AAA Logo 5.0


O ave o le la - e faigata tele mo le pueina o elemene o le laufanua. E mafai ona fai mai e le mafai. O ata e fia tuʻuina atu foliga sili ona moni.

O lenei lesona e faʻamaoni i le faaopoopoina o le malamalama (la) i Photoshop i se ata.

Tatala le uluai ata i le polokalama.

Ona fatuina lea o se kopi o le pito i lalo o se ata, e faaaoga ai le vevela o ki FMTL + J.

Ma le isi, e tatau ona e faʻafefeteina lenei vaega (kopi) i se auala faapitoa. Ina ia faia lenei mea, alu i le lisi "Filu" ma suʻe se mea oi ai iina "Blur - Radial Blur".

Matou te faʻavasegaina le faamama e pei o le faʻamalamalamaga, ae aua le faanatinati e faʻaaogaina, talu ai e tatau ona fuafua le mea o loʻo i ai le malamalama. I la matou mataupu, o le pito i luga pito i luga.

I le faamalama ma le igoa "Nofoaga Tutotonu" Faʻamilo le pito i le nofoaga saʻo.

Matou te fetaomi atu Ok.

Tatou maua lenei aafiaga:

E tatau ona faʻaleleia le aʻafiaga. Faasolo le autū autu FMTL + F.

Ia sui nei le auala e faʻafefiloi ai mo le faamama faamama i le "Mata". O lenei metotia e mafai ai ona e alu i luga o le ata na o lanu susulu o loʻo i totonu o le laulau.


Matou te vaʻaia le taunuuga lenei:

E mafai e se tasi ona taofi i lenei, ae o ave o le malamalama e sili atu i le ata atoa, ma e le mafai ona i ai i le natura. E tatau ona e tuua na o le mea tonu e tatau ona i ai.

Faʻaopopo se masini paʻepaʻe i le faʻavae ma le aʻafiaga. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le faʻamalama i luga o le paʻu papa.

Ona filifili lea o le meafaigaluega Brush ma faapipii pei o lenei: lanu - uliuli, foliga - lapotopoto, pito - vaivai, opacity - 25-30%.




Kiliki i luga le masikulu e faʻaaogaina ma susulu i luga o le mutia, o ogalaau o nisi o laau ma vaega i le tuaoi o le ata (tapoleni). O le tele o le pulumu e te manaʻomia e filifili tele, o le a aloese ai mai le faʻafuaseʻi ona oʻo.

O le taunuuga e tatau ona avea ma se mea faapenei:

O le masini pe a maeʻa lenei faiga e faapenei:

O le mea e sosoo ai e manaʻomia lou faʻaogaina o se masikulu i le faʻavae ma le aʻafiaga. Kiliki le kuki saʻo i le kuki ma kiliki "Faaaoga le Masini Layer".


O le isi laasaga o le faʻafefiloi lea o faʻavaa. Kiliki le kiliki i luga o le kusi i luga o soʻo se laulau ma filifili le mea o loʻo lisiina i lalo o le lisi "Tamoe i lalo".

Matou te mauaina le pau o papa i totonu o le paʻu.

O lenei mea e faʻataunuʻu ai le foafoaina o le malamalama i Photoshop. O le faʻaaogaina o lenei metotia e mafai ai ona e maua se aafiaga manaia i au ata.