Faʻasalalau Faʻasalalau i Outlook

Faʻafetai i meafaigaluega faʻapitoa, i le talosaga i le imeli a Outlook, lea o se vaega o le ofisa o le ofisa, e mafai ona e faʻatūina le faʻapipiʻi aunoa.

Afai o loʻo e feagai ma le manaʻoga e toe faʻatonuina, ae le iloa pe faʻapefea ona fai lenei mea, ona e faitauina lea o lenei faʻatonuga, lea o le a tatou talanoaina auiliili ai pe faapefea ona faʻatautaia le redirection i le Outlook 2010.

Mo le faʻatinoga o le toe faʻafeiloaʻi o tusi i seisi tuatusi, ua ofoina mai e Outlook ni metotia se lua. Muamua e sili atu ona faigofie ma aofia ai i ni vaega laiti o le teugatupe, o le lona lua o le a manaʻomia ai le malamalama atili mai tagata o loʻo faaaogaina le aufaipeli meli.

Faʻasaoina le agai i luma i se auala faigofie

Tatou amata amataina le faʻalauiloa e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o se auala faigofie ma manino mo le tele o tagata faʻaoga.

O lea, alu i le lisi o "File" ma kiliki i le "Faʻamaumauga Tausi". I le lisi, filifili le meataitasi i le igoa e tasi.

O le a tatou tatalaina se faamalama i luma oi tatou ma se lisi o tala.

Lenei e tatau ona e filifili le mea e manaʻomia ma kiliki i le "Faʻamau" le button.

O le taimi nei, i se faamalama fou, tatou te maua ai le "Isi Seti" ma kiliki.

O le laasaga mulimuli o le faʻamaonia le tuatusi imeli o le a faʻaaoga mo tali. O loʻo faʻaalia i le "Tuatusi mo tali" i luga o le "General" tab.

Isi auala

O se auala sili atu ona faigatā o le faʻatulagaina o le faʻailogaina o le faia lea o le tulafono talafeagai.

Ina ia faia se tulafono fou, alu i le lisi o "File" ma kiliki i le "Puleaina o tulafono ma faʻamatalaga" button.

I le taimi nei tatou te faia se tulafono fou e ala i le kiliki i luga o le "New" button.

I le isi itu, i le "Amata mai le tulafono o le tulafono", ia filifili le "Faaaoga se tulafono i savali na ou mauaina" mea ma alu i le isi laasaga ma le "Next" button.

I totonu o lenei solofanua, e tatau ona maitau tuʻutuʻuga o le a galue ai le tulafono faʻavae.

O le lisi o tuutuuga e matua telē lava, ia faitauina ma le faʻaeteete mea uma ma ia maitau mea e te manaʻomia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻo e toe faʻasalalau tusi mai tagata na maua, o le mea la lea o le mea "mai" e tatau ona maitauina. Ma le isi, i le vaega pito i lalo o le faamalama, e tatau ona e kiliki i le sootaga o le igoa lava e tasi ma filifili le tagata e manaomia mai le tusi o le tuatusi.

A uma ona siakiina ma faʻatulagaina tulaga talafeagai uma, faʻaauau le isi laasaga e ala i le kiliki i le "Next" button.

O lea e tatau ona e filifilia se gaioiga. Talu ai o loʻo matou faʻatulagaina se tulafono mo le lafoina o feʻau, o le a "fetaui" se gaioiga.

I le vaega pito i lalo o le faamalama, kiliki i luga o le sootaga ma filifili le tuatusi (poo tuatusi) o le a auina atu i ai le mataitusi.

O le mea moni, o le mea lea e mafai ai ona e faʻaumaina le faʻatulagaina o le tulafono e ala i le kiliki i luga o le "Finish" button.

Afai tatou te agai i luma, o le laasaga e sosoo ai i le setiina o le tulafono o le a faamanino mai ai tuusaunoaga o le a le aoga le tulafono na faia.

E pei ona i ai i isi tulaga, o le mea lea e tatau ai ona filifili tuutuuga mo le vavaeeseina mai le lisi fuafuaina.

E ala i le kiliki i luga o le "Next" button, matou te agai i luma i le laasaga mulimuli. O lea e tatau ona e ulufale i le igoa o le tulafono. E mafai ona e siakia le pusa "Taofi lenei tulafono mo savali ua uma ona i ai i totonu o le Inbox, pe afai e te manao e lafo ni tusi ua uma ona maua.

O lenei e mafai ona e kiliki "Faauma".

I le faaputuputuina, matou te toe maitauina foi o le setiina o toefaʻaiga i le Outlook 2010 e mafai ona faia i auala eseese e lua. E tumau pea mo oe e sili atu le malamalama ma talafeagai mo oe lava.

Afai o oe o se tagata e sili atu ona poto masani, ona faʻaaogaina lea o tulafono faʻavae, talu ai i lenei tulaga e sili atu ona fetuʻutuʻu fetuunai le tuʻuina atu i ou manaʻoga.