Faʻafefea ona toe faʻafoʻi le leo i luga o se masini feaveai ma le Windows 8

O le tele o musika e fiafia e faʻapipiʻi faila leo mai se komepiuta i se masini pulou USB mo le faʻalogo mulimuli ane e ala i le leitio puʻe puʻe. Ae e foliga mai a maeʻa ona tuʻuina atu le uila i le masini, e te le faʻalogologo i musika i failauga poʻo faila. Masalo e na o lenei kaseti e le lagolagoina le ituaiga o faila faila lea e faamaumauina ai musika. Ae atonu ei ai se isi mafuaaga: o le faila faila o le kiliva afi e le fetaui ma le tulaga masani mo le masini ua faamaotiina. Ma le isi, o le a matou iloa tonu pe o le fea faatulagaga e te manaʻomia e faʻatulaga ai le USB-drive ma le auala e faia ai.

Faʻasalalauga taualumaga

Ina ia mafai e le leitio ona faʻamaonia le kalama USB, o le faatulagaga o lona faila e tatau ona ogatusa ma le standard FAT32. O le mea moni, o nisi o mea faʻaonapo nei o lenei ituaiga e mafai foi ona galulue faatasi ma le polokalama a le NTFS, ae le mafai e tagata uma ona faia lenei mea. O le mea lea, afai e te manaʻo e 100% mautinoa o le a faʻapipiʻi le USB i le masini, aʻo leʻi faʻamauina faila leo, e tatau ona e faʻatulagaina i le format FAT32. E le gata i lea, e taua tele le faagasologa i lenei faasologa: muamua, formatting, ma na o le kopiina o musika.

Faʻalogo! O le faʻasalalauga e aofia ai le aveeseina o faʻamatalaga uma i luga o le avega afi. O le mea lea, afai o faila e taua mo oe o loʻo teu i luga, ia mautinoa e te tuʻuina atu i se isi fale teu oloa aʻo leʻi amataina le faʻatinoga.

Ae muamua e te manaʻomia le siaki po o le fea faila o le masini kilivaina i le taimi nei. Atonu e le manaʻomia ona faatulagaina.

  1. Ina ia faia lenei mea, faʻafesoʻotaʻi le kiliva kiliva USB i le komepiuta, ona oʻo atu ai lea i le lisi autu, se ala pipi i "Papamaa" poʻo le faamau "Amata" sisi i le vaega "Komipiuta".
  2. I lenei faamalama, o masini uma e fesoʻotaʻi ma le PC o loʻo faʻaalia, e aofia ai faʻamalosi malolosi, USB ma le aufaasālalau. Saili le moliuila taavale o le ae faʻafesoʻotaʻi i le leitio, ma kiliki-saʻo i lona igoa (PKM). I le lisi faʻaalia, kiliki i luga o le aitema "Meatotino".
  3. Afai o le itu faafeagai "Faiga Faʻamaumauga" o loʻo i ai se palota "FAT32", o lona uiga ua uma ona saunia le uila mo fegalegaleaiga ma le leitio faʻamaufaʻailogaina ma e mafai ona e faamaumauina ma le saogalemu ia musika e aunoa ma ni faʻauiga faaopoopo.

    Afai, peitaʻi, o le igoa o soʻo se isi ituaiga o faila faila e faʻafeagai ma le mea na faʻamaonia, ona tatau loa lea ona fai le faʻatalagaina o le ave taavale.

O le faʻapipiʻiina o se USB i le FAT32 faila faila e mafai ona faatino e faʻaaogaina ai mea e faaaoga i le isi itu poʻo le faʻaaogaina o le faʻatinoina o le polokalama faʻaoga Windows. I le isi itu, tatou te tilotilo i nei metotia uma e lua i auiliiliga.

Metotia 1: Polokalame Tolu

Muamua lava, mafaufau i le faiga mo le faʻapipiʻiina o se siaki eletise i le format FAT32 e faʻaaoga ai polokalama a isi. O le algorithm o gaioiga o le a faʻamatalaina i le faʻataʻitaʻiga o le Faʻaaogaina o le Faʻatulagaga.

Maua le HP USB Disk Storage Format

  1. Faʻafesoʻotaʻi le kilipa USB i le komepiuta ma faʻaagaoioia le faʻaaogaina o le Faʻasologa o le Faʻatauga mo le pule. Mai le lisi pa'ū i le fanua "Meafaigaluega" filifili le igoa o le masini USB e te manaʻo e faʻasolo. I le lisi pa'ū "Faiga Faʻamaumauga" filifili se filifiliga "FAT32". I totonu o le fanua "Lisi o le Igoa" Ia mautinoa e ulufale i le igoa o le a tofia i le avega pe a uma le faʻasologa. E mafai ona faʻamaonia, ae e matua manaʻomia lava le faʻaaogaina o tusi o le alafapeta Latina ma fuainumera. Afai e te le ulufale i se igoa fou, e le mafai ona e tamoe i le faiga o le faatulagaga. A maeʻa ona faia nei taga, kiliki le ki. "Faatulaga le Disk".
  2. Ma le isi, o le lautusi o talatala e tatalaina ai se lapataiga o le a faʻaalia i le Igilisi pe afai e amataina le faatulagaga, o faʻamatalaga uma i luga o le aufaasālalau o le a faʻaumatia. Afai e te mautinoa o lou manaʻoga e faʻapipiʻi le eletise USB flash ma faʻafeiloaʻi uma faʻamatalaga taua mai le isi itūlaʻau, kiliki "Ioe".
  3. A maeʻa lena, ona amata lea o le faʻasalalauga, e mafai ona mataʻituina ona faʻaoga e faʻaaoga ai se faailo lanumeamata.
  4. A maeʻa le faagasologa, o le aufaʻasalalau o le a faʻapipiʻiina i le faatulagaga FAT32 faila, o lona uiga, saunia mo le pueina o faila leo ma faʻalogo i latou e ala i le leitio faʻamaumauga.

    Lesona: Polokalama mo le faʻapipiʻiina o masini moli

Metotia 2: Faʻasalalau Windows Tools

O le faila faila o le USB-carrier e mafai ona faʻapipiʻiina i le FAT32 ma faʻaaogaina naʻo le meafaigaluega i totonu o le Windows. O le a tatou iloiloina le algorithm o gaioiga i luga o le faʻataʻitaʻiga o le Windows 7, ae i se tulaga lautele e talafeagai mo isi faiga faʻaogaina o lenei laina.

  1. Alu i le faamalama "Komipiuta"lea e faʻaalia ai masini mapu. E mafai ona faia lenei mea i le auala lava e tasi e pei ona faʻamatalaina pe a tatou mafaufau i le faiga mo le siakiina o le faila faila nei. Kiliki PKM e ala i le igoa o le uila taavale e te fuafua e faʻafesoʻotaʻi i le leitio. I le lisi e amata, filifili "Format ...".
  2. O le a tatalaina le faamalama o le faatulagaga. O iinei e tatau ona e faia naʻo ni taga se lua: i le lisi pa'ū "Faiga Faʻamaumauga" filifili se filifiliga "FAT32" ma tulei le faamau "Amata".
  3. O se faamalama o le a tatalaina ma se lapataiga e faapea o le lafoaʻiga o le a faʻaleagaina ai faʻamatalaga uma o loʻo teuina i le aufaasālalau Afai e te mautinoa i au taga, kiliki "Lelei".
  4. O le a amata se faagasologa o le faatulagaga, pe a maeʻa lea o le a tatala ai se faamalama i le faamatalaga tutusa. I le taimi nei, e mafai ona e faʻaaogaina se kilipala USB e faʻafesoʻotaʻi i le leitio

    Vaʻai foi: Faʻapefea ona faʻamaufaʻailogaina musika i luga o se pulou flash USB mo le leitio uila

Afai e le manao le taʻavale afi e taina musika pe a fesoʻotaʻi i le leitio puʻe leo leo, aua le faʻavaivai, talu ai e ono faʻapipiʻiina i le PC e faʻaoga ai le polokalama FAT32. E mafai ona faia lenei mea e ala i le faʻaaogaina o isi polokalame poo le faʻaaogaina o galuega ua uma ona fausia i totonu o le faiga faʻaoga.