Master Business Card 10.0

E i ai tulaga pe ae manaʻomia se ata o se tele tele, ae leai se auala e maua ai i le Initaneti. Ona o mai ai lea o le aufaitau i le fesoasoani i fale faʻapitoa ma polokalame e mafai ona toe faʻafouina le ata ma le leai o se lelei, ma i le tulaga o le paʻu, ma e aunoa ma se mea e leiloa. I lenei tusiga, o le a tatou tilotilo atu i le Image Resizer, lea e i ai ni nai vaega o galuega ma e fetaui lelei mo le toe faʻafouina o se ata.

Faʻamoemoe le polokalama

E iai le tasi le faamalama le Ata Resizer; i le taimi o le faʻatulagaga, e leai ni gaioiga e faia i luga o le komepiuta ma faila i totonu "Amata"Ua faʻatulagaina o se faʻaopoopoga mo Windows. O le faʻalauiloa e faigofie - e tatau ona e kiliki-i luga o le ata ma filifili le laina "Toe Faʻafou Ata". O le tatalaina o ni ata e faia i le auala lava e tasi.

E taua le iloa o le au atinaʻe i luga o le upega tafaʻilagi aloaia o loʻo faʻaalia le faʻalauiloaina o le laasaga, e ui i lea, o nisi tagata e faʻafefe ia faʻataʻitaʻiga ma e le mafai ona iloa, o se taunuuga o le leai o ni iloiloga le lelei i luga o le tele o punaoa, lea e fesoʻotai faʻatasi ma le le faʻaeteete a le failaupu.

Filifili le tele o le ata

Ua saunia e le polokalame ni faʻataʻitaʻiga muamua na faia, lea e mafai ai ona faʻaititia le tele o le ata. O le faaiuga mulimuli o le ata o loʻo faʻaalia i puipui i le itu taumatau ma lona tau i le agavale. A uma ona filifilia se tasi o filifiliga i le igoa faila o le a faaopoopoina, mo se faʻataʻitaʻiga, "Laiti". Auala "Custom" o lona uiga o le faʻaaogaina o ia lava o le a faʻaalia le iugafono talafeagai mo le ata, ae aua le tusia ia aoga i nisi o taimi maualuga atu nai lo le uluai kopi, aua o lenei mea o le a matua faʻaleagaina ai le tulaga.

Seti Atinaʻe

I le faʻaopoopoga, e mafai e le tagata faʻapitoa ona filifili nisi faʻaiuga faaopoopo - suia le uluaʻi, le amanaʻiaina le suiga o le ata ma faʻapipiʻi le tele. Ua folafola mai e le au atinaʻe le faʻaopopoina o nisi o foliga fou, ae i le taimi e le i faʻaopopoina i le lomiga lata mai o le polokalama.

Mama

  • Vave amata;
  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • Malosiaga e suia ai ata e tasi i le taimi e tasi.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia.

Faʻaauau le Faʻaaogaina o se mea aoga mo le faʻafetaui vave o le faʻavasegaina o ata. E faigofie ona faʻaaogaina ma e itiiti lava le faʻatulagaga o galuega, ae ua lava mo galuega faʻalelei. Mo tagata e manaʻomia nisi mea, matou te fautuaina oe ia e faamasani ma isi sui o polokalama faʻapitoa.

Download Image Resizer mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Malamalama Ata Resizer Faʻapipiʻi Ata Pusa FastStone Photo Resizer Faʻamatalaga Faʻalelei Faʻamatalaga

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Faʻaauau le Resizer o se polokalama e leai se totogi e tele ana galuega mo le faʻafouina o ata. O le faagasologa atoa ua maeʻa i ni nai sekone, ma e oo lava i se tagata e le o malamalama i le poto masani o le a malamalama i le puleaina o le polokalama.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Brice Lambson
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 3.0