Liliuina o le MIDI i le initaneti i le initaneti

O le manaʻoga e faʻauluina kopi e lua o WhatsApp i se tasi telefoni e mafai ona tulaʻi mai le tele o tagata faʻaaogaina o le avefeau, ona o le eseesega i le va o le tele o faʻamatalaga o loʻo maua i aso uma e le tagata faʻaonapo nei i le mea muamua ma le taua tele o se galuega taua. Mafaufau i metotia mo le mauaina o kopi e lua i le taimi lava e tasi o kopi o le talosaga i le siosiomaga o lauiloa telefoni feaveaʻi - Android ma iOS.

Auala e fai ai se kopi lona lua o WhatsApp

Faʻalagolago i le masini, poʻo le faʻaaogaina o le polokalama (Android poʻo le iOS), o metotia eseese ma masini komepiuta e faʻaaoga e maua ai VatsApov i luga o le tasi telefoni. O le taotoga e fatuina se avefeau lua, e sili atu ona faigofie mo tagata e faaaogaina le telefoni feaveai, ae mafai e tagata e faaaogaina le iPhone ona faʻaaoga e ala i le faʻaaogaina o auala e le aloaia.

Android

Talu ai ona o le mataala o le faiga faʻaoga, e tele auala e maua ai i luga o le telefoni se kopi lona lua o WhatsApp mo Android. Mafaufau i tali faigofie i le faafitauli.

Aʻo le i faʻaaogaina se tasi o auala nei e fai ai se kopi, faʻapipiʻi le avefeau i le telefoni, faʻatino e tusa ai ma faʻataʻitaʻiga faʻasologa.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi WhatsApp i le telefoni feaveaʻi

Metotia 1: Android Shell Tools

O nisi o gaosi oloa o Android smartphones o loʻo faʻapipiʻiina a latou masini ma faʻafouina ma faʻafouina le faʻaaogaina o masini komepiuta mo le gaioiga ma le faʻaoga. Faatasi ai ma le sili ona lauiloa i aso nei i luga o le autu o Android - le faiga faʻaogaina MIUI mai Xiaomi ma FlymeOSatiae e Meizu.

O le faʻaaogaina o faiga e lua o loʻo i luga e fai ma faʻataʻitaʻiga, o le a tatou mafaufau i le auala aupito sili ona faigofie e maua ai se isi faʻamatalaga WhatsApp i luga o se telefoni, ae o tagata e faʻaaogaina masini mai isi maketi ma tagata faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa e tatau foi ona gauai muamua i le tutusa o foliga o loʻo faʻamatalaina i lalo i la latou telefoni.

Faʻaaogā le faʻaloilo i le MIUI

Amata i le lomiga lona valu o MIUI, o le galuega e faʻapipiʻi i totonu o lenei taʻiala. "Faʻaaogaina o le Talosaga", lea e mafai ai e oe ona faia se kopi o le toetoe o soʻo se polokalama i le polokalama, e aofia ai WhatsApp. E matua faigofie lava (faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga o MIUI 9).

  1. Matou te tatalaina le telefoni "Faʻatonu" ma alu i vaega "Talosaga"e ala i le taʻalo i lalo le lisi o filifiliga. Sue se mea "Faʻaaogaina o le Talosaga", Tapoa lona igoa.
  2. I le lisi o faʻapipiʻi ma avanoa e fatuina ata o polokalama tatou te maua "Whatsapp", faʻagaoioi le ki o loʻo i tafatafa o le igoa o le meafaigaluega. O loʻo matou faʻatali mo le faʻamaeʻaina o le faiga o le fausiaina o polokalama.
  3. Alu i luga o le komepiuta ma siaki foliga vaaia o le sekone lona lua VatsApp, faʻapipiʻiina se faailoga faʻapitoa, o lona uiga ua uma ona faʻalolo le polokalama. E leai se eseesega i le galuega o le "clone" ma le "uluai" o le avefeau, o tulaga e matua tutoatasi mai le tasi i le isi. Faʻasaʻo se kopi, tusi resitala, faʻaaoga uiga uma.

Manatu o polokalama i FlymeOS

O tagata e umia le telefoni Meizu, o loʻo faagaoioia i lalo o FlymeOS, e amata mai i le faʻasalalauga 6, e laki foi i le mafai ona faʻaaogaina kopi o faʻamatalaga Android i luga o se tasi telefoni. O le galuega e taʻua o le "Faloiloga o Meafaigaluega". O nisi e paʻi i luga o le lau - ma o le kopi lona lua o WhatsApp o le a aliali mai i le lisi o polokalama ua faʻaogaina.

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" FlymeOS ma tusi i totonu o le lisi e sue ai le vaega "Faiga". Tapa "Avanoa Faapitoa".
  2. Alu i le vaega "Laboro" ma valaau le filifiliga "Faloiloga o Meafaigaluega". Matou te mauaina ia WhatsApp i le lisi o tusi talosaga lea e mafai ai ona faia se kopi, faʻamalosi le ki o loʻo i tafatafa o le igoa o le avefeau.
  3. A maeʻa le mea o loʻo i luga, alu i le ofisa FlymeOS i le mea tatou te maua ai le lua VatsAp icon ua faʻamaonia e se faailoga faapitoa. Matou te momoliina le avefeʻau ma faʻaaogaina - e leai se eseesega mai le "uluai" lomiga i le faagasologa o le faʻaaogaina o se kopi.

Metotia 2: Oloa App Business

O le mea moni, VatsAp mo Android o loʻo maua i lomiga e lua: "Savali" - mo tagata faʻaoga masani, "Pisinisi" - mo kamupani. O le galuega autu o loʻo i totonu o le faʻasalalauga mo le lautele o tagata faʻapipiʻi o loʻo lagolagoina foi i le faʻataʻitaʻiga o le avefeʻau mo le siosiomaga pisinisi. E le gata i lea, e leai ni tapulaa mo le faʻapipiʻiina, faʻamalosia ma faʻaaoga le Whats App Business o se tagata masani.

O le mea lea, o le faʻapipiʻiina o le 'auʻaunaga talosaga i le faʻataʻitaʻiga "Pisinisi", matou te mauaina le kopi lona lua lona lua o Vatsap i lana masini.

Tikiake le Polokalame Fesoasoani mai le Google Play Store

  1. Alu i le fesoʻotaʻiga i luga mai lau telefoni poʻo le tatalaina o le Google Play Store ma saili le itulau ole itulau ole App Business Business e ala i le sailiga.

  2. Faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi le Vatsap faʻatasi ma faʻalauiloa pisinisi.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi talosaga i le Android mai le Google Play Market

  3. Matou te amata le kalani. Tusi faʻamaumauga / teu i le avefeau i le masani masani.

    Faitau atili: Faʻapefea ona resitara i WhatsApp ma Android-smartphone

Ua saunia mea uma mo le faʻaaogaina o faʻamatalaga VatsApp e lua ile telefoni e tasi!

Metotia 3: Tutusa avanoa

Afai e le o tausia e le na faia le telefoni le faʻaogaina o auala mo le fatuina o ata faʻalua i totonu o le masini faʻapipiʻiina, e mafai ona e faʻaaoga meafaigaluega faʻapitoa mai le atunuʻu e atiaʻe se kopi o WattsAp. O se tasi o tali sili ona lauiloa o sea fuafuaga ua taua o Parallel Space.

A e faʻaaogaina lenei aoga i le Android, e faia se avanoa avanoa, lea e mafai ai ona e kopiina le avefeau ua uma ona faʻapipiʻi ma mulimuli ane faʻaaoga le kopi lona lua e pei ona fuafuaina. O faʻafitauli o le metotia e aofia ai le tele o faʻasalalauga faʻaalia i le free version of the program, faʻapea foi ma le mea moni e faapea afai e te vaʻaia le avanoa tutusa, o le WattsAp clone e faʻaumatia.

Faʻasaʻo avanoa mai le Google Play Market

  1. Faʻatulaga le avanoa tutusa mai le Google Play Store ma faʻatau le meafaigaluega.

  2. E mafai ona e fesuiaiga i le fatuina o se kopi o le avefeau i le taimi lava e uma ai le utaina o le mataʻitusi autu o le Parallel Space. E le mafai, pe a e tamoe i le mea faigaluega, o meafaigaluega uma o loʻo maua ai kopi o loʻo maua o loʻo makaina. Faʻafeiloaʻi mai faʻataʻitaʻiga o polokalame e le o manaʻomia, e tatau ona faamamafa le ata o le WhatsApp.

  3. Tago i le faamau "Faaopoopo i le Tulaga Tutusa" ma tuʻuina atu i le fale le avanoa i le Tusitala i le taina "MAUA" i totonu o le faamalama talosaga talosaga. O loʻo matou faʻatali mo le maeʻa o le faia o se kopi o VatsAp.

  4. O le faʻalauiloaina o le taimi lona lua o le VatsAp o loʻo faʻatinoina e ala i le Parallel Space. Ina ia faia lenei mea, tatala le mea lava ia e ala i le taina o le tusi na faia i luga o le komepiuta ma paʻi atu i le meli o le avefeau i luga o le mata o le Space Parallel Space.

Metotia 4: Talosaga Talosaga

E sili atu le aoga nai lo le Parallel Space e pei ona taua i luga, o se meafaigaluega e mafai ai ona e faia se kopi o le avefeʻau i lau telefoni, o le App Cloner. O lenei fofo e galue i luga o le mataupu faavae o le fatuina o se uila ma le suiga o le igoa pusa, faapea foi ma lana saini numera. O le iʻuga, o le kopi o se faʻatautaia atoa lea e le manaʻomia ai le App Cloner, lea e faʻapipiʻi i le lumanaʻi, mo lona faʻalauiloaina ma le faʻatinoga.

Faatasi ai ma isi mea, App Cloner e maua ai le tele o tulaga e mafai ai e oe ona faʻatonu lelei ma faʻaleleia le faagasologa o le faʻaogaina o talosaga. Faatasi ai ma faaletonu, galue i le tele o polokalama lauiloa, e aofia ai WhatsApp, e lagolagoina i le na o le totogi masani o le App Cloner.

Download App Cloner mai le Google Play Market

  1. Ae e te leʻi amata galue i le App Cloner, e tatau ona e alu i le vaega "Saogalemu" telefoni ma tuʻuina atu le faatagaga o le polokalama e faʻapipiʻi faila apk mai punavai e le iloa. I lenei ki, o le OS OS o le a iloa le kopi o WattsAp na faia e ala i le faia o laasaga nei.

  2. Tikiai ma faʻapipiʻi le App Cloner mai le Google Play Store, faʻatau le meafaigaluega.

  3. Matou te filifilia WhatsApp mai le lisi o tusi talosaga e avanoa mo le kopiina e ala i le kilikiina o lona igoa. I luga o le isi laiga, ua fautuaina e sui foliga o le ata o le avefeau o le lumanaʻi fou ina ia alofia le fenumiai i le va o kopi o le polokalama i le lumanaʻi. Filifili vaega mo lenei faʻamoemoe. "Pepa Faʻaaogā".

    O le tele e tatau ona faʻagaoioia le ki "Suia le Lanu Faʻailoga", ae mafai ona e faʻaogaina isi filifiliga mo le liliu mai o foliga o le ata o se kopi i le lumanaʻi o le polokalama.

  4. Faʻasalalau le vaega lanumoana ma se mea i totonu - o lenei elemene elemene amata le faagasologa o le faia o se kopi o le faila APK avefeau ma le saini saini. Matou te faʻamaonia le faitauina o lapataiga e uiga i faafitauli e ono tulaʻi mai pe a faʻaaoga se uila e ala i le kiliki "Lelei" i luga o le talosaga talosaga.

  5. Matou te faatalitali mo le maeʻa o le faagasologa o le App Cloner mo le fatuina o se faila apk modified - o le faʻaalia o se faʻamatalaga "WhatsApp cloned".

  6. Tapuni le sootaga "FAʻAALIA LE FAʻAALIGA" i lalo o le feʻau o loʻo i luga, ona fai ai lea o le faamau o le igoa lava e tasi i le pito i lalo o le pusa faʻapipiʻi i le Android. O loʻo matou faʻatali mo le faʻapipiʻiina o le kopi lona lua o le avefeau e faʻauma.

  7. O se taunuuga o laasaga o loʻo i luga, matou te maua ai se kopi atoa o le WhatsAp ua sauni mo le faʻalauiloaina ma le faʻaaogaina!

iOS

Mo WhatsApp mo iPhone tagata faaaoga, o le faagasologa o le mauaina o se kopi lona lua o le avefeau i luga o la latou telefoni e aofia ai meafaigaluega tau komepiuta mai tagata atinaʻe tolu. I lenei tulaga, o le kopi muamua o le Vatsap ao leʻi faʻataunuʻu mulimuli ane e tatau ona faʻapipiʻi i le telefoni e faʻaaoga ai metotia faʻataʻitaʻiga.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi WhatsApp i le iPhone

O mea tau puipuiga na tuʻuina atu e Apple i le faʻatinoga o ana lava masini ma le lata mai o iOS e faʻapipiʻi ai le auala mo le mauaina o se kopi o le avefeʻau i le iPhone, ae lua auala le aloaia e ausia ai le manaʻoga o loʻo i ai pea, i le taimi na faia ai lenei mea. I le taimi lava lea e tatau ai ona mafaufau:

O le faʻaaogaina o vaifofo o mea tau komepiuta e leʻi faʻataʻitaʻiina e Apple e ono mafua ai le leiloloa o faʻamaumauga a le tagata lava ia! O le tusitala o le tusiga ma le pulega o le lumpics.ru e le tali atu i soʻo se taunuuga o le faʻaogaina o auala faʻapipiʻi nei a WhatsApp! O faʻatonuga e faʻaalia, ae le o fautuaga i le natura, ma o le faaiuga i luga o le faʻatinoga na faia naʻo le tagata faʻaaoga ma i lona lava tulaga lamatia!

Metotia 1: TutuApp

TutuApp o se isi faleoloa talosaga, o loʻo aofia i totonu o lona faletusi faʻalauteleina o faʻaogaina o meafaigaluega telefoni mo iOS, e aofia ai le avefeau VatsAp e iloiloina.

TutuApp mo le iOS mai le ofisa aloaia

  1. Alu i le iPhone e ala i le upega o loʻo i luga, poʻo le tatalaina o le Safari browser ma tusi se talosaga i le pusa o le tuatusi "tutuapp.vip", ona tatala ai lea o le 'upega tafaʻilagi e ala i le taina "Alu".

  2. Push button "Download Now" i le itulau o le polokalame TutuAp. Ona tap "Faʻamau" i totonu o le pusa talosaga e uiga i le amataga o le faʻatulagaga faʻapipiʻi "TutuApp Regular Version (Free)".

    Ona tatou faʻatali lea mo le faʻamuta o le faʻapipiʻiina o le mea faigaluega - o le a maua le taga ata talosaga i le iPhone Desktop.

  3. Tago i le TutuApp icon ma maua se faʻamatalaga e uiga i le faʻasaina o le lafoaina o le mea faigaluega ona o le le faʻamautuina o le faʻalagolagoina o le faʻaupuina i luga o se iPhone faapitoa. Toto "Faaleaoga".

    Ina ia maua le avanoa e tatala ai le polokalama, matou te mulimuli i le ala: "Faʻatonu" - "Manatu taua" - "Puleaina o Meafaigaluega".

    Ma le isi, tapuni le igoa o le talaaga "NIPPON PAINT CHINE HO ..." ma i luga o le isi lauliga matou te lolomiina "Talitonu ..."ona faʻamaonia lea o le talosaga.

  4. Tatala TutuApp ma maua ai le atinaʻe tutusa tutusa ma le mamanu o le Apple App Store.

    I totonu o le avanoa suʻesuʻe, ulu i le fesili "whatsapp", Faʻafesoʻotaʻi le mea muamua i le lisi o faʻamasinoga ua faʻaalia - "Kopi o WhatsApp ++".

  5. Tago i le faailoga o le Vatsap ++ ma i luga o le itulau tatala o le kiliva ua suia "Tulei mai se kopi muamua". Ona faatalitali lea mo le afifi e uta.

    Tapa "Faʻamau" i le tali atu i se talosaga iOS e taumafai e amata faʻapipiʻi se kopi o le avefeʻau. Alu i le teuga o le iPhone, faʻatali mo le taimi nei "Whatsapp ++" faʻapipiʻiina i le pito.

  6. Tatou amataina le talosaga, - o le kopi lona lua o le avefeau ua uma ona sauni mo le faʻaaoga.

Matou te faia se faatagaga pe resitala se tala fou ma maua avanoa uma i le gafatia o auala lauiloa o fesoʻotaʻiga faʻasalalau mai le taimi nei.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona resitara i WhatsApp i le iPhone

Metotia 2: TweakBoxApp

O le isi auala e faʻataʻamilo ai le tapulaa o le "One iPhone - One WhatsApp" o le tagata e le faʻatagaina le faʻaaogaina o TweakBoxApp iOS. O le meafaigaluega, faʻapea foi le faʻamatalaga o le TutuApp o loʻo faʻamatalaina i luga, e mafai ai ona e maua se tagata faʻasalalau faʻafeiloaʻi, lea e galue eseese ma saʻo mai le polokalama na maua e ala i auala aloaia.

Download TweakBoxApp mo iOS mai le nofoaga aloaia

  1. I le Safari browser kiliki i luga o le sootaga i luga, pe ulufale i le tuatusi "tweakboxapp.com" i le lima i le field search ma kiliki "Alu" e alu i le 'upega tafaʻilagi autu.

  2. I luga o le itulau e tatala, paʻi "Download App"O le a avea ma faʻamatalaga o se taumafaiga e tatala "Faʻatonu" IOS e faʻapipiʻi le faʻasologa o faʻamatalaga - kiliki "Faataga".

    I luga o le faʻaopoopoga o le mataʻitusi "TweakBox" i iOS, kiliki "Faʻamau" faalua. A uma ona faʻapipiʻi le faʻailoga, tap "Fai".

  3. Alu i le teuga o le iPhone ma maua le talosaga fou faʻapipiʻi. "TweakBox". Tatala i le paʻi i le faʻamalo, alu i le lisi "APPS"ona tatala lea o le vaega "Tweaked Apps".

  4. Matou te lalagaina i totonu o le lisi o oloa faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le pito i lalo ma maua ai le aitema "Watusi Duplicte", tatala le itulau o avefeʻau i le TwickBox faʻatasi ai ma se tapuni i le upega o le WhatsAp i tafatafa o lenei igoa.

  5. Toto "Faʻamau" i luga o le itulau o le Watusi Duplicte, matou te faamaonia le talosaga o le polokalama ina ia sauni e faʻapipiʻi le talosaga i le kilikiina o le ki "Faʻamau".

    Matou te faʻatali sei maeʻa faʻapipiʻi le kopi lona lua a le avefeau. E mafai ona e matamata i lenei faagasologa e ala i le tilotilo i le ata vitio i luga o le iPhone Desktop, lea o le a faasolosolo malie lava i le foliga mai o le ata masani masani a le avefeau na mauaina i le auala aloaia.

  6. Ua saunia mea uma mo le faʻaaogaina o le telefoni lona lua i le iPhone!

E pei ona tatou iloa, e ui lava i le aoga tele o le ono mafai ona faʻapipiʻi ma faʻaopopo le faʻaaogaina o kopi e lua o WattsAp i luga o le telefoni e tasi, e le faia e le aufaʻasalalau Android ma IOS, poʻo tagata na faia le avefeau, se filifiliga faapena. O le mea lea, ina ia mafai ona faʻaaogaina faʻamatalaga e lua o tagata e faʻaoga i luga o se masini se tasi i le tele o tulaga, o le a tatau ona e faʻaaogaina ni faʻasalalauga tolu i totonu o lau telefoni.