WordPage 1.75

O pepa lomitusi i le tulaga o se tusi o se galuega faigata tele, talu ai e manaʻomia e le tagata faʻapipiʻi ona faʻatulaga saʻo le faasologa o itulau. Ia, pe a laʻititi le tusi ma e faigofie lava faʻatusatusaga, ae o le a le mea e fai pe a iai se pepa faapena o le tele o itulau? I lenei tulaga, sau i le fesoasoani o se aoga e taʻua WordPage, lea o le a talanoaina i lenei tusiga.

Le lolomiina o poloaiga

O le WordPage na te faia se tasi, ae aoga tele - e faʻaalia ai le faasologa sao o le fesiitaiga o itulau i le pepa. Ina ia maua le iuga, e tatau i le tagata faʻaoga ona faʻamaonia le numera o itulau i le pepa. Ma i luga o le faavae o na o nei faʻamaumauga, o le a maua se taunuʻuga i se mataupu o sekone.

Taua le iloa! O le laina muamua o loʻo taʻu mai ai le faasologa mo le lomitusi mai le pito i luma, ma le lona lua - ma le pito i tua.

Fausia o tusi e tele mai se pepa

I le faaaogaina o le WordPage, e mafai ona e vaeluaina se tasi o tusitusiga i totonu o ni tusi. O lenei gaioiga o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai le galuega "Vaevae i ni tusi laiti". Ma e tatau foi ona e faʻamaonia le numera manaʻomia o pepa i totonu o sea pepa ma WordPage o le a vave tuʻuina atu le mea e manaʻo ai.

Mama

  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Faʻatau Rusia;
  • Faʻaaoga faigofie.

Faʻafitauli

  • Aua le lolomiina le tusi ia oe lava.

O le mea lea, o se upu laitiiti WordPage aoga o le a avea ma fesoasoani tele i soʻo se tasi e manaʻo e lolomi se pepa na fatuina i totonu o le Microsoft Word poʻo se isi tusitala o tusitusiga. O le mea moni, o le WordPage lava ia o le a le faia lenei faʻamaufaʻailoga, ae o le a vave ona tuʻuina atu le poloaiga e tatau ona faʻatinoina.

Faʻasaʻo le WordPage mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

TUSI PAIA Tusi lolomi WinDjView Polokalame mo le lolomiina o pepa i le lomitusi

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
WordPage o se filifiliga sili mo i latou oe mananao e faia se lomiga o tusi, tamaitusi poo pepa e faigofie ma vave, aua e mafai ona vave tuuina atu le faasologa o itulau mo le lolomiina.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2000, 2003
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: CoinSoft
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.75