Filifili se faʻasologa o le GPT poʻo le MBR e galulue ai ma le Windows 7

Afai e te manaʻo e teuteu lelei ni tusitusiga i totonu o le upega tafailagi VKontakte tulaga faʻasologa e ono le lava. I ia tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina faʻailoga teuteu o loʻo maua i se tasi o auala. Ma le isi, o le a matou taʻuina atu ia te oe mea uma e tatau ona e iloa e uiga i le faʻaaogaina o uiga matagofie i luga o le VK site.

Tagata matagofie mo VK

I totonu o lenei 'upega tafaʻilagi, e mafai ona e faʻaaogaina toetoe o soʻo se laupepa i luga o le keyboard, o le mafuaʻaga lea e faigofie ai ona faʻaaogaina faʻamatalaga matagofie ma faʻafesoʻotaʻi i latou i le faiga faʻaoga. Na matou faamatalaina auiliiliga auiliili i le tusiga i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Faʻatulagaina o pusa gagana ma suia le gagana faʻasalalauga i le Windows 10

O se isi filifiliga i le faʻapipiʻiina o faʻasalalauga gagana e mafai ona avea ma punaoa eseese i le Initaneti. O se faataitaiga maoae o le a Google Translator, otometi e le gata o le faaliliuina o fuaitau i se isi gagana, ae ia fetuunaʻi foi le vai papatisoga e tusa ai ma le tele o gagana. Faafetai i lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina le tagata poʻo le tusitusiga a Arapi.

O le numera o auala avanoa e aunoa ma le faʻaaogaina o meafaifaʻatasi e aofia ai le laulau faʻamaonia. "ASCII"e aofia ai le tele o ituaiga filifiliga. O faailoga talafeagai e aofia ai loto, taʻavale, foliga i foliga o kata ma sili atu.

Alu i le laulau amio o le ASCII

Ina ia faʻaofi i ai, e faʻaogaina ai gaioiga faapitoa keyboard, e ese mai i kulupu masani masani lea e masani ona e manaʻomia e fai numera telefoni i le taimi e tasi. I le faʻaopoopoga, e mafai ona e suʻe i le numera HTML, faʻapipiʻi faʻatasi ma le faʻaaogaina o tusitusiga ma faʻaoga tetele. E mafai ona e faamasani ia oe i filifiliga i le itulau e sosoo ai, le mea o iai le faailoga i le koluma agavale, ma le numera faaopoopo i le koluma taumatau.

Alu i le laulau i tulafono HTML

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻasalalau ma faʻamalosi VK

E mafai ona e maua se tasi o laulau faigofie o uiga eseese matagofie i luga o le sootaga lea. Ina ia faʻaaogaina, e tatau ona e filifilia le amio e te fiafia i ai, kopiina ma faapipii i totonu o le faletusi VKontakte.

Alu i le laulau o uiga matagofie

O le lomiga aupito lata mai ma sili ona taatele o tagata matagofie o le faʻaaogaina o emoticons, o le tele o nei mea o le a otometi lava ona liua i le emoji. E leai se manatu e taulaʻi i lenei mea, talu ai atonu e te masani i se mea ofoofogia.

Faaiuga

Ona o se suʻesuʻega ma le faaeteete oa tatou tusiga, e mafai ona e faʻaaogaina se numera tele o faʻamaumauga, e faʻaalia ma le mausali i luga o masini uma, ma le i ai o se tapulaa tapulaa o talosaga. I soo se tulaga, afai ei ai ni au fesili e uiga i filifiliga ua faʻamatalaina, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi i matou i faʻamatalaga.