Mouse Wheel Control 2.0


Webcam - o se masini faʻaonaponei faʻaonapo nei mo fesootaiga. O komepiuta komepiuta uma e faʻapipiʻiina i le initaneti o uiga eseese. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faia ni vitio, faasalalau le vitio i le upega tafaʻilagi ma faʻaaogaina oe lava. O le asō o le a matou talanoa e uiga i le auala e ave ai se ata o oe lava poʻo le siosiomaga i luga o le komepiuta falepiuta.

Matou faia se ata i luga o le webcam

Faia se selfie i luga o le komepiuta "webcam" e mafai ona i ai i auala eseese.

  • Polokalame masani mai le kamupanī, tuʻuina atu i le masini.
  • Tolu tuatusi komepiuta lea e mafai ai i nisi o tulaga ona faʻalauteleina le gafatia o le mea pueata ma faʻaopopo ai aʻafiaga.
  • Auaunaga i le initaneti e faʻavae i le Flash-player.
  • Faʻapipiʻi le faʻasologa o vailaau i Windows.

E tasi le isi mea e le o iloa, ae i le taimi lava e tasi o le auala faatuatuaina, lea o le a tatou talanoa i ai i le iuga.

Metotia 1: Tomai Faʻatasi

Polokalama e mafai ona suia ai polokalama faʻatautaia, atiaʻe se tele. Ma le isi, tatou te mafaufau i ni sui se toʻalua o lenei vaega.

TeleCam

ManyCam o se polokalama e mafai ona faʻalauteleina le gafatia o lau webcam e ala i le faaopoopoina o aʻafiaga, tusitusiga, ata ma isi elemene i luga o le mata. I lenei tulaga, e mafai foi e le tagata vaʻavaʻai poʻo le tagata matamata ona vaʻai ia i latou. E le gata i lea, o le masini komepiuta e mafai ai ona e faasalalauina se ata ma se leo, faaopoopo i ai ni kamera i le workspace, ma e oo lava i vitio YouTube. Matou, i le anotusi o lenei tusiga, na o le fiafia i auala e "ave ai se ata" faatasi ma lana fesoasoani, lea e matua faigofie.

Download ManyCam

  1. A maeʻa le polokalama, ia na o le kilikiina o le faamau i le atigipusa ataata ma o le ata otometi o le a otometi lava ona teuina i le pusa ua faʻamautuina i totonu o le faatulagaga.

  2. Ina ia suia le ata o le teuina o le ata, alu i tulaga ma alu i le vaega "Snapshots". Iinei i le kilikiina o le ki "Iloiloga", e mafai ona e filifili soʻo se faila talafeagai.

Webcammax

O lenei polokalame e talitutusa lava i galuega faʻatino i le muamua. Na te iloa foi le auala e faʻaaoga ai aʻafiaga, taʻalo vitio mai punaoa eseese, e mafai ai ona e tusi i luga o le lau ma maua ai se ata ata.

Tusia WebcamMax

  1. Faasolo le faamau i le ata lavalava a le otio, pe a uma ona ulufale atu le ata i le fale.

  2. Ina ia teu i lau komepiuta, kiliki i luga o le ata o le RMB ma filifili le mea "Fafo atu".

  3. Sosoo, faʻamaʻoti le nofoaga o le faila ma kiliki "Faasaoina".

    Faitau atili: Faʻapefea ona faʻaaoga WebcamMax

Metotia 2: Polokalama Faataatia

O le tele o fale gaosi komepiuta, faʻatasi ai ma le masini, faʻapipiʻi le masini komepiuta komipiuta komepiuta. Mafaufau i se faʻataʻitaʻiga ma se polokalame mai HP. E mafai ona e mauaina i le lisi "Polokalama uma" poʻo le luga o le komepiuta (pipi).

O le ata o loʻo faʻaaogaina i le faʻafesoʻotaʻi i luga o le atigilima ma faʻapolopolo i le faila "Ata" Faletusi o le initaneti Windows.

Metotia 3: Auaunaga i luga ole Initaneti

O le a tatou le mafaufauina iinei se punaoa faapitoa, lea e tele naua i totonu o le fesootaiga. Ua lava le lolomiina i se sailiga sailiili e pei o le "ata i luga o se initaneti i luga o le initaneti" ma mulimuli i soo se sootaga (e mafai ona e muamua muamua, o le a matou faia).

  1. I le isi, o le a manaʻomia ona e faia ni taga, i lenei tulaga, kiliki le ki "Tatou o!".

  2. Ona faʻatagaina lea o le auala e maua ai lau webcam.

  3. Ona faigofie mea uma: kiliki i luga o le ata ua masani ai i matou.

  4. Faasaoina le ata i se komepiuta po o se upega tafaʻilagi faʻakomepiuta.

Faitau atili: Taofi se ata o lau upega tafaʻilagi i luga o le initaneti

Metotia 4: Ata

O le auala pito sili lea ona faigofie e tusa ai ma le numera o manipulations. E faigofie le suʻeina o le paʻu: o loʻo i totonu o le lisi. "Amata" - "Polokalame uma" - "Faʻatonu". E mafai foi ona e mauaina i le tatalaina o le lisi Taumafai (Manumalo + R) ma ulufale i le poloaiga

mspaint

O le mea e sosoo ai, e tatau ona e kiliki le ki o loʻo faʻaalia i luga o le sikolasipi ma filifili le mea "Mai se scanner poo se mea pueata".

O le polokalama o le a otometi lava ona puʻeina se ata mai le ata na filifilia ma tuu i luga o le tapoleni. O le le lelei o lenei metotia e le mafai e le paʻu ona liliu i luga le kamepi i ona lava taimi, e pei ona faʻaalia e le lisi o mea e le o faʻaaogaina o loʻo taʻua i luga.

Metotia 5: Skype

E lua auala e fai ai ata i Skype. O se tasi oi latou e aofia ai le faʻaaogaina o auala o le polokalama, aʻo le isi - faʻataʻitaʻi ata.

Filifiliga 1

  1. Alu i le polokalama polokalama.

  2. Matou te oi le vaega "Faʻamatalaga Vitio".

  3. O iinei tatou te taomi ai le faamau "Suia le avatar".

  4. I le faamalama e tatala, kiliki "Ave se ata"ona faʻalogoina ai lea o se leo iloga ma o le ata o le a malolo.

  5. E mafai e le tagata faasee ona fetuutuunai le fua o le ata, e pei foi ona sii i luga ma le pala i luga o le tapoleni.

  6. Ina ia lavea le kiliki "Faaaoga lenei ata".

  7. O le ata o le a faʻaolaina i le pusa.

    C: Tagata faaaoga Username AppData Roaming Skype Yours _ Skype Pictures

O le le lelei o lenei auala, faaopoopo atu i se ata laitiiti, o le maeʻa lea o taga, o le a suia foi lau avatar.

Filifiliga 2

O le alu i le ata vitio, matou te le faia se mea, sei vagana ai le kilikiina o le ki. Lolomi Tusipasi. A maeʻa, pe afai e le o faʻapipiʻiina le polokalama mo le fausiaina o screenshots, e mafai ona tatalaina le iuga i soʻo se faʻataʻitaʻi ata, le Pepa lava lea. Ona faigofie mea uma - matou te vavaeeseina le sili atu, pe a tatau ai, faaopoopo se mea, aveese, ona faʻasaʻo lea o le ata maeʻa.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o lenei metotia e sili atu ona faigofie, ae e taʻitaʻia ai i le mea lava lea e tasi. O le faʻafitauli o le manaʻoga lea e faʻasolo le ata i le faatonu.

Vaʻai foi: Fausia o le telefoni i Skype

Fofo faafitauli

Afai mo nisi mafuaaga e le mafai ona e uuina se ata, e tatau ona e siaki pe afai e mafai ona maua lau webcam. E manaʻomia ai ni nai laasaga faigofie.

Faitau atili: Liliuina o le mea pueata i le Windows 8, Windows 10

Afai e fesuisuiaʻi le ata, ae le aoga i le masani, o le a sili atu le taua o fuataga. O se suʻega lenei i tulaga o le tino ma le suʻesuʻeina o faafitauli eseese.

Faitau atili: Aisea e le galue ai le webcam i luga o se komepiuta

Faaiuga

I le faaiuga, e mafai ona tatou fai atu o metotia uma o loʻo faʻamatalaina i totonu o lenei tusiga e i ai le aiā e ola ai, ae latou te taʻitaʻia iʻuga eseese. Afai e te manaʻo e fatu se ata i se maualuga maualuga, ona tatau lea ona e faʻaaogaina polokalama poʻo luga o le initaneti. Afai e te manaʻomia se avatar mo se 'upega tafaʻilagi poʻo se faʻalapotopotoga, o le a lava le Skype.