻo e ave se masini mo se filifiliga, e tatau ona e filifili le poloaiga i le lisi autu - Faʻataʻitaʻatoa - Faʻasolo Faʻamumu.

O le a tatalaina se lisi - E faʻaaoga.

E mafai ona e filifili se lanu uliuli pe paʻepaʻe e fuafua lava i le galuega - faaopoopo i le vaega talafeagai pe aumai se suʻega mai ai. I le mataupu mulimuli, o vaega o loʻo otootoina e paʻepaʻe, o le isi e paʻu.

Mo le faʻaalia o faʻamatalaga i Photoshop i le isi auala i le taamilosaga, o lona uiga, i le lanu uliuli, e tatau ona e kiliki-lua i luga o le ata. Se pusa talanoaga - Filifiliga, ona seti lea o le ki i - Vaega filifilia. A maeʻa lena, o le a suia le lanu o le mask.

Faʻataʻitaʻia lau lava alalaupapa alalaupapa ua faia i le faʻaaogaina o le mode - Matagofie mata. E tatau ona e kiliki i luga o le ata faʻaali o le auala fatufatu.

Ona faia lea e le polokalama se mumu mumu i luga o le ata. Ae afai oe faʻamalamalamaina se ata e sili ona mumu lanu, e leai se mea e mafai ona iloa e ala i le mask. Ona suia ai lea o le lanu o le pipiʻi i le isi.

E mafai ona e faʻaaoga le filiga e faʻaoga i le alalaupapa o le alafaitalo, e pei lava o le faʻaaogaina o se masini puipui.
Le mea sili ona taua: Gaussian Blurlea e mafai ai e oe ona faamaluluina pito i le filifilia o se vaega laititi vaivai; Manunuʻalea e faʻaaogaina e fatu ai ni itu tulaga ese i totonu o le ufimata.

Aveesea

A maeʻa ona faʻaaoga pe filifili e amata galue i se auala fou, e mafai ona e faʻamalo se ala e le manaʻomia.
Faʻamasani le laina i le faamalama - Aveese le auala o iai nei - Aveese, o lona uiga, i luga o se tamai fale lapisi. E mafai ona e kiliki i le lava lava faamau ma pe a maeʻa le faʻamaoniga o le tapeina, kiliki le ki Ioe.

O mea uma na e aoaoina e uiga i alafaʻafa alalaupapa mai lenei tusiga o le a fesoasoani i le fatuina o galuega faʻapitoa i Photoshop.