Metotia mo le faʻaputuina o mea sese ma le faletusi mshtml.dll

Google search engine o loʻo i totonu o ana meafaigaluega e faʻaaogaina e fesoasoani e maua ai faʻamatalaga saʻo mo lau fesili. Avanoa faʻasalalau o se ituaiga o faamama lea e vavae ese ai taunuuga le talafeagai. I le vasega o aso nei o le a tatou talanoa e uiga i le faatulagaina o se suʻesuʻega muamua.

I le amataga, e tatau ona e ulufale i se fesili i totonu o le atigipusa Google i le ala e faigofie mo oe - mai le itulau amata, i le pusa o le initaneti o suesuega, e ala i talosaga, mea faigaluega, ma isi. A maeʻa le sailiga, o le a avanoa le laasaga o suʻesuʻega. Kiliki "Tautuuga" ma filifili le "Suʻesuʻega Maualuga."

I totonu o le vaega "Suʻe Itulau", ia faʻamalamalama upu ma fuaitau e tatau ona aliali mai iʻuga pe tuʻuina mai le sailiga.

I tulaga maualuga, faʻamaonia le atunuu i luga o nofoaga o le a faia ai le sailiga ma le gagana a nei saite. Faʻaali le faaali na o itulau o loʻo i ai, e faʻaalia ai le aso o le faʻafouga. I le laina o le upega tafaʻilagi e mafai ona e ulufale i se tuatusi patino e suʻe ai.

O le sailiga e mafai ona faia i faila o se faatulagaga patino. Ina ia faia lenei mea, filifili lona ituaiga i le lisi o le "File File". Faʻafesoʻotaʻi suʻesuʻega saogalemu pe a manaʻomia.

E mafai ona e setiina le masini suʻesuʻe e suʻe upu i se vaega patino o le itulau. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le lisi o le pa'ū "Lisi o upu."

A maeʻa le sailiga, kiliki le "Find" button.

O faʻamatalaga aoga e mafai ona maua i le pito i lalo o le faamalama suʻesuʻega muamua. Kiliki i le sootaga "Faʻafesoʻotaia tagata sailiili." Ae e te leʻi tatalaina lau laulau-faʻataʻitaʻi ma le au faʻapipiuta, o latou faʻaoga ma le faʻamoemoega.

E tatau ona maitauina o le alualu i luma o le sailiga atonu e fesuisuiai e faalagolago i le mea o loo e faia ai le sailiga. I luga na mafaufauina o se filifiliga e suʻe ai itulau o itulau, ae afai o loo e sailia i totonu o ata, ona e alu lea i le sailiga muamua, o le ae tatalaina ni foliga fou.

I le "Setete Maualuga" e mafai ona e seti:

  • Le tele o ata. I le lisi pa'ū, e tele filifiliga mo le tele o ata. O le suʻega sailiili o le a maua ai filifiliga e sili atu lona taua nai lo le seti.
  • Le foliga o ata. Ua faʻamaʻaʻaina fasipepa, faʻamaufaʻatasi ma ata tetele.
  • Faʻamama le lanu. O se mea taua e mafai ona e maua ai ata uliuli ma papaʻe, png-faila ma se tala manino poʻo ata faʻatasi ma le lanu sili.
  • Ituaiga ata. Faatasi ai ma lenei faamama, e mafai ona e faaali ata, ata-ata, ata, ata ata eseese.
  • Faʻamatalaga vave mo suʻesuʻega i luga o ata e ala i le kilikiina o le "Tools" i luga o le paʻamau suʻesuʻe.

    Vaʻai foi: Auala e suʻe ai se ata i Google

    E tutusa foʻi le sailiga faʻataʻitaʻi mo galuega vitio.

    O lea na matou feiloai ai ma le Google search search. O lenei meafaigaluega o le a matua faʻaleleia ai le sao o taunuuga o sailiga.