Faʻalavelave faʻalavelave faʻalauteleina i le Windows 10

Avatars o loʻo faʻaaoga i fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo o le itulau autu autu. E masani ona tuʻuina e tagata masani a latou ata, ae faʻapipiʻi le ata ma ni aʻafiaga eseese ma teuteuga. O se polokalama faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, o le polokalame "Your Avatar", lea tatou te iloiloina auiliili i lenei tusiga, o le a fesoasoani e faia lenei mea.

Faʻalagolago i le ata

Muamua, e manaʻomia e le tagata faʻaaoga se ata o loʻo i luga o lana komepiuta. Mo lenei, ua i ai i le polokalama se suʻesuʻega. O le faʻatagaga e mafai ona i ai, ae o le mea e sili atu pe laitiiti nai lo le lagolagoina e "Your Avatar", o le ata o le a faʻaosoina pe faʻamalosi. A maeʻa ona faʻapitoa i le faatonu.

Filifiliga autu

O le polokalama e tele ni autu na faʻapipiʻiina i ituaiga eseese, e aofia ai meaola, ata taʻavale, musika ma tele atu. O le autu o loʻo faʻaalia i lalo o le avatar ma o se ata ese lea e faʻatumu ai le autu autu.

I laina "Mood" Tagata filifilia e filifili se tasi o ata o maua, lea o le a avea ma faʻaopoopoga i le siiina mai le komepiuta. Faʻaavanoa lata mai.

E mafai ona e faʻaaogaina soʻo se isi lava ata mo le autu e ala i le sii mai mai lau komepiuta. O lona telē o le a suia e tusa ai ma tulaga o "Lau Avatar".

Logo faʻapipiʻi

E vavaeeseina e le logo le ata o loʻo i luga ma le ata o loʻo i lalo ma ua na o se faasalalauga mo le saite o le polokalama. E mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili se tasi o mamanu logo o loʻo maua, e eseese na o lanu ma mamanu.

Faatonu

O le faatonu o le pito maualalo lea o numera o galuega. E mafai ai e oe ona suia le tele o le avatar ma faʻaopopo le taamilosaga. O nei faiga e faʻatinoina e ala i le faʻaogaina o tagata taʻavale poʻo le faʻatulagaina o tulaga taua ile laina. I le itu taumatau o se faʻamuamua lea o le ituaiga mulimuli o le avatar.

Mama

  • E i ai se gagana Rusia;
  • Le polokalame e saoloto;
  • Filifiliga tele autu;
  • E i ai se faatonu.

Faʻafitauli

  • Le lagolagoina e le tagata e ona le atinae;
  • Toʻititi vaega;
  • E le mafai ona aveese faʻamatalaga i le Initaneti.

"O lau Avatar" o se polokalama saoloto lelei lea e mafai ai ona e fatuina se avatar faigofie mo se fesoʻotaʻiga lautele. E i ai uma le tele o tulaga lelei ma le le lelei e aafia ai le filifiliga a tagata faʻaoga. Matou te fautuaina le polokalama ia na oi latou e le manaʻomia le faʻaopopoina o aʻafiaga ma filiga.

Polokalame mo le fatuina o avatars Pixresizer Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll CoffeeCup Faʻasalalau Faʻasalalau

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O lau Avatar o se polokalama faigofie ma se seti o meafaigaluega ma galuega e mafai ona aoga i le tagata faʻaaoga i le taimi o le fausiaina o avatars mo se fesoʻotaʻiga lautele.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Roman B. Romanov
Tau: Faʻatau
Toa: 14 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.0.0.2