Windows 8 PE ma le Windows 7 PE - o se auala faigofie e fatuina ai se pu, ISO poʻo le faʻamalama

Mo i latou e le iloa: Windows PE o se faʻatapulaʻaina (kopi) o le faʻaogaina o le polokalama e lagolagoina ai galuega faavae autu ma ua fuafuaina mo galuega eseese o le toe faʻaleleia o le soifua maloloina komipiuta, faasaoina o faʻamatalaga taua mai le le manuia poʻo le le taʻavale PC ma galuega tali tutusa. I le taimi lava e tasi, e le manaomia e le PE le faʻatulagaga, ae o loʻo utaina i totonu o le RAM mai se pulou puʻe, lelalalalalalalalalalalatileti po o se isi avega.

O le mea lea, faʻaaogaina le Windows PE, e mafai ona e taʻavale i luga o se komepiuta e le o taʻavale pe leai foi se masini faʻaogaina ma faʻaalia toetoe lava o faʻatulagaina tutusa uma i luga o se faiga masani. I le faʻatinoga, o lenei uiga e masani ona taua tele, e tusa lava pe e te le aafia i le lagolagoina o komepiuta masani.

I lenei tusiga, o le a ou faʻaali atu ia te oe se auala faigofie e fatuina ai se taavale faʻataʻavalevale poʻo se ata ISO o se CD ma le Windows 8 poʻo le 7 PE faʻaaogaina le polokalama avanoa fou avanoa avanoa AOMEI PE Faʻasaʻo fua.

Faʻaaogaina o le tagata faufale AOMEI PE

O le polokalama a le AOMEI PE o loʻo faʻatagaina oe e sauni Windows PE e faʻaaogaina faila o lau masini komepiuta o loʻo i ai, aʻoe lagolagoina le Windows 8 ma le Windows 7 (ae leai se lagolago 8.1 i le taimi nei, mafaufau i lenei). I le faaopoopo atu i lenei mea, e mafai ona e faia polokalama, faila ma faila ma mea e tatau ai avetaavale masini i luga o se masini komepiuta masini komepiuta.

A maeʻa le polokalama, o le a e vaʻaia se lisi o meafaigaluega e aofia ai le Toto Faufale e ala i le le mafai. I le faaopoopo atu i le tulaga masani Windows i luga o le komepiuta ma le tagata sailiili, o nei:

  • AOMEI Backupper - mea faigaluega faʻapitoa faʻamau
  • AOMEI Fesoasoani Vaega - mo le galulue faatasi ma ni vaega i disks
  • Faʻafouina le Faʻafouina o Windows
  • O isi mea faigaluega feaveaʻi (aofia ai Recuva mo le toe faʻaleleia o faʻamaumauga, archives-7-ZIP, meafaigaluega mo le matamataina o ata ma le PDF, galue ma faila o faila, faila faila faila, Bootice, ma isi)
  • E aofia ai foʻi le fesoʻotaʻiga o fesoʻotaiga, e aofia ai le Wi-Fi eletise.

I le laasaga e sosoo ai, e mafai ona e filifilia po o le fea o nei mea e tatau ona tuʻuina ma mea e tatau ona aveese. E le gata i lea, e mafai ona e faʻaopoopoina polokalama faʻapitoa poʻo avetaavale i le ata na faia, o le puʻe poʻo le taavale afi. A maeʻa lena, e mafai ona e filifili mea e tatau ona e faia: susunuina le PE PE i se kiliva flash flash, disk, poʻo le fatuina o se ata ISO (faʻatasi ai ma le faʻafanoina o faatulagaga, o le tele e 384 MB).

E pei ona ou taʻua i luga, o au lava faila o lau polokalama o le a faʻaaogaina e avea ma faila autu, o lona uiga, e fuafua i mea ua faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta, o le ae mauaina le Windows 7 PE poʻo le Windows 8 PE, Rusia poʻo le Igilisi.

O le iʻuga, o le ae maua se faʻaauauina o taavale mo le toe faʻaleleiaina o mea poʻo isi mea e fai ma se komepiuta e utaina i se fesoʻotaʻiga masani i luga o le laulau, tagata sailiili, meafaigaluega faʻapitoa, faʻamaumauga o faʻamatalaga ma isi meafaigaluega aoga e mafai ona e faʻaopopo i lau faitalia.

E mafai ona e siiina AOMEI PE Tagata Fausia mai le ofisa aloaia //www.aomeitech.com/pe-builder.html