Stitch Art Easy 5.0.3.22

Afai e te manaʻomia le faia o se mea faʻapipiʻi e faʻaaoga ai se ata patino e pei o se faʻataʻitaʻiga, o Stitch Art Easy o le a avea ma fofo lelei. O lona faigofie faigofie ma le manino o le pulega o le a fesoasoani ia te oe e fatuina se galuega faatino i ni nai kiliki. Matou te faagasolo le toe iloiloga o lenei polokalama.

Fausiaina o se galuega fou

I le taimi lava lena e faʻafeiloaia ai oe i se faamalama faʻafeiloaʻi, i le mea ua uma ona faia ni faʻataʻitaʻiga saunia mo lau faʻamatalaga. A e sauniuni e fatuina au lava mamanu, ona kiliki lea "Fausia se fuafuaga fou"e alu i le matai.

Tulaʻi le ata muamua ma fai sina tweaking. Faʻaaoga se sikuea poʻo se taamilosaga lapotopoto, faʻapipiʻi le tele o le laupepa, lona faʻalautelega ma le paʻu o lanu e faʻaaogaina. A maeʻa kiliki "Faauma" e alu i le faatonu.

Polokalame tusitusi lima

Stitch Art Easy e lagolagoina le foafoaga faʻataʻitaʻiga faʻaaoga e faʻaaoga ai se seti o filo. Ua faia le ata i le faatonu. Filifili se tasi pe sili atu filo ma fatu lau lava ata.

Vaʻai faatulaga

Kanana faʻataʻitaʻia i le tab "Vaʻai". Fesuiai i le va o manatu e matamata i suiga ma filifili le filifiliga talafeagai. E le gata i lea, o le tele o le tele o seti iinei, o le faʻaalia o laina ma numera o le a faʻaalia pe tape.

Faʻasoasoa faʻataʻitaʻi

O le polokalama e silia ma le lua ituaiga ituaiga filo. E pulea i latou i se faamalama tuuto. Lenei, o seti tuai o loʻo filifilia, o vaega fou o loʻo aofia ai ma o le lanu o lanu taʻitasi e faʻaaoga eseese. E le gata i lea, o loʻo faʻaulufaleina mai faʻasalalauga tolu.

Lisi lolomi

I le maea ai o le faʻatulagaina o le polokalame, e tumau pea le na o le auina atu o le poloketi e lolomi. Alu i le lisi talafeagai e filifilia ai filifiliga. Faʻamatala mai le lomitusi lolomi, tele le tele, ma faʻasologa o itulau. I le tauagavale, e te vaʻai i se faʻamuamua o le ata mulimuli. Aua neʻi galo e faʻafesoʻotaʻi le lomitusi muamua.

Mama

  • E i ai se gagana Rusia;
  • Filifiliga tele o filo;
  • Faʻafaigofie ma faigofie ona faʻaaogaina.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • O se numera itiiti o ata tusi.

I lenei tusiga, matou te tilotilo atu i le meafaigaluega Stitch Art Easy mo le taupulepuleina o mea faʻapipiʻi faaeletonika. E lelei mo e alolofa ona o le faigofie ona faʻaaogaina. Leai ni tomai faʻapitoa e manaʻomia mai le tagata faʻaaogaina. Ia mautinoa e sii mai ma suʻe le demoʻaga ae e te lei faʻatau atoa.

Faʻasologa o le Stitch Art Easy Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

STOIK Stitch Foafoa Faia o mamanu Fofo Polokalama mo le mamanuina o mamanu mo le gaosia

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Stitch Art Easy o se meafaigaluega faigofie lea e mafai ai e oe ona suia soʻo se ata i totonu o se fuafuaga mo le teuteu. E manaʻomia e le tagata faʻaoga ni nai laasaga faigofie, mulimuli ane e mafai ona auina atu le polokalame e lolomi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Mykola Kovalchuk
Tau: $ 15
Toa: 2 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.0.3.22