Converti MP4 i le AVI

Afai o loʻo e suʻe se meafaigaluega faʻapitoa mo le faʻaaliina o se ata taʻavale e faʻapipiʻi le faʻavaa i le faʻavaa, ona avea loa lea o le MultiPult polokalama o se tali sili ona lelei. O lenei polokalama e faigofie tele ona puleaina, e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa ma tomai, e tusa lava pe malamalama le tagata faʻapitoa i le leo o loʻo galue. I totonu o lenei tusiga o le a tatou vaʻavaʻai atili ai i foliga uma o lenei polokalama, ma i le faaiuga o le a tatou taʻu atu ona lelei ma mea le lelei.

Faʻatinoga o galuega

A e amataina le polokalama o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga masani o le faila vitio. O le nofoaga autu o loʻo nofoia e le folasia o le faʻamatalaga, o loʻo iai pito i lalo o meafaigaluega o loʻo pulea i lalo, ma o loʻo iai i luga luga ia menus ma tulaga faaopoopo. O se mea e le masani ai le vaaia o se fasipepa ma se leo i le itu taumatau, ma o le auala lava ia o le a tusia i luga, ma e mafai ona vave faʻaaogaina. O le taimi faʻatulagaina e foliga mai o se mea e le o faʻalauteleina, e leai ni faailoga le tumau.

Leo leo

Talu ai o le galuega autu o le "Multi Control" e lelei le pueina, seʻi tatou taulima muamua. Amata ma taofi le pueina e ala i le kiliki i luga o le ala talafeagai i luga o le meafaigaluega, ei ai foi "Taaalo". O le faʻafitauli o le mafai ona e faʻaopoopoina na o le tasi le ala i le tasi pepa taʻavale, e faʻatapulaaina ai nisi tagata faaaoga.

Galulue faʻatasi ma paʻu

O le MultiPult polokalama e taulaʻi patino i le galue ma ata taʻavale-ata, lea e fatuina mai ata taʻitasi, ma o loʻo i ai se seti o mea faigaluega mo le puleaina o se vaega poʻo ni mea taʻitasi mo tagata taitoatasi. Faʻaaogāina o le filifilia o se mea faitino poʻo le lolomiina o le ogaumu vevela e tupu: faʻafeiloaʻi le faʻavae i le mamao manaʻomia, faʻafouina, tatala ma utaina ata.

Puleaina o tagata

Vaʻavaʻai mai meafaigaluega uma mo le galue ma ata, ou te fia iloa le galuega a le pulega lautele. O loo faaalia i le tele o lomiga. I le faʻasalaga muamua i se isi faʻamalama o loʻo faʻaalia ai se lisi o faʻafanua uma o le poloketi i ata. O latou nofoaga e mafai ona suia e pei ona e manaʻo ai, e maua ai se taʻaloga telefoni.

I le faʻamalama lona lua, o le kiona e matamata i se saoasaoa ua tuʻuina atu. E manaʻomia e le tagata o loʻo faʻaogaina le fusiina o le faʻamau, ma i luga o le mata o le faʻamatalaga, o le a latou taʻalo saʻo pe a manaʻomia. I lenei faamalama matala e le mafai ona suia le nofoaga o ata.

Auala

I totonu o se isi lisi fou o loʻo i ai ni nai meafaigaluega sili atu ona aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, iinei e mafai ona e faʻatagaina le pueina o ata mai se webcam, filifili se leo ua uma ona saunia, faʻatinoina le faʻaaliga o se faamalama faaopoopo, pe sui le taimi ma le numera o le faʻatautaiga.

Faʻasaoina ma faʻatau atu taʻaloga

"MultiPult" e mafai ai ona e faʻasaoina le galuega maeʻa i le faatulagaga muamua o le polokalama poʻo le auina atu i AVI. I le faʻaopoopoga, e maua le faʻatulagaga o le faʻatusa tetele i le taimi e teu ai ma fatuina se isi pusa i ata.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • E i ai se gagana faʻaferetania Rusia;
  • Faigofie le puleaina;
  • Faʻasao faʻavave poloketi.

Faʻafitauli

  • Le le mafai ona sii mai ata taʻitasi;
  • Laititi polokalame faʻalavelave;
  • Naʻo le tasi le leo leo;
  • Taimi e leʻi maeʻa.

O le polokalame "MultiPult" e maua ai e tagata faʻapitoa le faʻavaeina o galuega mo le leo o loʻo faia tafaoga. E leʻi fuafuaina mo tagata tomai faapitoa ma e le o faʻatulagaina ia lava e pei o lea. E faigofie mea uma iinei - naʻo le mea e sili ona talafeagai o loʻo i ai, lea atonu e tatau ai i le taimi o le tafaʻi.

Tikiake Tele Telefoni mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Cam Minisi Fuga Faʻailoga

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le tele o le puleaina o se polokalama faigofie faigofie, o le autu autu o le taulai atu i le leo o ata taʻavale-faʻa-ata. O le polokalama e faʻatatau i tagata fiafia ma e naʻo meafaigaluega e sili ona manaʻomia.
Faigaluega: Windows 7, Vista, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Multistudia
Tau: Faʻatau
Toa: 16 MB
Gagana: Rusia
Version: 0.9.59