Faʻapefea ona fatuina se logo i Photoshop


O le failaina o soo se telefoni poʻo isi masini i luga o le faʻamaumau Android e masani lava ona faʻapupulaina ai le tele o faila lē tumau, toega o mea faʻateʻa ma le tele o isi otaota. O nei mea uma e telegese ai lana galuega. Fesoasoani i lenei tulaga atonu o se polokalama e taʻua o le Matai Matai.

O le Masini Mama o se meafaigaluega sili ona lelei ma faigofie tele, ma o ana galuega o le faʻamamaina lea o le faila faila o le telefoni mai otaota, aveeseina o polokalame, puipuiga o antivirus, ma le saoasaoa. I le taimi nei, i le Google Play, o lenei talosaga e sili atu ma le 500,000 downloads, ma e tusa ai ma fuainumera, e tusa ma le 400,000 masini atamai i le salafa o le lalolagi e faʻaaoga le Maota Mama mo faamoemoega uma o loʻo i luga.

Faamama le telefoni mai lapisi

Faatasi ai ma le fesoasoani a se meafaigaluega faʻapitoa Metotia Matini e mafai ona e aveesea mai le faila faila le faʻaoga o polokalama eseese ma le polokalama lava ia, faapea foi faila le tumau, toega ma isi mea uma e mafai ona faʻaitiitia ai lana galuega. O iinei, o le mataupu faʻapitoa o le taotoga e matua faigofie lava - pe afai o le tino e aofia ai lapisi, e faʻamalosi e faʻaaogaina. E manino lava, o le tele o lapisi o le ai ai, o le tele foi lea o le faigata o le polokalama.

Ina ia momoe i lenei meafaigaluega, e tatau ona e alu i le polokalama, ona e tamoe lea i le "Garbage" mea iina.

A maeʻa lena, o le a faʻatautaia e le faigamalo faila uma faila ma faʻaalia po o le fea talosaga e aofia ai le tele o lapisi. I totonu o lenei faamalama, e mafai e le tagata faʻaoga ona tuʻu se pepa i luma o na talosaga lea e tatau ona aveese ai otaota. O le aofaiga atoa o lapisi na maua ma le "Clear" button o le a faʻaalia i lalo. A uma ona filifilia ni talosaga, o le otaota o le a aveesea, e tatau ona e kiliki lenei ki.

Faʻasalalau talosaga

E le gata i lea, o le Master Wedge Master e mafai ona aveese atoatoa le talosaga mai le telefoni, ma faila le tumau, o le leʻo ma isi otaota. Ina ia faia lenei mea, i le faamalama autu o le polokalama, filifili le aitema "Pule o talosaga". A maeʻa lena, o le a tatalaina se faamalama, o le ai ai se lisi o talosaga uma faʻapipiʻi, sei vagana ai polokalama, i le faasologa o taimi faʻatulagaina. E ala i le ticking o le talosaga e manaʻomia ma kiliki i le pito i lalo o lenei faamalama le "Aveese", e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻaaogaina atoa mai le polokalama.

Faʻavave

Afai e te filifilia le "Acceleration" i le lisi autu, o le a vaʻai le tagata faʻapitoa i se faamalama pe o fea o le a faʻaalia ai le tele o le aofaʻiga o le gaosiga o le eletise o lo o faʻaaogaina ma pe o le a le auala e faʻaosoosoina ai le masini. O le tele o taimi e mafai ona faia lenei mea e ala i le manava. I le kilikiina o le kuluma "Faauma" ile pito i lalo o lenei faamalama, o le a amataina e le tagata faʻaaoga le faʻavevesi o le faʻaaogaina o meafaigaluega ua filifilia muamua.

Puipuiga faʻasili

E iai foi i totonu o le Masini Malie o loʻo i ai se inisiua e fausia-i totonu e mafai ona galulue faatasi ma le isi polokalame antivirus. I le faʻalauiloaina o lenei mea i le faamalama o polokalama autu, o le Masini Vaitaimi o le a mataʻituina le masini mo siama ma faaali atu le iuga ile numera o taufaamatau.

Meafaigaluega faaopoopo

I le faaopoopo atu i mea uma o loʻo i luga, o loʻo i ai foi i le Master Master se fale-fale, se faila faila, se mea e pulea ai nofoaga, se polokalama mo le faʻaleleia o le malosi o le malosi, ma isi meafaigaluega faaopoopo. E mafai ona latou mauaina e ala i le kilikiina o le mea "Meafaigaluega" i le pito i lalo o le faamalama o polokalama autu.

Faʻasologa

E iai foʻi avanoa e faʻapipiʻi ai le polokalame i le Pule Pule Sili. Afai e te alu i le "I", ona fai lea i le "Tautuuga" i le faamalama autu o le Master Master, e mafai e le tagata faaaoga, mo se faataitaiga, ona faatulaga le widget a le polokalama mo le komepiuta. O lona uiga e na o le kiliki lava i luga o lenei widget, e faʻamalo ai e le Matai Pulea le masini o otaota, ma e le tatau i le tagata faʻaoga ona ulufale i le polokalama autu. E mafai foi ona e faʻaaogaina le lau loka, scanners, protection, language, ma isi mea.

Faamanuiaga

  1. E i ai se gagana Rusia.
  2. E leai se totogi o le polokalame.
  3. Tino lelei galuega.
  4. Lisi tele o filifiliga.
  5. Galuega aupito maualuga o galuega uma.

Faʻafitauli

  1. E leʻi iloa.

O le mea lea, o le Master Master o se polokalama fou ma tele-functional telefoni lea e mafai ai e oe vave vave ma faigofie ona fufulu lau telefoni, laupepa poʻo soʻo se isi masini i luga o le Android platform. O lenei talosaga e tatau ona mo tagata uma!

Download le Pule Sili mo le leai o se totogi

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia.

Malamalama Mama mo le Android Mama mama EaseUS Partition Master Download Master

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Masini Mamao o se polokalame e leai se totogi e mafai ai e oe ona faʻamalieina le polokalama i ni nai kiliki, faʻateʻaina faila le talafeagai, faʻamamā le faʻaoga, faʻaitiitia le gaogao.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Cheetah Mobile Inc.
Tau: Faʻatau
Toa: 6 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.0