Junkware Aveesea 8.1.4


O le Apple ID o le tala sili ona taua pe afai o oe o se tagata e faʻaaogaina Apple. O lenei tala e mafai ai e oe ona maua le tele o tagata o loʻo i lalo: faʻapipiʻi mea Apple, faʻatauga o faʻasologa, pepa faʻatagaina faʻamatalaga, faʻamatalaga patino ma isi. O le a se mea e mafai ona ou fai atu - e aunoa ma lenei faʻamatalaga e le mafai ona e faʻaaogaina soʻo se masini mai Apple. O le asō tatou te tilotilo i se tulaga masani ma le tasi o faafitauli sili ona le fiafia pe a faʻaaogaina e le tagata faʻaoga le upu faʻamaonia mo lana Apple ID.

Mafaufau i le tele o faʻamatalaga o loʻo natia i lalo ole faʻamatalaga Apple ID, e masani ona tuʻuina atu e le aufaasoa se upega tafailagi taua e manatuaina mulimuli ane o se faafitauli ogaoga.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faʻamalo mai le Apple ID?

Afai e te manaʻo e toe faʻaleleia lau laupepa e ala i iTunes, ona faʻalauiloa lea o lenei polokalama, kiliki i le lisi i le pito i luga o le faamalama. "Teugatupe"ona alu lea i le vaega "Faʻatasi".

O le a faʻaalia le faamalama o le faatagaga i luga o le lau, lea o le a e manaʻomia ai lau ulufale i lau imeli ma lau upega tafaʻi mai le Apple ID. Talu ai i la matou mataupu tatou te mafaufau i le tulaga e manaʻomia ai le toe faʻaleleia o le upega tafailagi, ona kiliki lea o le sootaga i lalo. "Faʻamagalo lau ID Apple po o le upu faʻaulu?".

O le a faʻafuasei lava ona faʻalauiloa lau masini autu i luga o le lau, lea o le a toe tuusaʻo atu ai oe i le itulau o le fofoina o faʻamaumauga. I le auala, e vave ona e oʻo i lenei itulau e aunoa ma iTunes, e ala i le kiliki o lenei sootaga.

I luga o le itulau na siiina mai, e tatau ona e ulufale i lau tuatusi imeli IP Apple, ona kiliki lea i le faamau. "Faaauau".

Afai ua e faʻamalosia le faʻamaoniga lua-laasaga, ona faʻaauau pea lea e te manaʻomia ona e ulufale i le ki na tuʻuina atu ia te oe pe ae faʻamalosia le faʻamaoniga e lua-laasaga. A aunoa ma lenei ki, o le a le mafai ona faaauau.

O le isi laasaga o le faʻamaoniga lua-laasaga o se faʻamaoniga e faʻaaoga ai se telefoni feʻaveaʻi. O le a lafoina se feʻau SMS faʻafeiloai i lau numera ua resitalaina i le polokalama, lea o le ai ai se numera 4-numera o le ae manaomia e te ulufale ai i le matapiuta komepiuta.

Afai e te leʻi faʻagaoioia le faʻamaoniga lua-laasaga, ona faʻamaonia ai lea o lou faasinomaga o le ae manaʻomia le faʻamaonia o tali i fesili e tolu na e fesiligia i le taimi o le registration a le Apple ID.

A maeʻa faʻamaonia le faʻamaumauga o lau Apple ID, o le a toe faʻaleleia le motusia, ma o mea uma e tatau ona fai o le toe ulufale faalua.

I le maea ai ona suia le upu moni i luga o masini uma na e muai ulufale i totonu o le Apple ID faatasi ai ma le upu tuai, e tatau ona e toe faatagaina le upu fou.