Tomai sili ona lelei e faʻapipiʻi ai avetaavale


I le sefulu tausaga talu ai, ua i ai se suiga moni i le matata o le pisinisi tusi: o tusi pepa ua paʻu i tua ma le mea fou faatoa maua i mataitusi eletise. Mo le masani lautele, o se tulaga faʻapitoa o lomiga faʻaeletoroni na faia - EPUB, o le tele o tusi i luga o le Initaneti ua faʻatau nei. Ae peitaʻi, o le a le mea e fai pe a fai o lau tusiga sili ona e fiafia i ai o loʻo i totonu o le format Word's DOC, lea e le malamalama i ai le au faitau o le E-Ink? O le tali o - oe manaʻomia le faaliliuina o le DOC i le EPUB. Faʻafefea ma pe a - faitau i lalo.

Tusi mai tusi mai le DOC i le EPUB

E tele metotia e mafai ai ona e faaliliuina pepa DOC i totonu o lomiga eletise EPUB: e mafai ona e faʻaaogaina polokalama faʻapitoa tagata liliu mai poʻo le faʻaogaina o se tala faʻatusa talafeagai.

Vaʻai foi: Faʻafou le PDF i le ePub

Metotia 1: AVS Document Converter

O se tasi o polokalame aupito sili ona aoga mo le liliu mai o tusiga tusitusi. E lagolagosua foi i e-tusi, e aofia ai i le faatulagaga EPUB.

Download AVS Document Converter

  1. Tatala le tusi talosaga. I le 'upega tafailagi, saili le faamaufaʻailoga o loʻo faailogaina i luga o le sikipi. "Faaopoopo Failautusi" ma kiliki.
  2. O le a tatalaina se faamalama "Saili"o fea e te alu ai i le pusa lea e teuina ai le pepa e te manaʻoe liliu mai, filifili ma kiliki "Tatala".
  3. O le a tatala se ata muamua o le tusi i le faamalama. Faʻamalie i poloka "Faʻatulagaina o Faʻatulagaga"lea kiliki i luga o le ki "I le eBook".

    A uma ona faia lenei mea, ia mautinoa i totonu o le lisi "Pusa o Faiga" seti filifiliga "ePub".

    E le mafai, e auina atu e le polokalama ia faila ua liua i se faila. "My Documents". Mo le faigofie, e mafai ona e suia i le tulaga o loʻo i ai le tusi punavai. E mafai ona e faia lenei mea i le kilikiina o le ki. "Iloiloga" lata ane i le pito "Foliga Faʻatino".

  4. A maeʻa ona faia lenei mea, kiliki le ki "Amata!" i le pito i lalo o le faamalama i le taumatau.
  5. A maea le faagasologa o le liua (atonu e alu sina taimi) o le a faʻaalia se faamalama faʻaaliga.

    Kiliki "Faʻasalalau avanoa".
  6. Na faia - o se tusi na liua i le EPUB o le a aliali mai i le faila filifilia muamua.

Faʻavave ma faigofie, ae o loʻo i ai se lele i totonu o le suauu - ua totogi le polokalama. I le saolotoga i luga o itulau o le pepa na liua, o le a faʻaalia le faailoga i se foliga o se tulaga mataina, lea e le o aveeseina.

Metotia 2: Wondershare MePub

Le polokalame mo le fatuina o EPUB-tusi mai le Faʻapupulaina o Chinese Wondershare. Faʻafaigofie ona faʻaaoga, ae totogiina - i le faʻataʻitaʻiga o le a iai ni faailoilo i luga o itulau. E le gata i lea, e matua ese lava le faaliliuina i le Igilisi - i le faʻatautaia o le polokalame o loʻo i ai taimi uma o suʻesuʻega o tusitusiga.

Tikiake le Wondershare MePub

  1. Tatala MiPab. E masani lava, pe a amata lau talosaga, e amata le Wizard Fou. O le a tatou le manaʻomiaina, o lea ia le faʻamaonia le pusa. "Faaali i le amataga" ma kiliki "Faaleaoga".
  2. I le faamalama autu o le talosaga, kiliki le ki. "Faaopoopo mea e aofia ai".
  3. A tatalaina le faamalama "Saili", alu i le faʻailoga o loʻo i ai le faila DOC, filifili ma kiliki "Tatala".

    I nisi tulaga, nai lo se faila faila masani, o le talosaga e aumaia ai se mea sese

    O lona uiga e leai sou faʻapipiʻi Microsoft Office i luga o lau komepiuta poʻo se laupepa e leʻi faʻaaogaina.
  4. O le faila faila ua faʻaalia i le lisi autu.

    Filifili ma kiliki le ki. "Fausia".

    Afai o loʻo e faʻaaogaina se faʻataʻitaʻiga o le polokalama, o le a faʻaalia se lapataiga e uiga i faailo. Kiliki "Lelei", o le a amata le faagasologa o le liua o le tusi.
  5. A maea le faagasologa o le fatuina o se tusi mai se faila DOC (o lona umi e faalagolago i le tele o le pepa na e siiina) o le a tatalaina se faamalama "Saili" faatasi ai ma le taunuuga maeʻa.

    O le faila faaletonu o le komepiuta. E mafai ona e sui i le Creative Wizard o loʻo taua i luga, lea e mafai ona e toe valaʻau i le kilikiina o le kuluma i totonu o le polokalama autu o polokalama.

I le faaopoopo atu i faʻafitauli faʻapitoa, o se mea e ofo ai le i ai o le Microsoft Office i le polokalama. Matou te manatu na faia e le au atinaʻe se suiga ina ia faʻaaloalo i le puletaofia a Microsoft.

Metotia 3: MS Word i le EPUB Converter Software

Faʻaaogaina mai se faasologa o tagata liliu mai mai le atinaʻe Sobolsoft. O le anapogi ma le faigofie ona faigofie, e ui i lea, e iai faafitauli i le amanaiaina o le alafapeta a Cyrillic ma e leai se gagana Rusia.

Tikiake le MS Word i le EPUB Converter Software

  1. Tatala le tagata liliu mai. I le faamalama autu, filifili le aitema "Faaopoopo le Upu (s) Upu".
  2. I le faila o le faila o le faila lea e tatala ai, faʻataʻavale i le tusi faʻatasi ma le pepa faʻataʻatia, filifili ma kiliki "Tatala".
  3. O le faila filifilia o le a aliali mai i le mataitusi autu o le talosaga (ia maitauina le "vavave" o loʻo faʻaalia nai lo Cyrillic). Faʻamalamalama le pepa e te manaʻo e liliu ma kiliki "Amata le Faʻaliliuina".
  4. A maeʻa le liua, o le a faʻaalia lenei faamalama.

    Kiliki "Lelei". O le faila maeʻa e lafoina i luga o le laupepa e ala i le le mafai, e mafai ona sui le pusa o le destination "Faʻasao Iuga I Lenei Foliga" matala autu o le polokalama.
  5. O le isi toe taui o le totogifuapauina mo lenei tagata liliu mai. Ae ui i lea, e le pei o isi o loʻo faʻamatalaina i luga, e na o foliga mai lava i le faamalama ma se talosaga e faʻatau pe resitala se polokalama e tupu pe ae amata. O nisi taimi ole MS Word i le EPUB Converter Software e fatuina ai faila EPUB le saʻo - i lenei mataupu na toe faʻafouina le punavai i se pepa fou.

I le faaputuputuina, matou te maitauina o polokalama e mafai ona faaliliuina ai faila DOC i tusi EPUB na foliga mai o ni mea e ofo ai. Masalo, na suia i latou i le tele o tautua i le initaneti. I le isi itu, o le faaaogaina o ia mea e sili atu ona aoga nai lo polokalama a tagata taitoatasi, ae i le isi itu, o le Initaneti e le o taimi uma ma e le o soo se mea, ma i luga o le initaneti, e pei o se tulafono, e manaʻomia se fesoʻotaʻiga maualuga. O faʻafitauli fofo e faʻapitoa pea.