Matou te foia le faafitauli i le faʻafefe o le komepiuta


O le tele o taimi, o loʻo faʻaaogaina e le au faʻaaogāina a le Android mea sese. "E tatau ona e sainia i lau Google Account" pe a taumafai e sii mai mea mai le Faleoloa Play. Ae muamua, o mea uma na lelei atoatoa, ma ua maeʻa le faatagaga i Google.

O lea ituaiga toilalo e mafai ona tupu mai uma i le lanumoana, ma a maeʻa le isi faʻafouina o le polokalama Android. E i ai se faʻafitauli i le Google's mobile services package.

O le tala lelei o le faʻapipiʻiina o lenei mea sese e faigofie lava.

Faʻafefea ona faaleleia le faʻalavelave ia oe lava ia

Faʻasaʻo le sese o loʻo i luga e mafai ona faʻaaogaina e se tagata faʻaaoga, e oʻo lava ile amataga. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia laasaga faigofie e tolu, ia taitasi i se isi mataupu e mafai ona foia ai lou faafitauli.

Metotia 1: Aveese le Google Account

E masani lava, tatou te le manaʻomia le aveese atoa o le tala a Google iinei. O le mea lea e le mafai ai ona faʻaaogaina se Google i luga o se masini feaveaʻi.

Faitau i la matou 'upega tafaʻilagi: E faʻapefea ona tape lau google account

  1. Ina ia faia lenei mea, i le lisi autū o fuafuaga a masini Android, filifili le mea "Faamatalaga".
  2. I le lisi o tala e fesootai ma le masini, filifili le mea tatou te manaʻomia - Google.
  3. O le isi, tatou te vaʻaia se lisi o tala e fesoʻotai ma la tatou laulau po o le telefoni.

    Afai e le ulu atu le masini i le tasi, ae i totonu ole lua pe sili atu faʻamatalaga, o le a tatau ona e tape uma ia mea.
  4. Mo le faia o lenei mea, i totonu o faʻasologa o fesoʻotaʻiga, tatala le lisi autu (o ellipsis i le pito i luga taumatau) ma filifili le mea "Aveese le teugatupe".

  5. Ona faʻamaufaʻailogaina lea.
  6. Matou te faia lenei mea i faʻamatalaga Google uma e fesootaʻi ma se masini.

  7. Ona faatoa toe faaopoopo lea o lau "tala" i le masini Android "Faamatalaga" - "Faaopoopo le tala" - "Google".

A maeʻa ona faia nei laasaga, atonu ua maeʻa le faafitauli. Afai o loʻo i ai pea le mea sese, e tatau ona e alu i le isi laasaga.

Metotia 2: Faʻamaonia Google Play Data

O lenei metotia e aofia ai le faʻaumatia atoatoa o faila "faʻaputuina" e le Google Play app store ao faagasolo lana taotoga.

  1. Ina ia faia le faamama, muamua alu i "Faʻatonu" - "Talosaga" ma iinei e suʻe ai se Maketi Taʻaloa lauiloa.
  2. Le isi, filifili le aitema "Teuina", lea o loʻo faʻaalia ai foʻi faʻamatalaga e uiga i le nofoaga o loʻo nofo ai le talosaga i le masini.
  3. Oomi nei le faamau "Tape faamaumauga" ma faʻamaonia la matou filifiliga i totonu o le pusa talanoa.

Ona fautuaina lea e toe faia laasaga o loʻo faʻamatalaina i le laasaga muamua, ma na o le taumafai e toe faʻaaogaina le tusi talafeagai. Faʻatasi ai ma se maualuga maualuga o le tulaga, e leai se faʻalavelave o le a tupu.

Metotia 3: Aveese Aso Faʻamata o le Fale Taʻavale

O lenei metotia e tatau ona faʻaaoga pe afai e leai se tasi o filifiliga o loʻo i luga mo le faʻaaogaina o mea sese na aumaia ai le mea e manaʻomia. I lenei tulaga, o le faafitauli e foliga mai o loʻo taoto i le Google Play auaunaga lava ia.

O iinei, o le faasologa o tua o le Faleoloa Faleoloa i lona uluai setete e mafai ona lelei lona galue.

  1. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tatalaina le itulau o le faleoloa tusi "Faʻatonu".

    Ae o lenei ua tatou fiafia i le faamau. "Taofiofia". Kiliki i luga ma faʻamaonia ua le atoatoa le talosaga i le matala o le pop-up.
  2. Ona matou malilie lea i le faʻatulagaina o le uluai kopi o le talosaga ma faʻatali mo le faaiuga o le "rollback" process.

Pau lava le mea e te manaʻomia e fai i le taimi nei o loʻo i luga o le Faleoloa Taʻitasi ma toe faʻafouina faʻamatalaga.

O le taimi nei e tatau ona mou atu le faafitauli. Ae afai o loʻo e faʻalavelave pea ia te oe, taumafai e toe vaʻaia le masini ma toe fai uma laasaga na faʻamatalaina i luga.

Siaki le aso ma le taimi

I nisi o tulaga e le masani ai, o le aveesea o le sese ua taua i luga ua faaitiitia i se fetuutuunaiga le talafeagai o le aso ma le taimi o le gadget. O le le mafai ona tupu saʻo ona o le le saʻo o taimi faatulagaina.

O le mea lea, e manaʻomia le mafai ona faʻatulaga "Aso ma le Taimi o Fesootaiga". O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻaaoga le taimi ma faʻamaumauga o aso e tuʻuina atu e lau kamupanī.

I totonu o le tusiga na matou toe iloiloina auala autu e foia ai le mea sese. "E tatau ona e sainia i lau Google Account" pe a faʻapipiʻi le talosaga mai le Faleoloa Taaloga. Afai e leai se mea o loʻo i luga i lau mataupu na le aoga, tusi i faʻamatalaga - o le a matou taumafai e taulimaina le toilalo faatasi.