Faʻatupulaia soʻotaga i totonu o le Word Word


O le faʻaogaina o le polokalama Windows 7, e ui lava i ona sese uma, o loʻo lauiloa pea i latou e faʻaogaina. Ae ui i lea, o le toatele oi latou, e le o le tetee i le faaleleia o le "toeselau", ae ua latou fefefe i se tulaga e le masani ai ma e le masani ai. E i ai auala e faʻafeiloaʻi ai foliga Windows 10 i totonu o le "fitu", ma o le aso nei matou te fia faʻafeiloai oe ia i latou.

Faʻafefea mai le Windows 10 e faia le Windows 7

O le a vave ona matou faia se faʻasologa - e le mafai ona maua se kopi ata atoa o le "fitu": o nisi suiga e loloto, ma e leai se mea e mafai ona faia e aunoa ma le faalavelave i le tulafono. Ae ui i lea, e mafai ona e mauaina se faiga e faigata ona iloa e se tagata e le o ni tagata tomai faapitoa. O le faʻatinoga e faia i nisi o laasaga, ma e aofia ai le faʻapipiʻiina o talosaga a isi-a leai, leai, leai se auala. O le mea lea, afai e le fetaui lenei mea ia te oe, faaseʻe laasaga talafeagai.

Vaega 1: Amata le Menu

O Microsoft Developers i le "pito sili ona sefulu" na taumafai e faamalie tagata e toʻalua e fiafia i le atinaʻe fou, ma le au faʻatasi o le au matutua. E pei ona masani ai, o vaega uma e lua e masani ona le faamalieina, ae na oʻo mai le fesoasoani i tagata fiafia na maua se auala e toe foi mai ai "Amata" manatu na i ai i le faamalama 7.

Faitau atili: Faʻapefea ona fai le lisi amata mai le Windows 7 i le Windows 10

Vaega 2: Aveese faʻamatalaga

I le lomiga lona sefulu o le "faamalama", o le au foafoa o latou manatu i le tuufaatasia o le atinaʻe mo le komepiuta ma telefoni feaveai o le OS. Nofoaga Faʻamatalaga. O tagata faaaoga oe na suia mai le lona fitu o lomiga e leʻi fiafia i lenei faiga fou. O lenei meafaigaluega e mafai ona tape uma, ae o le metotia o le taimi e taumafa ma matautia, o lea e taua ai le faia na o le tapeina o faʻamatalaga ia i latou lava, lea e mafai ona faʻalavelave i le taimi o le galuega poʻo le taʻalo.

Faitau atili: Aveese faʻamatalaga i le Windows 10

Vaega 3: Liliuina o le lau loka

O le loka na i ai foi i le "fitu", ae o le toatele o tagata faatoa taunuu mai i le Windows 10 na mafua ona foliga mai i le unification faʻatasi na taʻua i luga. E mafai foi ona tape lenei mata, tusa lava pe le saogalemu.

Lesona: Faʻasese le lau loka i le Windows 10

Laasaga 4: Liliuina o mea e saili ma vaai Tasks

I totonu "Taskbar" O le Windows 7 sa na o le pusa o loʻo i ai, piʻo le telefoni "Amata", se seti o polokalama faʻaaoga ma le faʻamalama avanoa vave "Saili". I le lomiga lona sefulu, na faaopoopo e le au atinaʻe se laina ia i latou. "Saili"faʻapea foʻi ma le meataitasi "Vaʻai Galuega", lea e maua ai avanoa i tekonolosi matapiuta, o se tasi o mea fou o le Windows 10. Faʻaaoga vave "Saili" aoga aoga, ae o aoga o "Tagata Vaʻai Mataʻitusi" masalosalo mo tagata e faaaogaina naʻo le tasi "Papamaa". Ae ui i lea, e mafai ona e faʻaaoga uma nei elemene, ma soʻo se tasi oi latou. O taga e faigofie lava:

  1. Faʻamalie "Taskbar" ma le kiliki saʻo. O loʻo faʻamatalaina le lisi autu. Le faʻamalosi "Tagata Vaʻai Mataʻitusi" kiliki i le filifiliga "Faʻaali le Pātusi o Task Browser".
  2. Le faʻamalosi "Saili" faʻasolosolo mea "Saili" ma filifili le filifiliga "Natia" i le lisi faaopoopo.

E te le manaʻomia le toe faʻaaogaina o le komepiuta, o nei elemene ua tapeina ma luga o "luga o le lele."

Laasaga 5: Suiga o foliga o le "Explorer"

O tagata faaaoga oe ua faʻaleleia i le Windows 10 mai le G8 poʻo le 8.1 e leai se faʻafitauli i le atinaʻe fou. "Saili"ae o i latou na siitia mai le "fitu" o le a foliga mai e faʻaaogaina i ni filifiliga fefiloi e sili atu ma le tasi. Ioe, e mafai ona e faʻaaogaina (lelei, pe a mavae sina taimi o se mea fou "Saili" e sili atu le faigofie nai lo le tuai), ae o loʻo i ai foi se auala e toe faafoi atu ai le fesoʻotaʻiga tuai i le pule o faila. O le auala pito sili ona faigofie e fai ai lenei mea o loʻo i ai le talosaga lona tolu o le OldNewExplorer.

Tii OldNewExplorer

  1. Faʻatau le talosaga mai le fesoʻotaʻiga luga ma alu i le faʻaiuga pe a feaveaʻiina. O le aoga e feaveaʻi, e le manaʻomia le faʻapipiʻiina, o lea e amata ai, ia naʻo le fuʻeina o le faila EXE.
  2. Se lisi o filifiliga e aliali mai. Nofoaga "Amioga" nafa ma le faʻaalia o faʻamatalaga i le faamalama "O lenei komepiuta", ma i le vaega "Foliga Vaaia" filifiliga o loʻo i ai "Saili". Kiliki le ki "Faʻamau" ia amata galue ma le aoga.

    Faamolemole ia matau o le faaaogaina o le aoga, o le tala o iai nei e tatau ona i ai aia tatau.

    Faitau atili: Maua aia tatau a le pule i le Windows 10

  3. Ona tusi lea o le atigipusa talafeagai (faʻaaoga se faaliliu upu pe afai e te le malamalama i le uiga).

    Toe faʻaleleia le masini e le manaʻomia - o le taunuuga o le talosaga e mafai ona mataituina i le taimi moni.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e talitutusa lava ma le "Explorer" tuai, e tusa lava pe o nisi elemene e faamanatu pea le "pito sili". Afai o nei suiga ua le toe fetaui ma oe, ia toe faʻaaogaina le aoga ma faʻamaonia filifiliga.

I le avea ai o se faʻaopoopoga i le OldNewExplorer, e mafai ona e faʻaaoga le elemene "Faʻatinoga"lea tatou te suia ai le lanu o le ulutala ulutala mo le sili atu ona tutusa ma le Windows 7.

  1. Mai le sasa "Papamaa" kiliki PKM ma faʻaaoga le parakalafa "Faʻatinoga".
  2. A maeʻa le faʻapipiʻiina o filifiliga, faʻaaoga le lisi e filifili ai se poloka "Luga".
  3. Suʻe se poloka "Faʻaali atu le lanu o elemene i vaega nei" ma faʻagaoioia le filifiliga i totonu "Faʻasalaga Mataitusi ma Matala Mata". Ma le isi foi, tape le faʻamalamalamaga ma fesuiaiga talafeagai.
  4. Ona seti lea o le mea e manaʻomia i le lanu lanu. O le mea sili lava, o le lanu uliuli o le Windows 7 e foliga mai o le tasi na filifilia i le ata sikeri i lalo.
  5. Ua faia nei "Saili" O le Windows 10 ua avea atili e pei o lona muamua mai le "fitu".

Siata 6: Faʻamatalaga Faalilolilo

E toatele na fefefe i lipoti e faapea o le Windows 10 na masalomia o le asiasia i luga o tagata faaaoga, lea na latou fefefe ai e sui i ai. O le tulaga i le mea aupito lata mai na fausiaina "le faitau selau" na faʻaleleia atili, ae ia faʻafilemuina neura, e mafai ona e siakiina nisi filifiliga faalilolilo ma faʻavasegaina i lou manaʻo.

Faitau atili: Aveese le mataituina i le Windows 10 operating system

I le auala, talu ai ona o le faʻagasolo malie o le lagolagosua mo le Windows 7, o le a le faʻamaoniaina pupuni malupuipuia o lenei OS, ma i lenei tulaga o loʻo i ai se lamatiaga o le tagata lava ia o loʻo oso i osofaʻiga.

Faaiuga

E i ai metotia e mafai ai e oe ona suʻe ata mai le Windows 10 i le "fitu", ae latou te le atoatoa, lea e le mafai ai ona maua se kopi saʻo.