Foia o le faafitauli "Ua tupu se mea sese i le talosaga" i le Android


Mai lea taimi i lea taimi, faʻalavelave faʻafuaseʻi a le Android, lea e leai se aoga o taunuʻuga mo le tagata faʻaaogaina. E aofia ai ma le faʻaalia pea o feau "Ua tupu se mea sese i le talosaga." O le asō tatou te fia taʻu atu pe aisea e tupu ai lenei mea ma le auala e taulimaina ai.

Mafuaaga o le faafitauli ma auala e toe faaleleia ai

O le mea moni, o le tupu mai o mea sese e le gata ina maua ai ni polokalama faakomepiuta, ae o meafaigaluega foi - mo se faataitaiga, o le toilalo o le mafaufau i totonu o le masini. Ae ui i lea, mo le tele o vaega, o le mafuaaga o le le lelei o le vaega o le polokalama.

Aʻo leʻi faʻagasolo i auala o loʻo faʻamatalaina i lalo, siaki le faʻamatalaga o le faʻafitauli o le faʻafitauli: atonu na toe faafou talu ai nei, ma ona o le sese o le polokalama, ua tupu se mea na tupu ai le feau. Afai, i se isi itu, o le lomiga o lenei po o lena polokalama ua faʻapipiʻi i le masini ua tuai, ona taumafai lea e toe faʻafou.

Faitau atili: Faʻafouina Android polokalama

Afai o le toilalo e tupu faʻafuaseʻi, taumafai e toe faʻafouina le masini: atonu o se mataupu vavae ese lea o le a faʻamautuina e ala i le faʻamamaina o le RAM pe a toe amata. Afai o le lomiga lata mai o le polokalama, na faʻafuaseʻi ona faʻafuaseʻi le faafitauli, ma e le fesoasoani le toe faʻaleleia - ona faʻaaoga lea o auala o loʻo faamatalaina i lalo.

Metotia 1: Faʻamaumau le Faʻamaumauga ma le Faʻamatalaga Faʻamau

O nisi taimi o le mafuaʻaga o le mea sese atonu o se toilalo i faila o faila o polokalame: faʻaoga, faʻamatalaga ma le fetusiaiga i le va oi latou. I ia tulaga, e tatau ona e taumafai e toe faʻaaogaina le talosaga i le vaaiga faʻafou fou, faʻamaonia ana faila.

  1. Alu i "Faʻatonu".
  2. Tusi i luga o filifiliga ma maua le mea. "Talosaga" (a leai "Pule o talosaga" poʻo "Pule o talosaga").
  3. Ausia le lisi o tusi talosaga, liliu i le lisi "Uma".

    Suʻe le polokalama na mafua ai le faʻalavelave i totonu o le lisi ma faʻapipiʻi e ulufale ai i le faamalama o meatotino.

  4. O le talosaga e taʻavale i tua e tatau ona taofi e ala i le kiliki i luga o le ala talafeagai. A uma ona taofi, kiliki muamua Clear Cache, ona - "Faʻamaumauga faʻamaonia".
  5. Afai o le mea sese ua aliali mai i le tele o talosaga, toe foʻi i le lisi ua faʻapipiʻi, sue mea uma, ma toe fai le manipulations mai laasaga 3-4 mo i latou taʻitasi.
  6. A uma ona faʻamamaina faʻamaumauga mo faʻafitauli uma faʻafitauli, toe toe faʻaaogaina le masini. Atonu o le a le toe i ai le mea sese.

Afai e faʻaalia i taimi uma faʻamatalaga sese, ma o loʻo i ai mea sese i totonu o mea sese, vaai i le auala e mulimuli ai.

Metotia 2: Toe faʻafoʻi i fausaga fausaga

Afai o le feau "Ua tupu se mea sese i le talosaga" e faasino i le firmware (dialer, application SMS poo le "Faʻatonu"), atonu o loʻo e feagai ma se faʻafitauli i le tino, e le mafai ona faʻamautuina faʻamaumauga ma faʻamalo. O le faʻamautuina o le auala o le tali sili lea i le tele o faafitauli tau komipiuta, ma e le o se mea e tasi. Ioe, i le taimi lava e tasi o le ae leiloa uma au faʻamatalaga i totonu o le taʻavale, o lea matou te fautuaina le kopiina o faila taua uma i se meataalo poʻo se komepiuta.

  1. Alu i "Faʻatonu" ma maua le filifiliga "Toe faʻafoʻisia ma toe faʻaleleia". A leai, e mafai ona valaauina "Lagolago ma Toe Faʻatonu".
  2. Tusi i lalo le lisi o filifiliga ma saili le mea. "Toe toe faatulaga laina". Alu i totonu.
  3. Faitau le lapataiga ma kiliki le ki e amata ai le faagasologa o le toe faafoi atu o le telefoni i le falemaʻi.
  4. E amata le taotoga amata. Faatali seia maeʻa, ona siaki lea o le tulaga o le masini. Afai o oe mo nisi mafuaaga e le mafai ona toe faatulaga ia tulaga e faʻaaoga ai le metotia faʻalauiloaina, e mafai ona e faʻaaogaina mea o loʻo i lalo, pe a fai o isi filifiliga e faʻamatalaina.

    Faʻamatalaga auiliili:
    Toefaʻutuʻu laina ile Android
    Matou te toe faatulaga seti i luga o Samsung

Afai e leai se tasi o fesoasoani na fesoasoani, atonu o loʻo e feagai ma se faʻafitauli faʻapitoa. Faʻapipiʻi oe lava ia o le a le aoga, ole faʻafesoʻotaʻi le nofoaga autu ole tautua.

Faaiuga

I le faaputuputuina, matou te maitauina o le tulaga mausali ma le faatuatuaina o Android o loo tuputupu ae mai lea lomiga i lea lomiga: o lomiga aupito lata mai o le polokalama faagaoioia mai Google e le taugofie i faafitauli nai lo le matutua, e tusa lava pe talafeagai.