Aofaiga o le Faʻatonu: mafai ai ona faʻaalia vailaau faila

I le Windows operating system, o loʻo i ai se galuega e pei o le natia o le faʻaaliga o faila ma faila. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e puipuia faʻamatalaga faʻamaonia mai le prying eyes, e ui lava e puipuia ai le leaga o amioga e faʻatatau i faʻamatalaga taua, e sili atu ona lelei le faʻaaogaina o puipuiga sili atu. O se galuega e sili ona taua lea e fesoʻotai ai lenei galuega e pei o le "faʻavalevalea", o lona uiga, mai gaoioiga le mautonu a le tagata lava ia, lea e leaga ai le tino. O le mea lea, e tele faila faila o loʻo natia muamua i le taimi o faʻapipiʻiina.

Ae, o nisi tagata e sili atu ona faʻaogaina i nisi taimi e manaʻomia ona faʻaalia le faʻaogaina o faila natia e fai ai nisi galuega. O le a tatou iloiloina pe faʻapefea ona faia lenei mea i le Total Commander.

Faʻalogo i le lomiga aupito lata mai o le Aofaʻi Faʻatonu

Faʻaalia le faʻaalia o faila natia

Ina ia faʻaalia ai faila natia i le Total Commander, kiliki i le vaega "Faʻasalalauga" o le lisi pito i luga luga. I le lisi e aliali mai, filifili le aitema "Faʻatonu".

O se faamalama pop-up ua aliali mai lea tatou te oi ai i le "Mataupu o vaega".

Sosoo, tuʻu se faailoga i luma o le 'aitema "Faʻaali faila faila."

O le taimi nei o le a matou vaʻai i faila ma faila natia. E faailogaina i se faailoga faʻaaliga.

Faʻafaigofie le fesuiaiga i le va o mamanu

Ae, afai o le tagata masani e tatau ona sui i le va o le tulaga masani ma le faiga o le matamataina o faila natia, e le faigata ona faia lenei mea i taimi uma e ala i le lisi. I lenei tulaga, o le a faigofie le tuʻuina o lenei 'auʻaunaga o se isi' olo i luga o le meafaigaluega. Seʻio tatou vaai i le auala e mafai ai ona fai lenei mea.

Tatou kiliki-i luga o le meafaigaluega, ma i le lisi autu o loʻo i ai, filifili le mea "Faʻamaonia".

I le mulimuli ai i lenei mea, ua tatala ai le faamalama o meafaigaluega. Kiliki i luga o soʻo se mea i le pito i luga o le faamalama.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, pe a uma lenei mea, e tele elemene faaopoopo e aliali i le pito i lalo o le faamalama. Faatasi ai ma i latou, o loʻo matou sailia le faʻamalo i lalo o le numera 44, e pei ona faʻaalia i le ata sikolasipi i lalo.

Ona, kiliki le ki i tua o le faaupuga "Vaega".

I le lisi o loʻo aliali mai i le vaega o le "View", saili mo le cm_SwitchHidSys poloaiga (faʻaali ata faila ma faila), kiliki i luga, ma kiliki i le "OK" button. Pe na o le faapipiiina o lenei poloaiga i totonu o le faamalama e ala i le kopi.

A maeʻa le faʻamaumauga, toe kiliki i le "OK" le ki i le faamalama o meafaigaluega.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le ki i le va o le masani masani ma le faʻaalia o faila na natia i luga o le meafaigaluega. I le taimi nei, e mafai ona e fesuiaʻi i le va o mamanu i le naʻo le kilikiina o lenei ata.

O le faʻamautuina o le faʻaalia o faila natia i le Total Commander e le faigata tele pe afai e te iloa le algorithm saʻo o taga. I le faʻafeagai, e mafai ona umi se taimi pe afai e te vaʻavaʻai mo le galuega e manaʻomia i tulaga uma o le polokalama i se taimi. Ae, faafetai i lenei faʻatonuga, o lenei galuega o le a avea ma mea taua. Afai e te fesuiaʻi i le va o mamanu i luga ole laupepa o le Faʻatonu Faʻatasi ma se isi vala, o le auala e suia ai, e le gata i lea, o le a faigofie ma sili ona faigofie pe a mafai ai.