Faʻafefea ona sui foliga i Photoshop

O Microsoft Outlook o se tasi o faʻamatalaga aupito sili ona lelei ile imeli, ae e le mafai ona faʻamalieina tagata uma, ma nisi tagata faʻaaoga, i le taumafai ai i lenei polokalama, faia se filifiliga e fiafia i analog. I lenei tulaga, e le talafeagai le faʻaaoga moni o le Microsoft Outlook i le setete faʻapipiʻi, nofo i le avanoa vaʻa ma le faʻaaogaina o punaoa faʻalapotopotoga. O le mataupu ua avea ma aveesea o le polokalama. E le gata i lea, o le manaoga e aveese Microsoft Outlook o loʻo aliali mai i le faagasologa o le toe faʻaaogaina o lenei tusi talosaga, o le manaoga e ono tulaʻi mai ona o le le lelei poʻo isi faafitauli. Sei o tatou sailia pe faapefea ona aveese Microsoft Outlook mai se komepiuta i auala eseese.

Faʻasalaga faʻavae

Muamua, mafaufau i le faiga masani mo le aveeseina o Microsoft Outlook ma meafaigaluega a le Windows.

Alu i le Faʻasalalauga Pulea Windows e ala i le Faʻamatalaga menu.

I le faamalama e amata, i le "Polokalama" poloka, filifili le vaega-mea "Uninstall a program".

Ae tatou te leʻi tatalaina le taulaitu e pulea ma suia polokalama. I le lisi o talosaga faʻapipiʻi, matou te maua le ulufale mai a Microsoft Outlook, ma kiliki, ma faia ai se filifiliga. Ona, kiliki i luga o le '' Delete '' '' oloʻo i luga o le laʻau o le polokalame e suia le masini.

A maeʻa lena, ua faʻalauiloaina le uninstaller Microsoft Office uninstaller. Muamua lava, i totonu o le faʻatalatalanoaga, e fesili mai pe fia manaʻo le tagata e faʻaaoga le polokalama. Afai e faʻaaogaina ma le iloa e le tagata faʻaaoga, ma e le na o se faʻalavelave faʻalauiloaina se tagata e le faʻaaogaina, e tatau ona e kiliki i le "Ioe" button.

E amata le faʻaaogaina o le Microsoft Outlook removal procedure. Talu ai ona o le polokalama e matua manaia, o lenei faagasologa e mafai ona tele se taimi, aemaise i luga o komepiuta e maualalo le malosi.

A maeʻa le faʻaaogaina o le faagasologa, o le a tatala se faamalama e taʻu atu ia te oe. Ole tagata e faaaogaina e na o le kiliki lava i le "Close" button.

Le faʻaaogaina o faʻaaoga polokalame faʻa-tolu

E ui i le mea moni e faʻapea o Outlook o se polokalama mai Microsoft, o ia foi o se kamupanī o le faʻaogaina o le Windows operating system, ma o le mea lea e le saʻo le faʻaaogaina o lenei talosaga, o nisi tagata e mananao e sese. Latou te faʻaaogaina meafaifaʻatasi a isi vaega e faʻaaoga ai polokalama. O nei mea aoga, pe a uma ona aveese le tusi talosaga e faʻaaoga ai se faʻauluina tulaga, siaki le avanoa vaʻaia o le komepiuta, ma pe a latou iloa faila faila, faila, ma faʻamaumauga resitala o loʻo totoe mai le polokalama mamao, mama nei "siʻu". O se tasi o tusi sili ona lelei o lenei ituaiga o le polokalama Faʻaaogaina o Meafaigaluega. Mafaufau i le algorithm mo le aveesea o Microsoft Outlook e faʻaaoga ai lenei aoga.

A maea le amataina o le Uninstall Tool, e tatalaina se faamalama lea e tuʻuina mai ai se lisi o polokalama uma o loʻo maua i le komepiuta. O loʻo matou sailia se tusi faʻatasi ma Microsoft Outlook. Filifili lenei tusiga, ma kiliki i le "Uninstall" button o loʻo i le pito i luga o le itu tauagavale o le Faʻasalaga o Meafaigaluega.

Ua faalauiloaina se Microsoft Office Uninstaller aloaia, o le faagasologa o le aveeseina o Outlook lea na matou iloiloina auiliili ai i luga. Toe fai uma lava taga tutusa na faia i le tagata e leʻi faʻaaogaina pe ae faʻalauiloa Outlook e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows.

A maeʻa le aveeseina o Microsoft Outlook i le faʻaaogaina o se tagata e faʻafaigofieina, o le Uninstall Tool e suʻe aunoa le komepiuta mo faila, faila, ma tusi resitala o le polokalama mamao.

A maeʻa le faʻatinoga o lenei faʻatinoga, i le tulaga o le siakiina o mea e leʻi faʻaumatia, o le lisi o nei mea e tatalaina i le tagata faʻaaogaina. Ina ia faʻamamāina le komepiuta mai ia i latou, kiliki le "Faʻamalo" button.

O le faʻatinoga mo le faʻamaloina o nei faila, faila ma isi mea.

A maeʻa lenei faʻagasologa, o loʻo i ai se savali o loʻo taʻu mai ai ua faʻauluina Microsoft Outlook. Ina ia maeʻa le galue i lenei galuega, o mea uma o totoe o le kiliki i le "Close" button.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e lua auala e aveese ai Microsoft Outlook: faʻamaumauga masani, ma le faʻaaogaina o isi tusi. I le avea ai o se tulafono, mo le faʻaaogaina masani o loʻo i ai meafaigaluega e tuʻuina atu e le Windows operating system, ae afai e te filifili e saogalemu, ma faʻaaoga foi le gafatia o mea e faaaoga i isi vaega, o le a mautinoa lava e le sili atu. Na o le pau lava le mea taua: e manaʻomia ona e faʻaaogaina na o suʻega faʻapipiʻi le faʻaaogaina.