Faʻapipiʻi faʻamaonia i Yandex. Savali ma le Guard

O nisi taimi e manao le tagata e fatuina se tusi matagofie e faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, i fesoʻotaiga faʻavafealoai poʻo i luga o forums. O le auala pito sili ona faigofie e taulimaina ai lenei galuega o le fesoasoani lea i auaunaga faʻapitoa i luga o le initaneti, o lona uiga ua faʻamalosia faapitoa mo le faʻatinoina o sea faiga. O le a tatou talanoa e uiga i ia nofoaga.

Fausia se tusi matagofie i le initaneti

E leai se mea e faigata i le atinaʻeina o le tagata lava ia o se tusitusiga matagofie, talu ai o le punaʻoa autu o loʻo faʻaaogaina e le Initaneti, ma e na ona e manaʻomia le faʻatulagaina o faʻamaufaʻailoga, faʻatali mo le gaioiga e faʻauma ma download le iuga. Sei o tatou tilotilo totoa i auala e lua e fatu ai se ituaiga o tusiga.

Tagai foi:
Fausia se igoa lauiloa i le initaneti
Lafoga le tumau i le vaovao

Metotia 1: Tusi i luga ole Initaneti

O le muamua i le laina o le 'upega tafailagi Letters Online. E faigofie tele le puleaina ma e le manaʻomia se malamalama faʻaopoopo poʻo ni tomai mai le tagata faʻaaogaina, e oʻo lava i se tagata faʻaaoga fou e malamalama i le foafoaga. O loʻo i ai se galuega ma le poloketi e pei ona taua i lalo:

Alu i le 'upega tafaʻilagi Letters website

  1. Faaaoga le fesoʻotaʻiga i luga e alu i le 'upega tafaʻilagi o Letters. I le tatalaina o le laupepa, vave filifili le filifiliga talafeagai, ona kiliki lea o le sootaga ma le igoa o le tusitusiga.
  2. Faʻamatala le igoa e te manaʻo e fai. A maeʻa lena, kiliki i luga "Lisi".
  3. Suʻe le vaiʻaiga manaʻomia ma tuʻu se faailoga i luma.
  4. O le a faʻaalia se ki "Lisi"ia kiliki lemu i luga.
  5. E tumau pea naʻo le filifilia o le lanu o le gagana e faʻaaoga ai le paʻu o loʻo saunia, faaopoopo i ai le paʻu ma seti le lapisi.
  6. I le faaiuga o manipulia uma kiliki i luga "Fausiaina".
  7. I le taimi nei, e mafai ona e vaʻavaʻai i sootaga o loʻo tuʻuina atu i totonu o le fonotaga poʻo le HTML-code. O se tasi o laulau o loʻo aofia ai foi se fesoʻotaʻiga tuusao e sii mai ai lenei tusiga i le faatulagaga PNG.

I lenei fegalegaleaiga ma le 'initaneti Auaunaga Faʻainitaneti ua maeʻa. O le sauniuniga o le poloketi na faia na o ni nai minute, ona maeʻa ai loa lea o le vave ona faia ma fesoʻotaʻi atu i le tusitusiga maeʻa.

Metotia 2: GFTO

O le 'upega tafaʻilagi a le GFTO e sili atu ona ese nai lo le tasi na matou iloiloina i le auala muamua. E maua ai le tele o filifiliga o tulaga ma le tele o mamanu sa faia muamua. Ae ui i lea, sei o tatou o atu saʻo i faatonuga mo le faʻaaogaina o lenei tautua:

Alu i le 'upega tafaʻilagi a GFTO

  1. Mai le itulau autu o le GFTO, alu ifo i lalo o le lisi, o le ae vaʻaia ai le tele o avanoa. Filifili le mea e sili ona e fiafia i ai e faʻaaogaina ai.
  2. Muamua, ua suia le tulaga o le lanu, ua faaopoopoina le gradient, o le tele o le faatanoa, o le tusiga, o le faaogaina ma le vavalalata ua faailoaina.
  3. Ona alu loa lea i le lisi lona lua "Numera tolu". O iinei e mafai ona e setiina ai le faʻataʻitaʻiga mo le faʻavasegaina e tolu-o le igoa. Faatu i latou e pei ona e manatu ua fetaui.
  4. E na o le lua laina o tafaoga - faaopoopo se fomai ma filifili se mafiafia.
  5. Afai e te manaʻomia e faʻaopoopo ma fetuunai le ata lafoia, ia faia i le lisi talafeagai, faatulaga tulaga talafeagai.
  6. E totoe na o le galue i tua - faatulaga le lapoʻa o le tapoleni, filifili se lanu ma fetuunai le kosi.
  7. A maeʻa le faʻatulagaina o le faʻatulagaga, kiliki i luga le ki. "Download".
  8. O le ata ua maeʻa o le a sii mai i se komepiuta i le PNG format.

I aso nei, ua tatou faʻaaogaina ni filifiliga se lua mo le fatuina o se pepa matagofie e faʻaaoga ai le initaneti. Ua matou aafia i saite, o lona uiga o loʻo i ai ni eseesega tele, ina ia mafai e tagata taʻitoʻatasi ona faʻafeiloaʻi ma le meafaigaluega, ma na o le filifilia o le Initaneti latou te fiafia i ai.

Tagai foi:
Matou te aveeseina le tusiga mai le ata i luga o le initaneti
Faʻafefea ona faia se tusi matagofie i Photoshop
Faʻapefea ona tusia se tusitusiga i se liʻo i Photoshop