Wondershare DVD Slideshow Pule Faʻasaʻo Deluxe 6.6.0

E masani lava, pe a galue ma pepa PDF, e manaʻomia le sui o soʻo se itulau, talu ai e le mafai ona iai se tulaga e le talafeagai mo le masani. Ole toʻatele o faila o faila o lenei faatulagaga e mafai ai ona e faʻatinoina lenei taʻavale e aunoa ma ni faʻafitauli. Ae le o tagata uma e iloa o le faʻatinoga e le talafeagai le faʻapipiʻiina o lenei masini komepiuta i luga o se komepiuta, ae faʻaaogaina se tasi o auaunaga faʻapitoa faʻainitaneti.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona liliu le itulau i le PDF

Suiga o taualumaga

E iai ni 'upega tafaʻilagi fesoasoani o loʻo faʻatagaina oe e sui itulau o se pepa PDF i luga o le initaneti. O le faʻatulagaina o galuega i le sili ona lauiloa oi latou, matou te manatu i lalo.

Metotia 1: Laititi

Muamua lava, seʻi o tatou mafaufau i le faasologa o galuega i totonu o le tautua mo le galue i faila PDF, lea e taʻua o le Smallpdf. Faatasi ai ma isi vaega mo mea e gaosia ai ma lenei faʻaopoopoga, e maua ai foi le gaioiga o le itulau.

Auaunaga i luga ole laitaga laiti

  1. Alu i le itulau autu o le tautua i le sootaga i luga ma filifili se vaega. "Suʻe PDF".
  2. A maeʻa ona e alu i le vaega ua faʻamaonia, e te manaʻomia e faʻaopoopo le faila, le itulau lea e te manaʻo e sui. E mafai ona faia lenei mea e ala i le tosoina o le mea o loʻo manaʻomia ile vaega o le lilac, poʻo le kilikiina o le mea "Filifili se faila" e alu i le faamalama filifilia.

    O loʻo i ai avanoa e faʻapipiʻi ai faila mai le ao ole Dropbox ma Google Drive.

  3. I totonu o le faamalama o loʻo tatala, faʻataʻavale i le lisi o le nofoaga o loʻo manaʻomia PDF, filifili ma kiliki "Tatala".
  4. O le faila filifilia e tatau ona sii mai ma o le faʻamatalaga o itulau o loʻo i ai o le a faʻaalia i totonu o le masini. Faʻaavanoa e faia se faasologa i le taʻiala e manaʻomia, filifili le faʻamaufaʻailoga tutusa o loʻo faʻaalia le liliu i le taumatau poʻo le agavale. O nei ata e faʻaalia pe a uma ona faʻasalalau i luga o le faʻamatalaga.

    Afai e te manaʻo e faʻalautele itulau o le pepa atoa, ona e kiliki lea i le ki "Agavale" poʻo "Taumatau" i poloka "Suʻe mea uma".

  5. A uma ona liliu i le itu saʻo, kiliki "Faasaoina Suiga".
  6. A maeʻa lena mea e mafai ona e suʻeina le taunuʻuga i luga o lau komepiuta i le kilikiina o le ki. "Faasaoina le faila".
  7. I le faamalama e tatala, e tatau ona e alu i le faʻailoga pe o fea e te fuafua e teuina le faʻauʻuga mulimuli. I totonu o le fanua "Igoa ole igoa" E mafai ona e suia le igoa o le pepa. I le le mafai, o le a aofia ai le igoa muamua, lea e faaopoopo i ai le faaiuga. "- toe faafoi". Ina ua uma lena kiliki "Faasaoina" ma o le a suia le mea faitino i le lisi filifilia.

Metotia 2: PDF2GO

O le isi punaoa uepi mo le galue ai ma PDF files, lea e maua ai le mafai e sui itulau o se pepa, ua taʻua o le PDF2GO. I le isi itu, tatou te tilotilo atu i le algorithm o galuega i totonu.

PDF2GO auaunaga faʻainitaneti

  1. A uma ona tatala le itulau autu o le punaoa i le sootaga i luga, alu i "Suʻe PDF itulau".
  2. E le gata i lea, e pei o le auaunaga talu ai, e mafai ona e tosoina le faila i le 'upega tafailagi o le' upega tafaʻilagi pe kiliki le ki "Filifili se faila" e tatala ai le faamalama o le filifiliga o pepa o loʻo i luga o le 'ea e fesoʻotaʻi i le PC.

    Ae i le PDF2GO o loʻo i ai isi avanoa mo le faaopoopoina o se faila:

    • Faʻasaga saʻo i luga o le upega tafaʻilagi;
    • Filifiliga Filifilia mai le Dropbox;
    • Filifili le PDF mai le Google Drive storage.
  3. Afai e te faʻaaogaina le aganuʻu masani o le faaopoopoina o se PDF mai se komepiuta, pe a uma ona kiliki le ki "Filifili se faila" o le a tatalaina se faamalama lea e te manaʻomia e alu ai i le lisi o loʻo i ai le mea e manaʻomia, filifili ma kiliki "Tatala".
  4. O itulau uma o le pepa o le a tuʻuina atu i luga o le saite. Afai e te manao e sui se tasi o ia mea, e tatau ona e kiliki i luga o le ata o le itu fetaui o le suiga i lalo o le ata muamua.

    Afai e te manaʻo e faʻatino le faʻatinoga i luga o itulau uma o le PDF file, kiliki i luga o le ata o le laina fetaui e faʻafeagai ma le tusiga "Liliu".

  5. A maeʻa le faʻaaogaina o nei kiliki "Faasaoina Suiga".
  6. I le isi, e teu ai le faila faila i le komepiuta, e tatau ona e kiliki "Download".
  7. O le taimi nei i le faamalama o loʻo tatala, faʻafeiloaʻi i le tusi faʻasolosolo mea e te manaʻo e teu ai le Tusi Maua, suia lona igoa pe a manaʻomia, ma kiliki le ki "Faasaoina". O le a lafoina le pepa i le lisi filifilia.

E pei ona mafai ona e vaʻai, o le initaneti Smallpdf ma le PDF2GO e toetoe tutusa lava ma le algorithm rotate PDF. Pau lava le eseesega taua e faapea o le tuatusi mulimuli ane o loʻo tuʻuina mai ai le malosi e faʻaopoopo ai faʻamatalaga punaoa e ala i le faʻamautuina o se fesoʻotaʻiga tuusao i se mea i le Initaneti.