Auala e fatu ai se tala i le Instagram

O televise BitTorrent ua ulufale mai i olaga o le tele o tagata. I aso nei o loʻo i ai le tele o tagata vaʻaia e ofoina atu le fiaafe po o le fia miliona o faila eseese mo le download. Tifaga, musika, tusi, taaloga o loʻo maua i le lautele mo tagata uma e manaʻo i ai. Ae o fea oi ai ni faʻaopoopoga, o loʻo i ai i lalo. E mafai e le 'auʻaunaga ona puipuia le avanoa i le alalaupapa ma faʻalavelaveina ai le download poʻo le faʻamalosia foʻi.

Afai e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le tagata gaogao i trackers, o le a le maua se lisi o tuatusi o le tufatufaina atu o sui auai. O le mea lea, o le fesuiaiga o le faila e pa'ū pe leai foi. O le mea moni, o loʻo i ai auala e faʻafefe ai le poloka, ae e tatau ona faʻaaoga pe afai e te mautinoa o lo o poloka lau 'auʻaunaga.

Faʻamasoso poloka

E tele auala e faʻafefe ai le poloka o le vaitafe, ae ia amata soʻo se togafiti o le vaitafe, e tatau ona e mautinoa o le mea e tuʻuina atu e poloka poloka uma fesoʻotaʻiga mai le telefoni. Mo lenei mea ei ai se polokalama faʻapolokalame Blockcheck, lea e fuafua ai le ituaiga o nofoaga puipui. E aʻafia ai foʻi ma le faailoaina o le vevela poʻo le poloka o faʻamaumauga DNS, polokaina ile IP tuatusi ma le tele o isi.

Tikiake Blockcheck

  1. Tikia mai le lomiga fou o le talosaga.
  2. Ave ese le fale teu ma fai le mea aoga.
  3. Faatali mo ni nai minute.
  4. A uma le faʻamaoniga, o le a faʻaalia oe i le mea o loʻo fusi e lau kamupanī ma faʻamaonia faʻamalosi.

Metotia 1: Faaaoga le Tor

O loʻo i ai se fesoʻotaʻiga masani o Tor lea e fesoasoani e faʻatapulaʻa ai tapulaʻa uma, ae e le o faamoemoe mo volumes e faʻaaogaina e ala i fesoʻotaʻiga o vaitafe. E mafai e le saoasaoa o le a le sili ma o le a leai foi se igoa. O le isi o le a avea o se filifiliga faigofie e faʻaogaina ai lenei fesoʻotaiga faʻapitoa mo fesoʻotaiga ma le aufaasese. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia se galuega ma faʻatautaia Tor. Na o le download ma le tamoe i le Tor Browser. E mafai ona e kiliki vave "Fesoʻotaʻi".

Ina ia seti se seti o le vaitafe, ia mulimuli i laasaga nei:

  1. Faletusi avanoa. I lenei faataitaiga o le a faʻaaoga uTorrent.
  2. Alu i le ala "Faʻatonu" - "Polokalame Polokalame" pe faʻaaoga se tuufaatasiga Ctrl + P.
  3. Kiliki le lisi "Sooga".
  4. Faʻasaʻo le server sui e ala i le faʻatulagaina o le ituaiga i SOCKS4. I totonu o le fanua "Sui" ulufale i le tuatusi 127.0.0.1, ma tuu le taulaga 9050.
  5. Vaʻai nei le pusa "Faʻafeiloaʻi fesili uma a le DNS" ma "Faasaina o galuega tauave ma le faʻaaogaina o le faʻaaogaina".
  6. Afai ei ai sau faailoga i luga o le mea "Faʻaaoga le sui mo fesoʻotaʻiga P2P", ona aveese lea, e le mafaamatalaina. O lenei tulaga e mafai ona faʻaitiitia le saoasaoa o le sau.

  7. Faaaoga ia suiga.
  8. Toe amata le vaitafe. Ave le ala "File" - "Tuʻua"A maeʻa ona toe faʻafoʻi le kalani.

Metotia 2: Fesootai i VPN

VPN o se fesoʻotaiga fesoʻotaiga vavalalata e mafai ona faʻamaonia le fefaʻatauaʻiga o tagata e ala i le toe faʻasalalau e ala i se masini fafo lea e mafai ona maua i totonu o soʻo se atunuu. E i ai le VPN totogi, ae e mafai ona e mauaina ma leai se totogi.

Auaunaga ma le free VPN

O se faʻataʻitaʻiga o se faʻalapotopotoga VPN o le a faʻaalia i luga o le polokalama o le Windows 10, faʻapena i isi faiga faʻaoga, atonu e eseese ni filifiliga.

  1. Filifili se tuatusi e faʻafesoʻotaʻi i le lisi "DDNS host host IP address (Igoa o le hostname ISP)".
  2. Alu i le ala "Lisi Pulea" - "Network ma le Initaneti" - "Nofoaga Tutotonu ma Fesootaiga".
  3. Kiliki "Fausia ma le Faʻatulagaina o se Sootaga Fou poʻo se Fesootaiga".
  4. Filifili "Sooga i le falefaigaluega" ma kiliki le ki "Lisi".
  5. I le isi fesili, tuu "Leai, fatu se fesoʻotaiga fou" ma faaauau pea i le faamau "Lisi".
  6. O lenei kiliki i luga o mea "Faʻaaoga laʻu Initaneti (VPN)".
  7. I le isi faʻamalama, tusi ai faʻamatalaga i totonu o le fanua "Tuatusi i le Initaneti". E mafai ona e taʻuina lau fesoʻotaʻiga ma faʻatautaia i lou tulaga talafeagai.
  8. A uma ona kiliki "Fausia".
  9. Alu i "Sooga Fesootaiga".
  10. Faʻasala-aunoa i luga o lau fesootaiga VPN ma filifili i le lisi autu "Fesootai / Oti ese".
  11. I le faʻamalama ua faʻamalama, kiliki "Fesoʻotaʻi".
  12. O lenei i le fanua "Igoa Igoa" ma "Upu" ulufale VPN. Faamauina faʻamaumauga faʻatasi ma le ki "Lelei".
  13. O le a faʻaogaina le faʻagasologa.

A maeʻa le faʻatinoga, e mafai ona e vaʻaia soʻo se faʻasalalau faʻaitulagi ma faʻafeiloaʻi saoloto ia faila i le tagata o loʻo aʻafia. Afai ei ai sau faʻamatalaga fesoʻotaʻiga, taumafai se isi tuatusi.

O loʻo lisiina atu i lalo ni auala faigofie e vaʻavaʻai ai le tagata taʻalo loka. O lenei ua e iloa le auala e faigofie ai ona faʻapipiʻi faila i le faʻaaogaina o le vaitafe ma e te le popole i tapulaa.